Telefonda Fal Bakanlar

Nebeli hep gülsüm diyor tuhaf burda bir reklam var nebeli gülsümün acaba daha önceden nebeli gülsümün reklamını yaptı yine burda sonra bende numarasını aldım nebeliden okadar övdü gülsümün üç arkadaş aradık bir merakla ve sonuç hiç dediği çıkmadı gülsüme fal felan baktırmayın sakın paranız boşa gitmesin iğrenç ötesi bir falcı benden arkadaşlar

Begenmeyen de olabilir ben burada yeni uye degilim daha once de bir suru konuda mesajim mevcut ben kimsenin reklamini yapmadım yapmam da yazdıklarınıza dikkat ederek yazin lutfen bana cikiyor oneriyorum... amkaradaki falcilar sayfasinda da bana çıkıyor yada çıktı çıkmadı diye fikir yazılarım vardir ama asla mutlaka baktirin dedigim yazi yoktur

Çok kötü. Kesinlikle bilemiyor.
Tamamen atıyor.
Senin ağzından laf alıp ona göre devam ediyor. ..
ben seviyorum eylemi.. söylediklerinden çıkanlar var, esas konu çıkmadı ancak diğer konularda pat pat çıktı.. esas konunun çıkması çok zor ama...
bana sevgilin başkasıyla görüşüyor demedi hiç.. bu sizin söylediğiniz eylem adanalı olan di mi?
neyse demek ki enerji işi cidden de...

Eylem bana da hic oyle seyler demedi. Her seyi cok net ortaya koydu. Ha cikar cikmaz orasini daha bilemiyorum ama kotu degildi fali

Evet Adanalı olan.
Tamamen atıyor dediler inanmadim. Keşke inansaydim Ki benim gibi memnun olmayan da çok ..

Kızlar Hepinize Selammm.
Eski fal tutkunu olarak hâlâ okusamda bütün topikleri artık çok çok nadir fal baktiriyorum.

Ama bugün buraya yazma sebebim.
Eylem!!!!!
Evetttt arkadaşlar benim baktırıp memnun kalıp burada ki topiklerde ovdugum Eylem !!!!!
Kızlar eski mesajları okuyup özelden nosunu istiyorlar veriyordum nosunu ama artık vermeyeceğim.
Falınin kötü olmasi değil mesele kii o da eskisi kadar iyi degilmis. Çirkin tavrı ve tutumudur.
Sebep olduğum için Üzgünüm.

Merhaba ben de 2 kez baktirdim tavrında bir problem yasamadim. Hatta burda okuduğum mahalle ağzı konuşmaları da olmadı açıkçası. Ama iyi bakıyor kötü bakıyor diyemem henüz dediklerinden sadece biri oldu. Ki o da çok önemli bir şey değildi. Peki sizin son zamanlarda beğendiğiniz başka biri var mı ender baktiriyorum dediginiz için soruyorum. İyi akşamlar

Yokk canım bunalinca online fal atıyorum.
Artık kimseyi de onermem canım.

Aynen bende eylem i bıraktım artık
Çok değişti

Ne yaptı acaba, paylaşabilir misiniz?

yiğit için ne diyorsunuz bakan var mı? elmira ben de çok kötüydü...
Elmira bende de iyi değildi, dedikleri çıkmadı. Ayrıca bence negatif bir enerjisi var ve mevcut duruma dair çok net ve önemli şeyleri bile bilememişti.
Yiğit de bence de biraz saygısız. Daha doğrusu sanki yaptığı işi ciddiye almıyor gibi. Yani şu gün şu saatte bakarım diyor, paranı yatırıyorsun sonra ortada yok. Ara ki ulaşasın. Madem öyle şu gün şu saatte bakarım deme. Ama bana dediği önemli şeylerin çıktığı oldu Yiğit'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…