- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.081
Eylem isminde bi bayan dün baktırdım ve cok memnun kaldım.Kim bu falcı? Ne falına bakıyor? İsmi nedir?
Merhaba numarası nedir? Bana daha önce forumda bir telefon no vermişlerdi aradım ama yanlışmış.Kızlar ben de dün eyleme baktirdim iyiydi zaten daha çok gelecek söylüyor çıkarsa yazarım beklemedeyim umarım çıkar
Merhaba,Yiğit anı yorumlarken nasıldı? Yani aklımdaki kişinin şuan ne hissettiğini söyler mi? Memnun kalmış mıydın?
Birde ne falı baktırdın? Kaç liraya bakıyor?
Merhaba,
Yiğit'in telefonu nedir? Teşekkürler
Ben daha once de burada yazdığım gibi mugla fethiyedeki gulsume baktiriyorum ara ara ve gayet memnunum ...Uzun hikayeler duzmuyor ama nokta atislari hep oluyor
eyleme ben de tekrar az önce baktırdım.işle ilgili dediği gelişmeler oldu hatta gelişmeler olurken ben ondan randevu alma derdindeydim.
kendisine de dedim şu 2016 hiç iyi geçmiyor bende diye de...
son zamanlarda kesin ve tek en net tutan kişi kendisi bende. tavrı da net birisi, negatif şeyleri söylüyor, öyle olumlama filan yapmıyor gerçekten. ne görüyorsa o. kendisi de dedi zaten, olumsuzu söylerim bilirsin diye.
Ne fali bakti bilmiyorum.Yiğit anı yorumlarken nasıldı? Yani aklımdaki kişinin şuan ne hissettiğini söyler mi? Memnun kalmış mıydın?
Birde ne falı baktırdın? Kaç liraya bakıyor?
AdanaEylem hangi şehirde, biliyor musunuz? Yüzyüze baktırma şansımız var mı acaba?
Numaraları var mı ?Varsa bana özelden yazar mısnız rica etsem?peki yiğit mi eylem mi? hangisi daha iyi?
Numaraları var mı ?Varsa bana özelden yazar mısnız rica etsem?
Ramazanda bakiyor mu bilmiyorum ben özelden yazayim siz sorunÖzelden numarasını alabilir miyim?
Merhaba,Ben zehraya baktırdım.Yani anı iyi biliyor gibiydi.Geçmişle ilgili bir konu söyledi onu da bildi. Geleceğe bakacağız.pembeci değil ama orası net.Valla baya olumsuz şeyler dedi bana.Yalnız çok sigara içiyor.Uyarsamıydım ileride akciğer sıkıntı olabilir diye:))))Gönderdim :)
Merhaba,Ben zehraya baktırdım.Yani anı iyi biliyor gibiydi.Geçmişle ilgili bir konu söyledi onu da bildi. Geleceğe bakacağız.pembeci değil ama orası net.Valla baya olumsuz şeyler dedi bana.Yalnız çok sigara içiyor.Uyarsamıydım ileride akciğer sıkıntı olabilir diye:))))
Merhaba,Ben zehraya baktırdım.Yani anı iyi biliyor gibiydi.Geçmişle ilgili bir konu söyledi onu da bildi. Geleceğe bakacağız.pembeci değil ama orası net.Valla baya olumsuz şeyler dedi bana.Yalnız çok sigara içiyor.Uyarsamıydım ileride akciğer sıkıntı olabilir diye:))))
Bu zaman konusunda Demet hanım da yanılabiliyor ama söyledikleri geçte olsa çıkıyor
demet en kötülerden. soyledigi tek kelime cikmadi. hic deneme bence deDemete arkadasım baktırmıstı, falı patlamıs, bir daha onun üzerine ben denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?