- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.041
Elmira bende de iyi değildi, dedikleri çıkmadı. Ayrıca bence negatif bir enerjisi var ve mevcut duruma dair çok net ve önemli şeyleri bile bilememişti.
Yiğit de bence de biraz saygısız. Daha doğrusu sanki yaptığı işi ciddiye almıyor gibi. Yani şu gün şu saatte bakarım diyor, paranı yatırıyorsun sonra ortada yok. Ara ki ulaşasın. Madem öyle şu gün şu saatte bakarım deme. Ama bana dediği önemli şeylerin çıktığı oldu Yiğit'in.
Banada nosunu atarmısın acabaEylem hanımdan bende memnun kaldım
Banada telininyazabilirmisn acabayasemin hanımın telefonunu alabilir miyim acaba
Banada beğendiğin falcıların nosunu yazarmısınMerhaba arkadaşlar... Ben yiğit, eylem, Nilgün, Gülsüm ve Yasemin ile konuştum dönem dönem... Hatta yiğit baş danışmanım oldu... Hepsi anı ve geçmişi çok iyi bildi... Gelecekte de tipiyim söylediklerinde Zaman sapması olsa da yaşadım. Eylemde de aynı şekilde. Ama Yasemin mucize yarattı. Fal enerji meselesi biliyorum. Benim hepsiyle enerjim tuttu ama Yasemin beni şaşkınlıkta bıraktı. Yiğit ve eylemle düzenli olarak konuştuğum ve artık her şeyimi bildikleri için farklı bir falcınarayışına girdim. Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ileulaştım Yasemin hanıma... Müthiş sevecen bir sesi vardı...sevgilimle kavga etmiştik ve çok ağır sözler söylemişti, beni bir daha görmek istemediğini söylemişti... Çok üzgündüm be Yasemin hanım bana bir vakit sesi, bir saat, bir gün ama bir haftayı geçmez sana yazacak, seni özlediğini söyleyecek dedi... Hiç inanmadım ne yalan söyleyeyim... Size yemin ederim sabahına bana whatsuptan yazdı bir iki mesaj sonrası beni özlediğini söyledi, şok geçirdim... Ne yazık ki barışmamızdan iki gün sonra gene kavga ettik ve ben yine Nilgün ve Yasemin'le konuştum salya sümük... İkisinde merak etme yazacak dedi, Yasemin yine endişelenme çok yakında yazar deri ve o gece bana mesaj attı...benim daha önceki yazılarımı görebilirsiniz... Nasıl alternatif falcınarafığımı, iyi denilen falcıların numarasını istediğimi... Ben memnun kaldım, bu yazdıklarımı yaşadım... Benim gibi farklı birine baş burmak isteyen olur belki diyerek sizinle yaşadıklarımı paylaştım...
eylemin soyledigi ufak seyler bende de cikti. ciktikca aradim. Ahh bir de asil bekledigim olay da gerceklesse.Kızlar, eyleme baktırdığım son 2 falı geçen hafta itibariyle esas konu hariç çoğunluk çıktı.
esas konuya zaman veriyor ama o konu ile ilgili de aynen dediği şey oldu, hevesim filan kalmadı,olmasa da olur kafasındayım artık ki o bunu derken ben ağlıyordum telefonun diğer ucunda. aramalarımı olaylar çıktıkça yaptım, yani öyle krize girmiş gibi de aramadım.
Asıl konu ile ilgili dedikleri de çıkarsa, kesinlikle gelip paylaşacağım yine.
çok sık forumlara giren biri olmasam da asla reklam yapmam, bunu belirtme ihtiyacı duydum. kendisini de özel hayatta tanımam ama işle ilgili acayip bir gelişme aynen dediği şekilde, tarif ettiği kişi vasıtasıyla ve tarif ettiği görüşme şeklinde olunca gelip paylaşmak istedim.inşallah sonucu da bugün dediği gibi olumlu olur. olursa da gelip yazıcam kesin!
rica etsem yaseminin numarasini bana da yazabilir misin?Banada beğendiğin falcıların nosunu yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?