- 12 Temmuz 2015
- 384
- 386
- 103
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Neredeyse geçen yıl baktırmıştım ama tutmadı gibi sanırım, hiiç hatırlamıyorum ki :/ ama eskisi gibi değil diyenler oldu forumda..Siz baktırdınız mı yiğite?? Nasıldı ??
Önere bilecek olduğun başka var mı peki:///Neredeyse geçen yıl baktırmıştım ama tutmadı gibi sanırım, hiiç hatırlamıyorum ki :/ ama eskisi gibi değil diyenler oldu forumda..
Bir sürü isim sayıldı telefonda bakanlardan ama ben bir tek yiğiti denemiştim :/Önere bilecek olduğun başka var mı peki:///
Demetin fali pek cikmaz:/Ben beğendim geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi geleceklede alakalı tabi biraz zaman var arkadaşımada dün bakmış bazı şeyleri bilmiş ama hastalık olayını bilemiyoruz umarız onda yanılmıştır
Deneyebilirsin fena degildiBen henüz baktırmadım Eylem'e. iskambil bakıyorum dedi. Bana biraz amatörce geldi iskambil. Ne dersiniz ? O yüzden baktırmadım. Eskiden biz de bakardık aramızda sanki öyle bir şeymiş gibi geldi. Eylem'e baktırıp da olumlu düşünen varsa yazabilir mi ?
Bana da gecmis an vs cok iyiydi. Gelcek icin pembe tablo cizmedi ama cok da gercekci seyler soyledi. Bakalim cikacak miEylem hanıma fal baktırdım kişiler ve geçmişi iyi bildi.an konusuna gelince o da iyi sayılır gelecek için söylediklerini bekleyip görecez bakalım inşallah olur diye bileceğim şeyler söyledi :))"
Yani pembe gözlük /tablo olayı mı orasını tam çözemedim
Bekleyip inşallah görecez :)) çok isterim çıkmasını çünkü :)Bana da gecmis an vs cok iyiydi. Gelcek icin pembe tablo cizmedi ama cok da gercekci seyler soyledi. Bakalim cikacak mi
Peki gelecek ile ilgili söyledikleri çıktı mı?Deneyebilirsin fena degildi
Cafe 232 murat varlı face var mutlaka gidinİyi akşamlar cafe 222 Murat'ın soyismini bana da yazarmisiniz özelden ?
Hangisi ama ??? Bi sürü çıktıCafe 232 murat varlı face var mutlaka gidin
Profil fotosu siyah beyaz ve fotonun üstünde Beşiktaş yazarCafe 232 murat varlı face var mutlaka gidin
Murat varlı siyah beyaz üstünde Beşiktaş yazan fotodur canimİyi akşamlar cafe 222 Murat'ın soyismini bana da yazarmisiniz özelden ?
Çok ilginçtir ben sordum eylem der ben iskambil bakarimyok henüz baktıramadım.Bir şey soracağım.Mutlaka forumda yazıyordur ama ben göremedim.Ödemeyi nasıl yapıyoruz?Bir de hangisi daha iyi ? Kahve mi?Yokda başka bir fal türü mü?
Gibrista nerde nolur ogren canım haber beklerimOlsun yazdım şimdi bakalım :) bir arkadaşımdan da İzmir Kızlarağası dan birini duydum şimdi Kıbrıs taymış çok iyiymiş ama telefonda bakıyorsa bulursam yazarım.
Kaça bakıyor?nasıl bakıyor? Sende çıktı mı söyledikleri??? Meraklardayıııızzz :)Murat varlı siyah beyaz üstünde Beşiktaş yazan fotodur canim
Erden e de baktırdın mı ??Bir de Bodrum'da Falcı Erden varmış. O kadar kafam karıştı ki . Boşuna da para vermek istemiyorum.Aradım şimdi. O da yarın dedi. Bakalım. Bir Eylem bir de Erden var şu an listemde. Bir baktırayım da kurtulayım :)
Bunla ilgili uzunca yazmıştım bn çok şok direk isim verdi bni aglatti çok agladim ki masaya otururken dalga geçmiştir bu nen dillerde aglayanlara mi demiştim 40 a baktı kibristan tatile geldim izmirde baktirdimKaça bakıyor?nasıl bakıyor? Sende çıktı mı söyledikleri??? Meraklardayıııızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?