- 15 Kasım 2015
- 81
- 39
- 88
- 37
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.161
Siz baktırıo memnun mu kalmadınıx? Bana verdiği bi tarih var cıkmasını beklıorumbu kadar cılkını çıkarmasaydınız şu izmirden alinin reklam olduğu neredeyse anlaşılmayacaktı. allahtan anlaşıldı.
"eylem can dir gerisi heyecandir"benim kisisel gorusum bu.
Isteyen sever istemeyen sevmez tabi.
Herkese saygim sonsuz.ben cikan fallarimi da yaziyorum cikmayanlari da.
Eylem hanim Erkek arkadssimin yasadigi yasayacagi olaylari bile tutturdu size daha ne diyeyim.bayramdan sonra fallari muhtesemdi.
Rica etsem noyu banada gönderirmisinizIxmirde buldum . Ali bey cok iyi bakiyor. Ve gelecek cikti . Bilginize kizlar
Üzüldüm... Ilerleyen zamanlarda cikar umarimEnerji meselesimidir nedir Senin bahsettigin gibi bir etki birakmadi bende. Iki kez baktirmama ragmen.
Banada noyu gönderirmisin rica etsemAttim ozelden.kontrol et istersen
Banada gönderirmisin canm eylem hanımın no.sunu rica etsemyolladim cnm
Eylem hanımın nosunu gönderebilecek olan var mı??arkadsslar zehra hanim surekli soru soruyor bu beni rahatsiz etti.yigit 11den sonra diyor ama ona ulasmak zor oluyor.eylem hanimin numarasini yakin cevremden en az on kisiye verdim.bugune kadar memnun olmayan yok.buradaki bazi arkadaslarinki cikmamis ama ben onu bu siteden buldum ve her soyledigini yasadim.bazen zamani tutturamiyor ama o olayi gec de olsa yasadim.
gönderildiEylem hanımın nosunu gönderebilecek olan var mı??
Bu arada falkutusu denilen bir uygulamada 8-10tl gibi uygun fiyatlarla tarot katina vs bakiyorlar.orada da iyi falcilar var.sorarsaniz kimlerin fali cikti soylerim
Merhaba herkese.eylem hanimin numarasini isteyene gonderdim.yigitin numarasini sildim gonderemiyorum.
Burak in ismini cok duymadim.hakkinda fazla yorum okumadim burads.varsa numarasi gönderin lutfen neymis ne değilmiş bir de ona bakip yorum yazayim size
Kızlar yaklaşık 1-1,5 aydır girmiyordum buraya.. Hepinize haber vermek istedim, zehranın falı birebir çıktı bende an itibariyle.. Eylül diye de zaman vermişti üstelik..
Bilginiz olsun.
Zehra kim Oluyor? neye bakiyor? kac lira ya Bakiyor??
Zehra Hanım'ın numarasını bana da verebilir misinizBen de istiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?