- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.201
Ay kızlar bana şöyle biri lazım hoşlandığım kişinin sevgilisi var mı, hoşlandığı var mı, benden hoşlanıyor mu yani düşünceleri neler bunları bilen biri var mı? O kişinin şu andaki düşüncelerini, hayatını bilse yeter
mesaj yukarıda kaldı:)karsı tarafın dusuncelerini okuyabilecek ve yakın zamanı söyleyebilecek yeni bir falcı arıyorum.
var mı böyle bir tanıdıgınız?
uzun vadeli gelecek değil aradıgım, yada gecmıs degıl.. sadece karsı taraf ne dusunuyor onu bilsin yeter.. birde önümüzdeki 4-5 ayı söylese tamam.. önerilerinize açığım.
ben baktirdim. cok da bi ozelligi yoktu.Merhaba bir ara izmirde Ali bey diye birinden bahsedilmisti baktirabilen var mı?
Teşekkürler. Peki sizin iyi dediginiz kim varben baktirdim. cok da bi ozelligi yoktu.
canım ben zehra hanımı öneririm :)çok acil telde fal bakan iyi bakan birini önerir misiniz
Düşünceleri okuma konusunda memnun kaldın mı canım gerçekten? Deneyebilirim eğer olumluysa senin izlenimlerinElmira vardı daha önceki mesajlardada rastlamışsınızdır belki
ortalama bi faldi elmira ya. cok da ozelligi yoktuDüşünceleri okuma konusunda memnun kaldın mı canım gerçekten? Deneyebilirim eğer olumluysa senin izlenimlerin
elmira çıkmaz zatenortalama bi faldi elmira ya. cok da ozelligi yoktu
an ve düşünce olarak 10 üzerinden 10 verebilirim canım ama gelecekle ilgili verdiği zamanlar tutmadı. benim başka baktırdığım bir falcım var onunla aynı şeyleri söylediği için elmira yı an olarak beğendim.Düşünceleri okuma konusunda memnun kaldın mı canım gerçekten? Deneyebilirim eğer olumluysa senin izlenimlerin
bahsettiğiniz zehra ankaradaki zehraysa kesinlikle tavsiye etmem. ben yüzyüze baktırdım boştu. hiç birşey bilmedi.canım ben zehra hanımı öneririm :)
bahsettiğiniz zehra ankaradaki zehraysa kesinlikle tavsiye etmem. ben yüzyüze baktırdım boştu. hiç birşey bilmedi.
an olarak memnun kaldım tavsiye ederim ama pahalıya bakıyor diye duydum şu an 150 olmuş diyorlar.Düşünceleri okuma konusunda memnun kaldın mı canım gerçekten? Deneyebilirim eğer olumluysa senin izlenimlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?