Telefonda Fal Bakanlar

Bana numarasını gonderirmisin ozelden eylemin :)

Yiğite baktirdim bende gayet iyi ama bakalım gelecekle ilgili çıkacak mı..

Eylem'in paragöz ve terbiyesiz olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu, ne yazık ki ben de onun böyle biri olduğunu görmüş oldum. Aylardır kaç kere baktırdım, dediklerinden zaten çıkan olmadı. Hatta geleceği geçtim, anla ilgili söylediği ve çok emin konuştuğu bir şeyin gerçekte tam tersi olduğunu öğrendim.

Tatlım benim arkadaşımla eylem telefonda birbirlerine girdiler para mevzusu yüzünden.. Paragöz olduğunu ben de o zmn öğrenmiştim..

Tatlım benim arkadaşımla eylem telefonda birbirlerine girdiler para mevzusu yüzünden.. Paragöz olduğunu ben de o zmn öğrenmiştim..

kızlar ben yaklaşık olarak kasım'dan beri baktırıyorum eyleme, ne paragözlülüğünü gördüm ne de terbiyesizliğini . tlf da fal baktırdıklarım arasında işine en profesyonel yaklaşan falcı eylem . söyledikleri çıkar veya çıkmaz bilemem, herkesin enerjisi tutmaz bu konuda da hemfikirim ama kendisi kişilik olarak iyi birisi

diğer yandan adını vermiycem de artık birine para yatırırsın günlerce peşinde koşarsın, sürekli durum kısmına "bugün aramayın, şu gün yokum" mealinde şeyler görürsün. başka bir kadını aramıştım samsundaydı snırım, sanki bana bedava bakıyor gibi bir isteksizlik, bir hadi sor da kapatalım gibisinden tavırlar

sanalda baktırdıklarımız kopyala-yapıştırcı tipler... bilemiyorum bu piyasada işini düzgün yapan çok çok az sayıda insan var ve yaklaşık 1 senedir herkesi denemiş biri olarak eylemi insan olarak iyi buluyorum

Ben de 2 kez baktirdim. Bir terbiyesizlik görmedim. Mizaci sert bir kadın orası doğru ama bana karşı gayet nazikti. Soylediklerinde zamanı çok tutturamiyor ama genelde mantıklı, olasılığı yüksek şeyler söylüyor.

;

Bu sefer Eylem de beni çok kritik bir durumda olduğumu bildiği halde günlerce bekletti ve sonrasında da bakmadı. Yaptığına en nazik haliyle "çok ayıp" diyebiliyorum.

Merhaba ben de biraz önce zehra ya baktirdim. Gayet iyiydi. Ani gayet iyi bildi. Yaşananlar için ileride görüp bir şeyler soyliycem

Kizlar bende fal baktimak istiyorm bana falcularin numaralarini atabilirmisiniz hepsini denemek istiyorm sonuclarini buraya yazarim:) simdiden tesekkurler

Kızlar hayal kırıklığı yaşatmak istemem ama :

https://seyler.eksisozluk.com/bakti...surekli-uydugunu-aciklayan-olay-barnum-etkisi

Boşuna para kaptırmamak için bir okuyun derim. Düşününce aslında haklı yanları var. Hepimiz baktırdığımız falların çıkmasını bekliyoruz ama bir türlü çıkmıyor. Kimseden de her dediği çıktı ya, gerçekten çok iyi falcı diye birini duymadık. Biri çok iyi dese diğer çok kötü diyor. Bu nedenle artık para yedirmeyi bırakmak zamanı gelmiş olabilir diye düşünüyorum. En azından 10 kişinin iyi olduğu konusunda hemfikir olduğu fal bakanlar dışındaki diğerlerine.

Kızlar bana anda çok iyi olan bir falcı önerir misiniz? Ama anı bilmesi gerekiyor. Geçmişi veya geleceği değil.
Önerilerinizi lütfen özelden msjla gönderin. Çok sağolun şimdiden.

eylem hanimin haziran basinda söylediği seyleri yaşadım.geçen hafta aradim gün içinde olacak olayı bildi.falları bende geç olsada çıkıyor.
Yiğit zamanı bildi ya da tutturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…