- 2 Mayıs 2016
- 8
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Özelden yazıyorum telefonunuSelam kızlar , İstanbul da Demet hanım varmış telefonunu bilen yazabilir mi ? Lütfennnn
Merhaba peki baktirdiklarinizdan en isabetli hangisi idi?Erden hanima baktirdiniz mi?Herkes bir sürü falcı yazmış bir çoğuna baktırdım. Yeni bir falcı arıyorum hiç baktırmadığım birini deneyeceğim
Erden hanımı hiç duymadım. Demet hanımı yazmış arkadaşlar yarın ona baktıracağımErden hanima baktirdiniz mi?
Adanalı eylemin numarasını atabilir misinizyigit hakkinda dusuncelerim ; evet cogu dedigi hatta bazi yerlerde nokta atislari da oldu gecmis konusunda zaman konusunda kasimin ilk iki haftasi dedi soylediklerini yazdim
ciktikca eklerim ama doyurucu degil
yigit
adanali dedigim eylemin bugun kendini yirtip soyledigi ama kaale almadigim bir dedigi daha cikti hemde benim icin kotu bir sey cikti lanet ki cikmayaydi iyiydi
Eylemin numarasını özelden verebilir misineylem hnm cok guzel baktı. durumu cok iyi bildi harika..ama zaman tutmadı..nabalım o kadar olur dmi :)
merhaba cnm. demet hanım baktımı sanada. bana baktı ama hiç olmadı yaa...Yarın Demet hanımı bakacak yorumlarımı paylaşırım
EVET BENDE İS. DAKİ DEMETE BAKTIRDIM. AMA NE BİLİYİM YA. BEĞENMEDİM.Evet sabah baktırdım Demet hanıma İstanbul'da ki ama başka Demet'te varmış onla karıştırmayın bana iyi gibi geldi hatta aklımda ki soruyu bile söyleyince şaşırdım ama cevabı doğru mu bunu ilerki günlerde paylaşırım
Ben Erden hanima baktirdim. Ama yeni baktirdim dedikleri çıkar mı bilemem. Ama yaklaşımları çok hosTelefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.
alsancak 222 cafe murat ağlattıHerkes bir sürü falcı yazmış bir çoğuna baktırdım. Yeni bir falcı arıyorum hiç baktırmadığım birini deneyeceğim
kıbrıstayım bıkac gunlugune ızmıre kactım bı ark götürdü benı cok sasırttı bnde eylem hanımı vs denıycem numarası varsa verırı mısınızalsancak 222 cafe murat ağlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?