Telefonda Fal Bakanlar

Deneyebilirsin fena degildi

Bana da gecmis an vs cok iyiydi. Gelcek icin pembe tablo cizmedi ama cok da gercekci seyler soyledi. Bakalim cikacak mi

Kızlar telefonda Eylem'e baktırdım. Durum şöyle ki gerçekten şu anda iyi. Yakın gelecek ile ilgili de çok iddialiydi. Bahse girerim yemin ederim şeklindeydi. Genel olarak söyledikleri ,gelecek dışında bilemiyorum çünkü yaşamam gerek , direk doğru. Ama gelecek için bekleyeceğiz. Zaten 2 sene sonrasından bahsetmiyor. 3-4 aydan bahsediyor. Bir kaç şeyi sadece pek bağdaşmadi. Bu arada isim harf boy pos diye fiziksel özellik söylemedi bana. Sadece açık tenli falan en fazla. Diyeceğim şu ki isim isteyen 4 aylık öngörü yetmeyen baktirmasin. Ama bence iyiydi. Çıktıkça söylerim çıkmazsa da söylerim :)

Kaça bakıyor?nasıl bakıyor? Sende çıktı mı söyledikleri??? Meraklardayıııızzz :)
Bunla ilgili uzunca yazmıştım bn çok şok direk isim verdi bni aglatti çok agladim ki masaya otururken dalga geçmiştir bu nen dillerde aglayanlara mi demiştim 40 a baktı kibristan tatile geldim izmirde baktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…