- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
alsancak murat bana dırek ısım ısım soledı ben şok ben ıptal bulun bu adamı arkadaslarTelefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.
Face de nasıl bulabiliriz cafe 222 de bulamadım benuzun yıllardır uyeyım ssnırım ssayfaya ılk kez bısıy yazıyorum bakabılırsınız aman dıyım reklam yapıyor vs dıye yaftalamayın gıbrıstayım bıkac gunlugune hayırlı bı ıs ıcın ızmıre gaçtım tabı gıtmeden 500 un justunde burdan falcı yorumu ogudum çok gararsız galdım sarkadaslarım alsancak 222 cafede mutrata gıdelım dedıler 40 lıra bısıy verdık cıddıye almadım adam ağlattı yani siz nasıl dıyosunuz geçmiş :10 anı bilmek :9 gelecek bilemedim beklıyıp gorcez 2 hatalı bılgı verdı onlarda yanımdakıo argadasımın hayatından dı yanı frekans garıstı ve ve veeee dırek ısim isim verdi dun sunu yaşamıssın ibrahımle buna dıkkat et dedı aılevı bıgaç problemımı dedı ağladım masada peçete vardı allahtan telefonda bakarım dedı gartını verdi bana ama izinsiz veremem nosunu siz faceden vs ulaşın
Özelden soyadını yazacağım sanaFace de nasıl bulabiliriz cafe 222 de bulamadım ben
Teşekkür ederim sevinirimÖzelden soyadını yazacağım sana
Peki sizde Adanalı eylem hanımın nosu var mı bi de onu denemek istiyorumTeşekkür ederim sevinirim
Bana özelden bir mesaj yazarsaniz var bende veririm elbettePeki sizde Adanalı eylem hanımın nosu var mı bi de onu denemek istiyorum
Adanalı eylemin numarasını özelden verebilir misinizBana özelden bir mesaj yazarsaniz var bende veririm elbette
Yiğit in nosunu bana da yazar misiniz?Ben yüzyüze hiç baktırmadım hep telefonda baktırdım canım.
Bana da özel den atabilir misiniz selim in nosunuNokta atişi var bir de soyle bisey var:laf kalabaligi kesinlikle yapmadan; karsisindakine soru sormadan bakim yapiyor.hatta ilk gittigimde baslarken baktiracagim kisinin adini da soyliyimmi dedim.sen soyliyceksen neden bana geldin o zaman dedi.ve tabi isim haric bircokince detayi da verdi.ben boyle basladim yani.bakimi da kirk lira
Deniz in nosunu bana atabilir misinizDeniz yeni bir ilişkiye başlayacağımı ve kişinin ismini bildi . araba alacağımı ve zararlı çıkacağımı bildi
yiğit ise Ruh halinden bahsediyor.bunalımlı günler yaşadım ve atlattım buna dair konuştu .
Didem in nosunu bana da gönderir misinizMerhaba. Karalama bakiyormus. Ilk once bakiuot daha sonra parayi aliyor. Hesap no.su veriyo. Ben etkilenmistim. Baktirirsan yazar misin yorumunu. Mesajla gonderiyorum no.sunu sana.
EYLEM in nosunu benimle özelden paylaşır misinizmerhaba, ben de eyleme baktırdım, numarasını da burdan almıştım.
genel olarak nazik biri, ilk başta kendi söyledi söyleyeceklerini, ben müdahale etmedim. çok geçmişe girmedi ama bu aralar yaşadıklarım ve düşündüklerimde isabetliydi. gelecekle ilgili de olumlu ve olumsuz yorumları oldu yani öyle pembe bir tablo çizmedi. en son ben aklımdaki sorulardan sordum, onları da nazikçe yorumladı, 15-20 dk sürmüştür bana da yetti.
asıl problemim olan konuları hiç sormadan kendi söyledi o konuda beğendim. gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı var. çıkarsa yine yazarım.
nasıl ulaşacağız kendisine?uzun yıllardır uyeyım ssnırım ssayfaya ılk kez bısıy yazıyorum bakabılırsınız aman dıyım reklam yapıyor vs dıye yaftalamayın gıbrıstayım bıkac gunlugune hayırlı bı ıs ıcın ızmıre gaçtım tabı gıtmeden 500 un justunde burdan falcı yorumu ogudum çok gararsız galdım sarkadaslarım alsancak 222 cafede mutrata gıdelım dedıler 40 lıra bısıy verdık cıddıye almadım adam ağlattı yani siz nasıl dıyosunuz geçmiş :10 anı bilmek :9 gelecek bilemedim beklıyıp gorcez 2 hatalı bılgı verdı onlarda yanımdakıo argadasımın hayatından dı yanı frekans garıstı ve ve veeee dırek ısim isim verdi dun sunu yaşamıssın ibrahımle buna dıkkat et dedı aılevı bıgaç problemımı dedı ağladım masada peçete vardı allahtan telefonda bakarım dedı gartını verdi bana ama izinsiz veremem nosunu siz faceden vs ulaşın
numarasını alabilir miyim?Eylem hanımın numarasini bende alabilir miyim
İyi akşamlar cafe 222 Murat'ın soyismini bana da yazarmisiniz özelden ?Özelden soyadını yazacağım sana
Baktırdınız mı ???EYLEM in nosunu benimle özelden paylaşır misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?