- 12 Aralık 2014
- 86
- 25
- 48
- 32
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce Adana dan eylem hanima fal baktirdim. telefonunu bu siteden almıştım.iyi ki de almışım. ben soru sormadan o başladı anlatmaya. şok üstüne şok oldum. ertesi gün yapacağım işle ilgili bir gelismenin olumsuz olacağını fakat sonraki görüşmenin olacağını söyledi.gerçekten de ertesi gün olumsuz geçti.1 hafta sonra baska bir sirketle anlaşma yaptık.ben yine şok.bunun gibi bir çok şey...Bu bir örnekti.mesela sevdiğim adamın yurtdışında olduğunu bile bildi.bu akşam yine baktı.çok da tatlı dobra dobra söylüyor.yakın tarih verdi. çıktıkça yine paylaşacağım. baktirmak isteyenlere referans olsun. inş.baktiran arkadaşlar bence sizde çıkanları burada paylaşın derim. referans gercekten önemli.
tabiki özelden msj attımcanım bana da verir misin numarasını
özelden yazdım eylem hanımın tel nosunu cnmBanada numarasini verirmisin?
arkadaşlar eylem hanıma geçen hafta 2 .kez baktırdım. dediklerinden bugün bir tanesini yaşadım. daha fala başlarken bana iş yerinde bir erkek var dedi. ee var evet dedim. dışarıdan bir kadın bu erkeğe karşı duyguları var ve sen de bu erkekle çalıştığın için seni kendine rakip görüyor ve aslında seni takip ediyor.hatta rekabetten dolayı seni o erkeğe kötüleyecek gibi dedi.iş yerimde bir kaç tane erkek var.açıkcası çok da dikkate almadım. bugün bir olay sonucu öğrendimki bir bayan, iş arkadaşımdan beni kıskanıyormuş:) beni kendine rakip görüyormuş.itiraf etmiş :)) duyunca şok oldum. hemen aklıma eylem hanımın falda dedikleri geldi. bu eylem hanımın dediği ve çıkanlardan sadece bir tanesi.Eylem hanımdan memnuniyet konusunda daha detaylı şeyler duymak istiyorum. Bende anı iyi bildi. Ama geleceğe biraz var. Zaman konusunda şaşıyormuş zaten. Ama deneyimlemedim daha. Genel olarak iyi diyebilirim
Tatlim bu soyledigin kisi tlf dami bakiyo30 tl bakıyor..ben ve bir çok arkadasım baktırdı..hepside cok memnun tavsiye ederim
Numarasini bana da gonderir misinDemet hanım telefonda bakıyor
tamam yazıyorumNumarasini bana da gonderir misin
Merhaba arkadaşlar... Ben yiğit, eylem, Nilgün, Gülsüm ve Yasemin ile konuştum dönem dönem... Hatta yiğit baş danışmanım oldu... Hepsi anı ve geçmişi çok iyi bildi... Gelecekte de tipiyim söylediklerinde Zaman sapması olsa da yaşadım. Eylemde de aynı şekilde. Ama Yasemin mucize yarattı. Fal enerji meselesi biliyorum. Benim hepsiyle enerjim tuttu ama Yasemin beni şaşkınlıkta bıraktı. Yiğit ve eylemle düzenli olarak konuştuğum ve artık her şeyimi bildikleri için farklı bir falcınarayışına girdim. Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ileulaştım Yasemin hanıma... Müthiş sevecen bir sesi vardı...sevgilimle kavga etmiştik ve çok ağır sözler söylemişti, beni bir daha görmek istemediğini söylemişti... Çok üzgündüm be Yasemin hanım bana bir vakit sesi, bir saat, bir gün ama bir haftayı geçmez sana yazacak, seni özlediğini söyleyecek dedi... Hiç inanmadım ne yalan söyleyeyim... Size yemin ederim sabahına bana whatsuptan yazdı bir iki mesaj sonrası beni özlediğini söyledi, şok geçirdim... Ne yazık ki barışmamızdan iki gün sonra gene kavga ettik ve ben yine Nilgün ve Yasemin'le konuştum salya sümük... İkisinde merak etme yazacak dedi, Yasemin yine endişelenme çok yakında yazar deri ve o gece bana mesaj attı...benim daha önceki yazılarımı görebilirsiniz... Nasıl alternatif falcınarafığımı, iyi denilen falcıların numarasını istediğimi... Ben memnun kaldım, bu yazdıklarımı yaşadım... Benim gibi farklı birine baş burmak isteyen olur belki diyerek sizinle yaşadıklarımı paylaştım...
Tatlim bu soyledigin kisi tlf dami bakiyo
Ben de istiyorummmtelefonu varsa ben de istiyorum
Ben havale yapmıştım parayı sonrada randevu vermişti para yatıncaArkadaşlar cahilliğimi mazur görün ödeme ne şekilde yapılıyor daha önce hiç telefondan baktırmadım
Aman aman sakın aramayın.. bi arkdaşımla birlikte aradık alfabedeki 14 harfi bana 14 harfi ona saydı resmen :) tek bir kelimesi bile mantıklı değil.. paranıza yazık.. Eylem diyorum başka birşey demiyorumÖmrüm diye bir falcı bey duyan varmı fala baktıran varmı kızlar yıldızname su falı tarot bakıyormus aranızda duyan yada deneyen varmı bilgi alıcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?