- 13 Nisan 2016
- 14
- 5
- 6
- 36
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.101
Bana numarasını gonderirmisin ozelden eylemin :)İyi geceler kızlar .bende iki ay önce eyleme baktırdım .geçmiş ve anda iyidi .gelecekle alakalı ve aynı Zaman'da asıl konu olan patladı .bana 2vakte Dedi iyi bir haber alcan .evet aldım ex yeni yapmış foto gördüm(
Eylem'in paragöz ve terbiyesiz olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu, ne yazık ki ben de onun böyle biri olduğunu görmüş oldum. Aylardır kaç kere baktırdım, dediklerinden zaten çıkan olmadı. Hatta geleceği geçtim, anla ilgili söylediği ve çok emin konuştuğu bir şeyin gerçekte tam tersi olduğunu öğrendim.
Eylem'in paragöz ve terbiyesiz olduğunu söyleyen arkadaşlar olmuştu, ne yazık ki ben de onun böyle biri olduğunu görmüş oldum. Aylardır kaç kere baktırdım, dediklerinden zaten çıkan olmadı. Hatta geleceği geçtim, anla ilgili söylediği ve çok emin konuştuğu bir şeyin gerçekte tam tersi olduğunu öğrendim.
Tatlım benim arkadaşımla eylem telefonda birbirlerine girdiler para mevzusu yüzünden.. Paragöz olduğunu ben de o zmn öğrenmiştim..
Ben de 2 kez baktirdim. Bir terbiyesizlik görmedim. Mizaci sert bir kadın orası doğru ama bana karşı gayet nazikti. Soylediklerinde zamanı çok tutturamiyor ama genelde mantıklı, olasılığı yüksek şeyler söylüyor.kızlar ben yaklaşık olarak kasım'dan beri baktırıyorum eyleme, ne paragözlülüğünü gördüm ne de terbiyesizliğini. tlf da fal baktırdıklarım arasında işine en profesyonel yaklaşan falcı eylem . söyledikleri çıkar veya çıkmaz bilemem, herkesin enerjisi tutmaz bu konuda da hemfikirim ama kendisi kişilik olarak iyi birisi
diğer yandan adını vermiycem de artık birine para yatırırsın günlerce peşinde koşarsın, sürekli durum kısmına "bugün aramayın, şu gün yokum" mealinde şeyler görürsün. başka bir kadını aramıştım samsundaydı snırım, sanki bana bedava bakıyor gibi bir isteksizlik, bir hadi sor da kapatalım gibisinden tavırlar
sanalda baktırdıklarımız kopyala-yapıştırcı tipler... bilemiyorum bu piyasada işini düzgün yapan çok çok az sayıda insan var ve yaklaşık 1 senedir herkesi denemiş biri olarak eylemi insan olarak iyi buluyorum
;kızlar ben yaklaşık olarak kasım'dan beri baktırıyorum eyleme, ne paragözlülüğünü gördüm ne de terbiyesizliğini. tlf da fal baktırdıklarım arasında işine en profesyonel yaklaşan falcı eylem . söyledikleri çıkar veya çıkmaz bilemem, herkesin enerjisi tutmaz bu konuda da hemfikirim ama kendisi kişilik olarak iyi birisi
diğer yandan adını vermiycem de artık birine para yatırırsın günlerce peşinde koşarsın, sürekli durum kısmına "bugün aramayın, şu gün yokum" mealinde şeyler görürsün. başka bir kadını aramıştım samsundaydı snırım, sanki bana bedava bakıyor gibi bir isteksizlik, bir hadi sor da kapatalım gibisinden tavırlar
sanalda baktırdıklarımız kopyala-yapıştırcı tipler... bilemiyorum bu piyasada işini düzgün yapan çok çok az sayıda insan var ve yaklaşık 1 senedir herkesi denemiş biri olarak eylemi insan olarak iyi buluyorum
aynen oyle oldu. basta dedikleri cikinca umutla bekledim ama elimde patladi resmenG gozbebegimo B birgunbelki ikinize de katılıyorum. anı bildi yakın tarihli bikac kucuk sey dısında cok iddaalı soyledikleri cıkmadı.
elmirayi deneyen var mi? bir de eskisehir kadriyeyi?
kadriyenin cok pesinden kostum. randevu alamaidm. o kadar kosmama deger mi?kadriyeye cok sık giderdim günündeyse cok guzel bakar dedikleri hep cıktı. suan gitmiyorum ama. elmirayı bilmiyorum
vallahi sen bilirsin.. cıktıgı da oluyor cıkmadıgı da..kadriyenin cok pesinden kostum. randevu alamaidm. o kadar kosmama deger mi?
olursa telefonda baktircam bakalimvallahi sen bilirsin.. cıktıgı da oluyor cıkmadıgı da..
Baktırdınız mı ???olursa telefonda baktircam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?