- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
BANA ÖZELDEN ATARMISINIZ BU KİŞİNİN TELİNİ LUTFENben alabılırmıyım
Merhaba eylemin numarasini alabilir miyim lutfen?eylemın numarasını banada verırmısın lutfen
Cok merak ediyorum sizde numarasi varsa yollarmisiniz bana lutfeKizlar eyleme 50 tl verip baktiricaginiza paranizi cope atin o derece diyorum. Bosuna umut baglatmayin kendinize. 3 kere baktirmis biri olarak soyluyorum.
Yok valla engelleyip sildim o derece terbiyesiz ve yalanci biri. Eylem deyince bile sinirlerim zipliyor. Haram zikkim olsun.Cok merak ediyorum sizde numarasi varsa yollarmisiniz bana lutfe
Cok rica ediyorum bana eylemin nosunu atarmisiniz. LutfenEylemin numarayi atar misin özelden
Ben de numarasını alabilir miyimGercekleri öğrenmeye ve dogrulari dinlemeye hazirsaniz arayin derim..isteyene numara verebilirim
ben de istiyorumben alabılırmıyım
istanbulda Demet hanım var çokta güzel fal bakıyor tavsiye ederimTelefonda fal bakan birini arıyorum. Memnun kalıp tavsiye edecekler varsa çok sevinirim.
Yok valla engelleyip sildim o derece terbiyesiz ve yalanci biri. Eylem deyince bile sinirlerim zipliyor. Haram zikkim olsun.[/QUOT Demet hanıma baktırdım çokta memnun kaldım kadın öyle atıp tutmuyor mantıklı şeyler söylüyor ben en son 35 tl e baktırmıştım
canım bana da verir misin numarasınıarkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce Adana dan eylem hanima fal baktirdim. telefonunu bu siteden almıştım.iyi ki de almışım. ben soru sormadan o başladı anlatmaya. şok üstüne şok oldum. ertesi gün yapacağım işle ilgili bir gelismenin olumsuz olacağını fakat sonraki görüşmenin olacağını söyledi.gerçekten de ertesi gün olumsuz geçti.1 hafta sonra baska bir sirketle anlaşma yaptık.ben yine şok.bunun gibi bir çok şey...Bu bir örnekti.mesela sevdiğim adamın yurtdışında olduğunu bile bildi.bu akşam yine baktı.çok da tatlı dobra dobra söylüyor.yakın tarih verdi. çıktıkça yine paylaşacağım. baktirmak isteyenlere referans olsun. inş.baktiran arkadaşlar bence sizde çıkanları burada paylaşın derim. referans gercekten önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?