Telefonda Fal Bakanlar

Aynen öyle ya, parayı yatırıyorsun sonra ortada Yiğit yok, ara ki bulasın Bana dediği de çıkmadı. Sonra da bir daha aramadım.

Kızlar, eyleme baktırdığım son 2 falı geçen hafta itibariyle esas konu hariç çoğunluk çıktı.

esas konuya zaman veriyor ama o konu ile ilgili de aynen dediği şey oldu, hevesim filan kalmadı, olmasa da olur kafasındayım artık ki o bunu derken ben ağlıyordum telefonun diğer ucunda. aramalarımı olaylar çıktıkça yaptım, yani öyle krize girmiş gibi de aramadım.

Asıl konu ile ilgili dedikleri de çıkarsa, kesinlikle gelip paylaşacağım yine.

çok sık forumlara giren biri olmasam da asla reklam yapmam, bunu belirtme ihtiyacı duydum. kendisini de özel hayatta tanımam ama işle ilgili acayip bir gelişme aynen dediği şekilde, tarif ettiği kişi vasıtasıyla ve tarif ettiği görüşme şeklinde olunca gelip paylaşmak istedim. inşallah sonucu da bugün dediği gibi olumlu olur. olursa da gelip yazıcam kesin!

Şöyle en azından anlık durumları takır takır, ben hiçbir şey sorup söylemeden sayabilecek bir falcı var mı önerebileceğiniz?
Yani öyle yuvarlak değil, direkt. Artık çeşitli varlıklara mı sorar her ne yaparsa yapsın:)))

Banada beğendiğin falcıların nosunu yazarmısın

eylemin soyledigi ufak seyler bende de cikti. ciktikca aradim. Ahh bir de asil bekledigim olay da gerceklesse.

Arkadslar eylem hanim bazen zamanı tutturamayabilir.ama olayları tutturuyor bence.size fal bakarken bir yere not alırsanız zamanla soylediklerinin çıktığını gorursunuz.
Ayrica cok tatlı biri.neden uslup ve tavrı konusunda sikayet var anlamiyorum.benim yakin cevremdeki herkes baktırdı.
Memnun olmayanı göremedim ben.
Olumsuz gorurse olumsuzu söyler dobra kadindir.
En son aylar once buraya yazdım.
Herhangi bir çıkarım soz konusu olamaz.
Enerjiniz tutmuyorsa bunu bilemem tabi ama memnun olanlar buraya yazarken diger arkadslara yardimci olmak icin yaziyor.

eyleme ben de tekrar az önce baktırdım. işle ilgili dediği gelişmeler oldu hatta gelişmeler olurken ben ondan randevu alma derdindeydim.
kendisine de dedim şu 2016 hiç iyi geçmiyor bende diye de...

son zamanlarda kesin ve tek en net tutan kişi kendisi bende. tavrı da net birisi, negatif şeyleri söylüyor, öyle olumlama filan yapmıyor gerçekten. ne görüyorsa o. kendisi de dedi zaten, olumsuzu söylerim bilirsin diye.

Kızlar yeni.uyeyim nasıl kullanılıyor bu diye yeni yeni kesfediyorum lütfen birisi bana adanali eylemin tel nosunu yazabilir mi

Adanali eylemin nosunu bilen varsa lütfen ozelden yazabilir mi bu gariban yeni üye arkadaşınıza yardımcı olsanız bu mübarek ayda çok ikrama geçer

Kizlar yigit le de konustum.
Ben begendim.
ayrica samimi buldum ve cok sempatik.cikar mi cikmaz mi bilemem.ama su donemde olacaklari ve olanlari net gordu diyebilirim.eylem hanim ile paralel seyler soyledi.
Forumdan gelen kisilere cok bakmiyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…