- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Aman aman sakın aramayın.. bi arkdaşımla birlikte aradık alfabedeki 14 harfi bana 14 harfi ona saydı resmen :) tek bir kelimesi bile mantıklı değil.. paranıza yazık.. Eylem diyorum başka birşey demiyorum
bende telefonunu alabilir miyimBanada numarasini verirmisin?
ben de öğrenemedim ki ... siz de alırsanız bana verir misiniz sizde eylem hanımın numarası var mıbende telefonunu alabilir miyim
yok hayir ne yazik ki.ben de öğrenemedim ki ... siz de alırsanız bana verir misiniz sizde eylem hanımın numarası var mı
teşekkür ederim eğer ben öğrenirsem size de iletirim.yok hayir ne yazik ki.
tesekkurlerteşekkür ederim eğer ben öğrenirsem size de iletirim.
Eylem hanımın numarasini bende alabilir miyimArkadaslar Son 4 aydir Eylem hanima baktiriyorum.buradan buldum. Burada önerilen diğer isimlere Ve fal sitelerindekilere acik ara fark atar.duzenli olarak baktirdigim ve asla vazgemedigim biri.
Su ana kadar her kelimesi harfiyen cikti.ayrica dobra ve durust biri oldugu icin cok iyi bir iletisim yakaladik.
En son 2 gun once bakti ve ertesi gun yine söylediklerini yasamaya basladim.
Ben kesinlikle adana li eylem hanimi tavsiye ediyorum
Rica etsem banada eylem hanımın numarasini verir misiniz50 tl tatlım
Siz eylem hanımın tel nosuna ulaştınız mi acabaRica etsem banada eylem hanımın numarasini verir misiniz
Malesef yaaa ulaşamadımSiz eylem hanımın tel nosuna ulaştınız mi acaba
Ee bize de tel numarasini verir misiniz zaman tutmadı dediği şey oldu ama zamanı mi şaştıeylem hnm cok guzel baktı. durumu cok iyi bildi harika..ama zaman tutmadı..nabalım o kadar olur dmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?