Telefonda Fal Bakanlar

Kizlar eyleme 50 tl verip baktiricaginiza paranizi cope atin o derece diyorum. Bosuna umut baglatmayin kendinize. 3 kere baktirmis biri olarak soyluyorum.

Selam arkadaşlar Eylemin ve Fethiye'deki Gülsüm'ün numarasını bilenler bana da gönderebilirler mi lütfen

istanbul da demet hanım var telefonda bakıyor gerçekten çok iyi tavsiye ederim. Hem kahve falı hem kartlarla bakıyor ben ikisinede baktırdım

Ömrüm diye bir falcı bey duyan varmı fala baktıran varmı kızlar yıldızname su falı tarot bakıyormus aranızda duyan yada deneyen varmı bilgi alıcamda

arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce Adana dan eylem hanima fal baktirdim. telefonunu bu siteden almıştım.iyi ki de almışım. ben soru sormadan o başladı anlatmaya. şok üstüne şok oldum. ertesi gün yapacağım işle ilgili bir gelismenin olumsuz olacağını fakat sonraki görüşmenin olacağını söyledi.gerçekten de ertesi gün olumsuz geçti.1 hafta sonra baska bir sirketle anlaşma yaptık.ben yine şok.bunun gibi bir çok şey...Bu bir örnekti.mesela sevdiğim adamın yurtdışında olduğunu bile bildi.bu akşam yine baktı.çok da tatlı dobra dobra söylüyor.yakın tarih verdi. çıktıkça yine paylaşacağım. baktirmak isteyenlere referans olsun. inş.baktiran arkadaşlar bence sizde çıkanları burada paylaşın derim. referans gercekten önemli.

canım bana da verir misin numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…