Telefonda Fal Bakanlar

Banada numarasini verirmisin?

Eylem hanımdan memnuniyet konusunda daha detaylı şeyler duymak istiyorum. Bende anı iyi bildi. Ama geleceğe biraz var. Zaman konusunda şaşıyormuş zaten. Ama deneyimlemedim daha. Genel olarak iyi diyebilirim

Eylem hanımdan memnuniyet konusunda daha detaylı şeyler duymak istiyorum. Bende anı iyi bildi. Ama geleceğe biraz var. Zaman konusunda şaşıyormuş zaten. Ama deneyimlemedim daha. Genel olarak iyi diyebilirim
arkadaşlar eylem hanıma geçen hafta 2 .kez baktırdım. dediklerinden bugün bir tanesini yaşadım. daha fala başlarken bana iş yerinde bir erkek var dedi. ee var evet dedim. dışarıdan bir kadın bu erkeğe karşı duyguları var ve sen de bu erkekle çalıştığın için seni kendine rakip görüyor ve aslında seni takip ediyor.hatta rekabetten dolayı seni o erkeğe kötüleyecek gibi dedi.iş yerimde bir kaç tane erkek var.açıkcası çok da dikkate almadım. bugün bir olay sonucu öğrendimki bir bayan, iş arkadaşımdan beni kıskanıyormuş:) beni kendine rakip görüyormuş.itiraf etmiş :)) duyunca şok oldum. hemen aklıma eylem hanımın falda dedikleri geldi. bu eylem hanımın dediği ve çıkanlardan sadece bir tanesi.

yasemin hanımın telefonunu alabilir miyim acaba

Arkadaşım baktırmak için aramış demet hanımı rahatsızmış pazartesine kadar dinlenecekmiş sesi kısılmış

Ömrüm diye bir falcı bey duyan varmı fala baktıran varmı kızlar yıldızname su falı tarot bakıyormus aranızda duyan yada deneyen varmı bilgi alıcamda
Aman aman sakın aramayın.. bi arkdaşımla birlikte aradık alfabedeki 14 harfi bana 14 harfi ona saydı resmen :) tek bir kelimesi bile mantıklı değil.. paranıza yazık.. Eylem diyorum başka birşey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…