Telefonda Fal Bakanlar

Daha önce yazmıştım Demet hanıma baktırmiştim söylediklerinden 2 si çıktı arkadaşlar ama beklediğim birşey daha var onun için tekrar baktırsam mı beklesem mi ? karar veremedim

Kızlar slm, bilenler Demet Hanım, Yasemin Hanım ve Erden Bey'in telefonlarını özelden mesaj atabilir mi?
Teşekkürler şimdiden:)

çok önemli diil, anlayan anladı zaten hnm mı bey mi:)
bi yerde bey diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam o yüzden öyle yazdım:)

Ben daha once de burada yazdığım gibi mugla fethiyedeki gulsume baktiriyorum ara ara ve gayet memnunum ...Uzun hikayeler duzmuyor ama nokta atislari hep oluyor

Evet kızlar Erden'e baktırdım. Şöyle ki uzun bakıyor. İlk başta aynı frekansta mıyız diye bir kaç çevrenizden bir şeyler söylüyor. Orada şaşırdım. Ama sonrası biraz tavsiyeye döndü. 50 dk baktı ama sanki Eylem'deki 10 dakikanın içi daha doluydu. Yani çok etkilenmedim. Gelecek ile ilgili bir şey söylemiyor pek zaten. 50 dknın çoğu şimdi ve geçmiş. Asıl merakı şu an için etkili ama gelecek için pek tavsiye etmem.

Burak'ı denediniz mi? Ben eylem ve Burak'la görüşüyorum ikisinden de memnunum
Burak'a birkaç kere baktırdım, çıktı mı çıkmadı mı tam emin değilim. Söylediği bir şey oldu ama sonrası onun dediği gibi gerçekleşmedi. Aslında bugüne kadar tam anlamıyla çıktı dediğim hiçbir falcı olmadı. Sizde nasıldı Burak?

Ben daha once de burada yazdığım gibi mugla fethiyedeki gulsume baktiriyorum ara ara ve gayet memnunum ...Uzun hikayeler duzmuyor ama nokta atislari hep oluyor
Gulsum kadar kotusunu gormedim ben. Olabilir ablam. Oyle ablam diye diye fal bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…