Telefonda Fal Bakanlar

Telefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.
alsancak murat bana dırek ısım ısım soledı ben şok ben ıptal bulun bu adamı arkadaslar

uzun yıllardır uyeyım ssnırım ssayfaya ılk kez bısıy yazıyorum bakabılırsınız aman dıyım reklam yapıyor vs dıye yaftalamayın gıbrıstayım bıkac gunlugune hayırlı bı ıs ıcın ızmıre gaçtım tabı gıtmeden 500 un justunde burdan falcı yorumu ogudum çok gararsız galdım sarkadaslarım alsancak 222 cafede mutrata gıdelım dedıler 40 lıra bısıy verdık cıddıye almadım adam ağlattı yani siz nasıl dıyosunuz geçmiş :10 anı bilmek :9 gelecek bilemedim beklıyıp gorcez 2 hatalı bılgı verdı onlarda yanımdakıo argadasımın hayatından dı yanı frekans garıstı ve ve veeee dırek ısim isim verdi dun sunu yaşamıssın ibrahımle buna dıkkat et dedı aılevı bıgaç problemımı dedı ağladım masada peçete vardı allahtan telefonda bakarım dedı gartını verdi bana ama izinsiz veremem nosunu siz faceden vs ulaşın

Face de nasıl bulabiliriz cafe 222 de bulamadım ben

Bana da özel den atabilir misiniz selim in nosunu

EYLEM in nosunu benimle özelden paylaşır misiniz

nasıl ulaşacağız kendisine?

yok henüz baktıramadım.Bir şey soracağım.Mutlaka forumda yazıyordur ama ben göremedim.Ödemeyi nasıl yapıyoruz?Bir de hangisi daha iyi ? Kahve mi?Yokda başka bir fal türü mü?

Valla önce oduyusun havale kağıdını whatsapp dan gönderdim . Bana ikisi de ayni şeyleri aynı tarihleri verdi. Eylem de erden de tarot bakıyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…