Telefonda Fal Bakanlar

mesaj yukarıda kaldı:)

Düşünceleri okuma konusunda memnun kaldın mı canım gerçekten? Deneyebilirim eğer olumluysa senin izlenimlerin
an ve düşünce olarak 10 üzerinden 10 verebilirim canım ama gelecekle ilgili verdiği zamanlar tutmadı. benim başka baktırdığım bir falcım var onunla aynı şeyleri söylediği için elmira yı an olarak beğendim.

bahsettiğiniz zehra ankaradaki zehraysa kesinlikle tavsiye etmem. ben yüzyüze baktırdım boştu. hiç birşey bilmedi.

Ankarada ki zehra dolandirici ya. Geçen sene baktirmistim hem dedikleri çıkmadı hemde büyü var bozalim ayağına benden 5 bin TL istemisti şok olmustum. Istanbulda bi partinin hocasını tanıyormusta ona yonlendiriyim seni falan demişti düşünün artık..
Adanali eylem de bi arkadaştan 500 tl almış büyülerini bozup sevgilini geri getiricem diye sonra tlfnlara falan çıkmamış. Oda dolandirmis. Mahkemeye vercem falan diyordu kiz napti bilmiyorum suan. Ikiside dolandirici yani. Yazma ihtiyacı hissettim boşuna bu ikisine baktirip paranızı çöpe atmayın ikiside büyük yalancı.

eylem iyice abartmis kizlar. surekli ayni seyleri soyluyor. kesinlikle verdigi randevu saatinde ortada yok. saatlerce bekletiyor ve cok da saygisiz konustu. dun pisman oldum baktirdigima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…