- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.001
Erden'e baktırmadım henüz. Bu cuma baktırmayı planlıyorum .Erden e de baktırdın mı ??
Özelden attım :) umarım sizin de enerjiniz tutar ben ve sürekli arayan 3-4 arkadaşım çok memnunuzmerhaba sizden eylem hanımın telefonunu alabilir miyim ?
Burak'ı denediniz mi? Ben eylem ve Burak'la görüşüyorum ikisinden de memnunumTelefonda bakan önerebileceğiniz kimler var özellikle anlık durumu iyi bilen eylem ve yiğit dışında? onlara baktırdım farklı kişilerden bir şeyler duymam lazım.
Burak Kim ?Burak'ı denediniz mi? Ben eylem ve Burak'la görüşüyorum ikisinden de memnunum
Eylemin numarasını ben de özelden alabilir miyim :)çok pardon cnm ben kime allayıp pullayın dedim?
üslubuna az biraz dikkat edersen sevinirim
ilginç yazdım bunda bi kinaye yok
sen niye bu derece hararetleniyorsun?
Erden e de baktırdın mı ??
Burak'a birkaç kere baktırdım, çıktı mı çıkmadı mı tam emin değilim. Söylediği bir şey oldu ama sonrası onun dediği gibi gerçekleşmedi. Aslında bugüne kadar tam anlamıyla çıktı dediğim hiçbir falcı olmadı. Sizde nasıldı Burak?Burak'ı denediniz mi? Ben eylem ve Burak'la görüşüyorum ikisinden de memnunum
Gulsum kadar kotusunu gormedim ben. Olabilir ablam. Oyle ablam diye diye fal bitiyorBen daha once de burada yazdığım gibi mugla fethiyedeki gulsume baktiriyorum ara ara ve gayet memnunum ...Uzun hikayeler duzmuyor ama nokta atislari hep oluyor
telde bakıyor, ne bakıyor tam bilmiyorum. en son 50ydi.Burak Kim ?
Kaça bakıyor?
Ne bakıyor ?
Senin fikrin oyle olabilir bende çıkıyor ve ara ara baktiriyorum. ..sadece bunu paylastimGulsum kadar kotusunu gormedim ben. Olabilir ablam. Oyle ablam diye diye fal bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?