Telefonda Fal Bakanlar

Ben henüz baktırmadım Eylem'e. iskambil bakıyorum dedi. Bana biraz amatörce geldi iskambil. Ne dersiniz ? O yüzden baktırmadım. Eskiden biz de bakardık aramızda sanki öyle bir şeymiş gibi geldi. Eylem'e baktırıp da olumlu düşünen varsa yazabilir mi ?

Bir kaç gün önce demete fal baktırmıştım beğendiğim içinde arkadaşlarıma tavsiye ettim arkadaşım arayıp randevu almış bügün baktırmış bakarken kadın duraksamış bir şey söylerken vaz geçmiş arkadaşım ısrar etmiş ne gördünüz demiş söylemek istememiş arkadaşım o kadar çok ısrar edince bir aile büyüğün rahatsızlanıyor demiş arkadaşım telaşlanmış , kadında işte bu yüzden insanlara kötü haber vermek istemiyorum demiş falı bitirmiş. Kendimi kötü hissettim keşke hiç tavsiye etmesemiydim

Eylem hanıma fal baktırdım kişiler ve geçmişi iyi bildi.an konusuna gelince o da iyi sayılır gelecek için söylediklerini bekleyip görecez bakalım inşallah olur diye bileceğim şeyler söyledi :))"
Yani pembe gözlük /tablo olayı mı orasını tam çözemedim

nasıl bakıyor? Uzun ve detaylı mı? İsim ve tarih veriyor mu?Ben kahve dışında olan kart fallarına biraz mesafeliyim de:)

Bir ara Saniye diye bir kadın vardı.O süperdi ama şimdi telefonu değişmiş sanırım ulaşamıyorum.Ona ulaşırsam paylaşacağım bilgilerini.Kahve bakıyordu o kadın.

Demet iyi mi peki ? Yani aslında bazıları çok memnun kalıyor bazıları hiç memnun kalmıyor. Bilemedim
Ben beğendim geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi geleceklede alakalı tabi biraz zaman var arkadaşımada dün bakmış bazı şeyleri bilmiş ama hastalık olayını bilemiyoruz umarız onda yanılmıştır

Olsun yazdım şimdi bakalım :) bir arkadaşımdan da İzmir Kızlarağası dan birini duydum şimdi Kıbrıs taymış çok iyiymiş ama telefonda bakıyorsa bulursam yazarım.

Bir de Bodrum'da Falcı Erden varmış. O kadar kafam karıştı ki . Boşuna da para vermek istemiyorum.Aradım şimdi. O da yarın dedi. Bakalım. Bir Eylem bir de Erden var şu an listemde. Bir baktırayım da kurtulayım :)

50 TL ye bakıyormuş dediğine göre. Ama parayı beğenmezseniz yatırmazsınıza getirdi. Bilemedim baktırayım da bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…