Telefonda Fal Bakanlar

Eylemin numarayi atar misin özelden

arkadaşlar merhaba ben bodrumdan Fatma hanım diye birine telefonda fal baktırmıştım bundan 4-5 ay önce. O dönem ruh halimle ilgili söylediği şeyler %100 tuttu. İlişkimle ilgili söylediği şeylerde. Ama falın en sonunda üzerinizde büyü var falan deyince biraz tırstım açıkcası. Pek inanmam öyle şeylere. Soyadı Balcı'ydı sanırım. Bu kadına fal baktıran var mı içinizde?

Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır Burak'a baktırıyordum. İşle ve parayla ilgili söyledikleri verdiği zamanda tuttu. İlişkide verdiği zamanlarda sekmeler oluyor. Kişilik ve durum analizleri doğru ama.. 8-10 dakika kadar sürüyor falı. Bir de tavsiyem ararsanız soru cevap yapmanızda fayda var. Sorularla yönlendirerek daha doğru sonuçlar alınıyor. Tabi enerji meselesine de çok inanıyorum. Genelde benden duyup baktıranlar memnun. Ama tatmin olmayan arkadaşlarım da oldu. Özellikle kısa sürmesine takılıyorlar. Ben enerjisini seviyorum. Tavsiyeleri de işe yarıyor.
Bir de bu siteden bulup Eylem'i aradım iki kez. Eylem yarım saate yakın bakıyor. Önce kendisi anlatıyor sonra soru alıyor. Net söyleyeyim hüngür hüngür ağladım kadın konuşurken. Sinirlerim boşaldı resmen. İşle ilgili geçmişteki durumumu konuştu. Güncele ait yorum yapmadı. Ama söylediği herşey doğruydu. İlişkiyle ilgili bütün detayları kendi söyledi. Burak'la aynı tarihleri ve aynı yorumları yaptı. Hatta iki konuda cümleleri bile kelimesi kelimesine aynıydı. Sıcak samimi insanın içini rahatlatan bi tarzı var..
Toparlarsam :) benim her ikisiyle de elektriğim tuttu. İş, para ve durum analizleri ikisinin de doğru. Gelecek için de yorumları birebir aynı.. Bu ay için beklemedeyim. Tutarsa yazarım ki inşallah tutar :) Allah'tan hayırlısını dilemeye ve duaya devam tabi..

Ben daha önceleri de yazdığım gibi mugladaki gulsumun söylediklerini yaşıyorum ve arada bir ariyorum. Ha bazilari da begenmiyor
Bana cikiyor tavsiye olarak soylemiyorum sadece bana ciktigini soyluyorum

Merhaba arkadaşlar... Ben yiğit, eylem, Nilgün, Gülsüm ve Yasemin ile konuştum dönem dönem... Hatta yiğit baş danışmanım oldu... Hepsi anı ve geçmişi çok iyi bildi... Gelecekte de tipiyim söylediklerinde Zaman sapması olsa da yaşadım. Eylemde de aynı şekilde. Ama Yasemin mucize yarattı. Fal enerji meselesi biliyorum. Benim hepsiyle enerjim tuttu ama Yasemin beni şaşkınlıkta bıraktı. Yiğit ve eylemle düzenli olarak konuştuğum ve artık her şeyimi bildikleri için farklı bir falcınarayışına girdim. Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ileulaştım Yasemin hanıma... Müthiş sevecen bir sesi vardı...sevgilimle kavga etmiştik ve çok ağır sözler söylemişti, beni bir daha görmek istemediğini söylemişti... Çok üzgündüm be Yasemin hanım bana bir vakit sesi, bir saat, bir gün ama bir haftayı geçmez sana yazacak, seni özlediğini söyleyecek dedi... Hiç inanmadım ne yalan söyleyeyim... Size yemin ederim sabahına bana whatsuptan yazdı bir iki mesaj sonrası beni özlediğini söyledi, şok geçirdim... Ne yazık ki barışmamızdan iki gün sonra gene kavga ettik ve ben yine Nilgün ve Yasemin'le konuştum salya sümük... İkisinde merak etme yazacak dedi, Yasemin yine endişelenme çok yakında yazar deri ve o gece bana mesaj attı...benim daha önceki yazılarımı görebilirsiniz... Nasıl alternatif falcınarafığımı, iyi denilen falcıların numarasını istediğimi... Ben memnun kaldım, bu yazdıklarımı yaşadım... Benim gibi farklı birine baş burmak isteyen olur belki diyerek sizinle yaşadıklarımı paylaştım...

bu kısının telefon numarasını atarmısınız lutfen bana

telefon numarasını alabılırmıyım adanalılar guzel fal bakar :)

bana verırmısınız lutfen gulsum teyzenın telefon numrasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…