- 24 Şubat 2016
- 13
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
canım inan çok ciddiyim. reklam falan değil. gozbebegimo dan aldım dün nosunu. o kadar çok fal baktirdim ki sitelerde yada yüz yüze ama böylesini gormedim. ne dolandırıcı falcilar tanidim. hep attılar tuttular. kimine umut bağladım. bekledim fos çıktı. asla kimsenin günahına girmek istemem. bana çok iyi baktı eylem. Enerji meselesi tâbi.arkadaşlar eylemin numarasını atar mısınız gerçekten bu kadar iyi mi tuturuyo mu inşallah reklam amaçlı değildir
atar mısın numarasını ^^"canım inan çok ciddiyim. reklam falan değil. gozbebegimo dan aldım dün nosunu. o kadar çok fal baktirdim ki sitelerde yada yüz yüze ama böylesini gormedim. ne dolandırıcı falcilar tanidim. hep attılar tuttular. kimine umut bağladım. bekledim fos çıktı. asla kimsenin günahına girmek istemem. bana çok iyi baktı eylem. Enerji meselesi tâbi.
attim şimdi canımatar mısın numarasını ^^"
fiyat nedir inşallah çok pahalı değildir :/attim şimdi canım
canım dediğin kadar varmış eylem.Sevindim senin adina :)
Sevindim senin adina :)
merhaba lütfen banada acil olarak eylem hanımın numarasını atarmısınızatar mısın numarasını ^^"
Okarkadaşlar çok acil rica ediyorum
Bana yollarmısın Serdar'ın numarasını rica etsemMerhabalar arkadaslar burayada yazdim aradigim bir falci vardi izmirde serdar diye birisi telefonda uzaktan whatssapp ile bakiyor...numarasini buldum...istiyen olursa ozel mesaj yoluyla gonderebilirim...uyari almamak icin acik yazmiyorum eger ki olursa istiyen arkadaslar bana mesaj atabilir ben gonderirim...hem yurtdisina hemde hemde trde bakiyor..ben cok memnun kaldim...hepinize iyi gunlerr dilerimm
Numarasını alabilir miyim SEMA hanımın bir de ücreti nedirSema hanım var çok güzel bakıyor tavsiye ederim
Bana da yollar mısınız numarasınıBende sema hanima baktirdim fal konusunda ön yargiliydim ama oyle olmadi.
Çok memnun kaldım harika bence .
Söyledikleri yasadiklarimla aynıydı birebir yaşadım. Sanki beni tanıyormuş gibi bakti.
Tavsiye ederim.
Işık hanımın numarasını alabilir miyimArkadaşlar özelden isteyenlere attım ışık hanımın numarasını
Didem gelecekle alakalı netmi yoksa yuvarlak cümlelermi kuruyor onu merak ettim açıkcası
Arkadaşlar ben iki senedir ışık hanıma baktırıyorum ve çok memnunum deneyin bence yiğit ve gülsümü bende denedim.
Ama bilemediler boşa geçti birde umutlandırıyorlar
fulya Nın numarasını alabilir miyim şansımı denemek isterimTanıdığım ikiside 50 liraya bakıyolardı bana ama
Normalde cevreye falan ne kadar bilemem
Şu sıralar fulya bakmıyor diğeri bakar ama
merhaba arkadaşım.bende bekarken baktırıdım ama gerçekten neolur kahve falından medet ummayalım gerçekten güzel olan her düşünceye açığız.buna ihtiyaç duyuyoruz ama tabiki sadece tavsiye ediyorum.Herkesin düşüncesi saygı duyarım.Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.Fallarda aramayalım beklentilerimizi.Herşeyin en güzelini Rabbim bilir.Fala her nekadar inanmasak ta aklımızda takılıyor söyleninler.Fala bakanada baktırana da Allah lanet etmiştir.Bana da yollar mısınız numarasını
Eylemin numarasini atar misin özelden?arkadaşlar dün eylemin tel nosunu almıştim. Bugün aradım.az önce falima baktı. İnanın kendimde değilim. tek soru sormadan asıl öğrenmek istediğim konuyu bir bir anlattı. dilim tutuldu. Sevdigimin yurtdışında olduğunu ama orada ki işinin bittiğini ve tr ye döndüğünü söyledi. ve ben bugün onun tr ye döndüğünü ogrenmistim. daha neler neler. o kadar fal baktirdim inanin bu bambaşka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?