- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.061
Şöyle en azından anlık durumları takır takır, ben hiçbir şey sorup söylemeden sayabilecek bir falcı var mı önerebileceğiniz?
Yani öyle yuvarlak değil, direkt. Artık çeşitli varlıklara mı sorar her ne yaparsa yapsın:)))
Merhabalar sizin mesajınızi gördüm Adana da fal baktirmissiniz baktirdignz Hanımdan memnun kaldınız mi numarasi yada adresi varsa vereblrmsnz rica etsem tşklertabiki özelden msj attım
Merhaba Zehra hanim ankarada mi kahve falı mi baktı sizeYasemin hanim eylem kadar iyi mi kızlar? Ben zehrayi denedim çok begenmedim açıkçası hayatımda birisi olduğunu dahi biĺemedi
Teşekkür ederim çok memnun olanda var ben bilemedim:)Telefonda bakti canım bana evet ankarada kendisi
Telefonunu özelden atabilir misinizGercekleri öğrenmeye ve dogrulari dinlemeye hazirsaniz arayin derim..isteyene numara verebilirim
Ücreti ne kadar
Teşekkür ederim çok memnun olanda var ben bilemedim:)
Merhaba yigitin numarasını yollarmisubiz ?
Kizlar yigit le de konustum.
Ben begendim.
ayrica samimi buldum ve cok sempatik.cikar mi cikmaz mi bilemem.ama su donemde olacaklari ve olanlari net gordu diyebilirim.eylem hanim ile paralel seyler soyledi.
Forumdan gelen kisilere cok bakmiyorum dedi.
Merhaba ben eylem hn a baktirdim genel olarak memnun kaldım ama tüm falci larda olduğu gibi onda da henüz ana konu çıkmadı. Ben Zehra hn a baktirmadim memnun değilim deyince biri birde öneren arkadaşların üyelikleri silinince baktirmadimSen baktırdın mı? Memnun kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?