- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.141
ne falını iyi bakıyor, ne kadara :)Ixmirde buldum . Ali bey cok iyi bakiyor. Ve gelecek cikti . Bilginize kizlar
Bana verebilir misiniz?Ne bakiyor bilmiyorum ki . Telefonda baktirdim. Ama şok oldum. Izmirde yasiyormus. Telini vereyim mi internette dedim. Olir dedi . Cok mutavazi biri 60 tl bakti
Banada telefonunu verir misiniz?Ne bakiyor bilmiyorum ki . Telefonda baktirdim. Ama şok oldum. Izmirde yasiyormus. Telini vereyim mi internette dedim. Olir dedi . Cok mutavazi biri 60 tl bakti
Bana da numarasını verebilir misinizNe bakiyor bilmiyorum ki . Telefonda baktirdim. Ama şok oldum. Izmirde yasiyormus. Telini vereyim mi internette dedim. Olir dedi . Cok mutavazi biri 60 tl bakti
Izmirde yasiyor. Istanbulda oldugum icin aradim. Ama ara sira istanbula geliyormus. Gelince haber verin dedim. Yuzyuze isterdim. Uzun bakiyor teldedw basindan atmiyorVe nerede bu Ali Bey yüzyüze baktirabilir miyiz acaba
Ozelden yazarsan vereyim. Ben mesaj gondermeyi bilemedimBana da numarasını verebilir misiniz
Eylem için adanada demişsiniz adanada kafe demi çalişiyor acaba kafe ise hangi kafe.
Bana da telefon verebilir misiniz? Peki örnek verseniz ne kadar Zaman'da çıktı bir de?Ne bakiyor bilmiyorum ki . Telefonda baktirdim. Ama şok oldum. Izmirde yasiyormus. Telini vereyim mi internette dedim. Olir dedi . Cok mutavazi biri 60 tl bakti
Bende numarasını alabilir miyim özelden de msj attımIzmirde yasiyor. Istanbulda oldugum icin aradim. Ama ara sira istanbula geliyormus. Gelince haber verin dedim. Yuzyuze isterdim. Uzun bakiyor teldedw basindan atmiyor
Ozelden yazarsan vereyim. Ben mesaj gondermeyi bilemedim
Bende numarasını alabilir miyim özelden de msj attımIzmirde yasiyor. Istanbulda oldugum icin aradim. Ama ara sira istanbula geliyormus. Gelince haber verin dedim. Yuzyuze isterdim. Uzun bakiyor teldedw basindan atmiyor
Ozelden yazarsan vereyim. Ben mesaj gondermeyi bilemedim
Slmlar yasemin hanımın nosunu gönderebilirmisinizBanada beğendiğin falcıların nosunu yazarmısın
bu kadar cılkını çıkarmasaydınız şu izmirden alinin reklam olduğu neredeyse anlaşılmayacaktı. allahtan anlaşıldı.[/QUOTE
Bende baktrdım ali beye gercekten cok ıyı biri ve falda da gayet basarılıydı..reklam oldugunu gercekten dusunmuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?