Telefonda Fal Bakanlar

Herkes bir sürü falcı yazmış bir çoğuna baktırdım. Yeni bir falcı arıyorum hiç baktırmadığım birini deneyeceğim

Arkadaslar bu falcilara verdiginiz parayi fakirlere verseniz hayir dua alirsiniz. Fal iyi birsey degil sizide bagimli yapar.

Adanalı eylemin numarasını atabilir misiniz

Yarın Demet hanımı bakacak yorumlarımı paylaşırım
merhaba cnm. demet hanım baktımı sanada. bana baktı ama hiç olmadı yaa... bir saat düşüne düşüne baktı. dedikleri 3-5 kelime o da işe yarar bişey değildi. ne biliyim eylemden sonra çok çok boş geldi bana. yani şöyle anlaşılır bir cümle dahi yoktu..

Evet sabah baktırdım Demet hanıma İstanbul'da ki ama başka Demet'te varmış onla karıştırmayın bana iyi gibi geldi hatta aklımda ki soruyu bile söyleyince şaşırdım ama cevabı doğru mu bunu ilerki günlerde paylaşırım

EVET BENDE İS. DAKİ DEMETE BAKTIRDIM. AMA NE BİLİYİM YA. BEĞENMEDİM.

merhaba, ben de eyleme baktırdım, numarasını da burdan almıştım.

genel olarak nazik biri, ilk başta kendi söyledi söyleyeceklerini, ben müdahale etmedim. çok geçmişe girmedi ama bu aralar yaşadıklarım ve düşündüklerimde isabetliydi. gelecekle ilgili de olumlu ve olumsuz yorumları oldu yani öyle pembe bir tablo çizmedi. en son ben aklımdaki sorulardan sordum, onları da nazikçe yorumladı, 15-20 dk sürmüştür bana da yetti.

asıl problemim olan konuları hiç sormadan kendi söyledi o konuda beğendim. gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı var. çıkarsa yine yazarım.

Telefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.

Telefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.
Ben Erden hanima baktirdim. Ama yeni baktirdim dedikleri çıkar mı bilemem. Ama yaklaşımları çok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…