Telefonda Fal Bakanlar

eylem patladi. benim adim eylem degil olmazsa demisti. olmadi
Bir de yanlış bir şey söylediğinde, mesela diyor ki "sen geçen ay birinden ayrılmışsın", halbuki öyle bir şey olmamış, "yoo olmadı öyle bir şey" diyorsun. "Bak anlamıyorsun, anlamıyorsun" demeye başlamaz mı?
Çok şükür onu anlayacak kadar iq'muz var, roket bilimi anlatıyor da sanki bana, anlamıycam

Onun dışında bana da adım eylemse olacak dediği şeyler o kadar çok olmadı ki, şu an adının haticeye falan dönmüş olması lazım.

resmen o kadar inandirici bastira bastira konustu ve sonuc fos. isminin zaten eylem oldugu da supheliydi. simdi ne olmustur kim bilir

Bundan 2 ay önce Demete baktırmıştım geçmişi çok iyi bilmişti gelecekle alakalı İse bir buçuk ay falan demişti süre biraz geçti ama söyledikleri çıktı gönül işlerinde biraz geç gelişti ama iş olayımı super bildi terfi bekliyordum daha doğrusu istediğim bir bölüm vadı orda ki kızı hollandadaki şubeye gönderiyorlarmış o pozisyon senin dediler. ayy gidip demeti öpesim geldi

bir sene once baktirmistim soyledigi tek bir sey cikmadi malesef:/

arkadsslar zehra hanim surekli soru soruyor bu beni rahatsiz etti.yigit 11den sonra diyor ama ona ulasmak zor oluyor.eylem hanimin numarasini yakin cevremden en az on kisiye verdim.bugune kadar memnun olmayan yok.buradaki bazi arkadaslarinki cikmamis ama ben onu bu siteden buldum ve her soyledigini yasadim.bazen zamani tutturamiyor ama o olayi gec de olsa yasadim.

"eylem can dir gerisi heyecandir"benim kisisel gorusum bu.
Isteyen sever istemeyen sevmez tabi.
Herkese saygim sonsuz.ben cikan fallarimi da yaziyorum cikmayanlari da.
Eylem hanim Erkek arkadssimin yasadigi yasayacagi olaylari bile tutturdu size daha ne diyeyim.bayramdan sonra fallari muhtesemdi.

Çok ilginç, zehra bende hiç soru sormadı.
Sadece adım, anne adım ve doğduğum yeri sordu. Başka bir şey de sormadı fal boyu..
Hatta motora bağlamış gibi anlattı.. O derece iyiydi..
Falı bitince de sorun varsa alayım dedi.. ben soru sordum bi kaç tane.. o kdr..

ben de seviyorum eylemi... falcılıkmış, falmış onları geçtim ama gerçekten iyi bir dost gibi. yeri geldiğinde acı gerçekleri de söyler, tatlı-sert kızar da ama aldığı parayı benim gözümde sonuna dek hak ediyor. sanaldan fal gönderiyoruz, soru soruyoruz cevap iki kelime sanki başlarından atar gibi.

kişilerin yaşadığı bireysel olaylar kendilerini bağlar, eğer denilenler gibi biri olsa, bana da aynısını yapması gerekmez miydi?

ben bu kışın büyük bir depresyon geçiriyordum, her şey boş anlamsız geliyordu. içinden çıkamıyordum hiç bir şeyin. yani duygu hali anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. allah kimseye vermesin. o günlerde tesadüfen denk geldi ve buradan birinden almıştım tlfnunu. o ilk aradığım zaman bana dediği "ne zaman isterseniz ben buradayım, sakın unutmayın, illaki para gerekmez" lafını bana arkadaşım-dostum dediğim insanlar yapmadı o zaman. dediği gibi de yapmıştır. ben ağlaya ağlaya ne kadar başını şişirdim hatırlamıyorum bile. ben bu insanı nasıl savunmam??

şimdi gelip yine "söyledikleri çıkmadı" diyenler olacaktır, hangi baktırdığınızın söylerinin hepsi çıktı ! bazen okuyup geçiyorum ama bazen de isyan ediyorum. deneyin, yorumunuzu yazın ama benim tanıdığım eylem ne paragöz birisi, ne saygısız. kendisiyle ne kan bağım var, ne yüzünü dahi görmüşlüğüm var. şunları yazmasam o zaman onun bana verdiği desteğe ihanet etmiş olurum. ben dostumdan görmediğim desteği gördüm kendisinden.

en son görüştüğümde kendisine de dedim, onu seven, beğenen insanlar var, olacak da. o nedenle bu işi bırakmasını istemem.

neyse, dileyen baktırır, dileyen bir daha kapısına uğramaz ama paragözlükle itham etmeyin lütfen, zan altında bırakmayın. benim tanıdığım eylem öyle değil çünkü.

arkadaslar eylem bana cikmadi ama cok isteyen varsa mesaj atsin numarasini yazayim. sonra numara verdin de cikmadi falan olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…