- 22 Aralık 2015
- 31
- 7
- 36
- 29
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Eylemin numarayi atar misin özeldenArkadaslar Son 4 aydir Eylem hanima baktiriyorum.buradan buldum. Burada önerilen diğer isimlere Ve fal sitelerindekilere acik ara fark atar.duzenli olarak baktirdigim ve asla vazgemedigim biri.
Su ana kadar her kelimesi harfiyen cikti.ayrica dobra ve durust biri oldugu icin cok iyi bir iletisim yakaladik.
En son 2 gun once bakti ve ertesi gun yine söylediklerini yasamaya basladim.
Ben kesinlikle adana li eylem hanimi tavsiye ediyorum
bu kısının telefon numarasını atarmısınız lutfen banaValla izmitte bı cafedekı bayan arkadasa öyle baktıkı şok yasadı.adamın karısını aldattıgı bu aldatmadan bi kızı olduguna kadar bıldi işde asıl bakanlar bu kişiler bence.ben 30 yasındayım ama kımse benı evli bile sanmıyo kı kalmıs kadın bana evlisin bi erkek evladın var ikinci cocugunda erkek olucak dedı ki ikinci cocuk düşünmüyorduk .aradan 3 sene gectı 2. Erkek evladım kucagımda:)))
zehra hanımın telefon numarasını AALABILIRMIYMZehra hanım detaylı bakıyo epeyce. Emin olmadığı bişi için asla atıp tutmaz randevu almak gerekiyo her an ulaşmak mümkün değil çünkü çok yoğun oluyo
bu arada elmira hanımı ben de severim ara ara baktırırım
BURAGIN TELEFON NUMARASINI ALABILIRMIYIMevet burak da telde bakıyor. o da 50 tl.
bende alabılırmıyım telefon numarasını lutfenBana yollarmısın Serdar'ın numarasını rica etsem
telefon numarasını alabılırmıyım adanalılar guzel fal bakar :)Arkadaslar Son 4 aydir Eylem hanima baktiriyorum.buradan buldum. Burada önerilen diğer isimlere Ve fal sitelerindekilere acik ara fark atar.duzenli olarak baktirdigim ve asla vazgemedigim biri.
Su ana kadar her kelimesi harfiyen cikti.ayrica dobra ve durust biri oldugu icin cok iyi bir iletisim yakaladik.
En son 2 gun once bakti ve ertesi gun yine söylediklerini yasamaya basladim.
Ben kesinlikle adana li eylem hanimi tavsiye ediyorum
ben alabılırmıyımGercekleri öğrenmeye ve dogrulari dinlemeye hazirsaniz arayin derim..isteyene numara verebilirim
eylemın numarasını banada verırmısın lutfeneyleme kart açtırdım bu kez cidden ben bayıldım eyleme ya. bu kadar olur dedim ileri tarihe bişiler söyledi onları bekliyorum şimdi bi öncekiler oldu zaten.
eylemın numarasını banada yollarmısınız lutfenYolladim.ozelden konusalim
bana verırmısınız lutfen gulsum teyzenın telefon numrasınıFethiyedeki gülsümüde denemiştim ama çok doyurmamıştı beni. Kontorum çok var pttfen yatır demişti. Kadın en azından üçkağıtçı biri değil . Bildiğin yurdum teyzesi. Şiveli şiveli konuşuyor. Kafe falcılarından sıkılanlar deneyebilir. Zira kafelerde yıllanan falcılar gibi bu işin ticareti ile strateji geliştiren ve deli manyak para basan biri değil fethiyeli gülsüm. Orjinal anadolu teyzesi ( yanlış anlaşılmasın kötü olumsuz anlamda değil. Doğal bi insan has anadolu insanı anlamında)
Burdaki gülsüm topalı bilmiyorum
İki farklı kişi bunlar demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?