Telefonda Fal Bakanlar

Ne bakiyor bilmiyorum ki . Telefonda baktirdim. Ama şok oldum. Izmirde yasiyormus. Telini vereyim mi internette dedim. Olir dedi . Cok mutavazi biri 60 tl bakti

Eyleme ben 6 ay icinde iki kere baktirdim. Zamanlamaya takilmayin sonucda standart sapma dedigimiz zamanda kaymalar yasaniyor. O yuzden verdigi tarihleri gecebilir veya kisa surede olabilir ki ben baktirdiklarim yonunde soyluyorum. O yuzden gercekten iyi bakiyor dediklerini de yasadim. Ama baskasina tutar tutmaz bilgim yok sadece tavsiye edebilirim. Eyleme baktircaklara belki fikir olur.

Izmirdeki falcidan cikanlar oldu mu acaba? Rica etsem soyleyebilir misinjz? Sevgiler sizlere

Merhaba herkese - şu Burak ve Yiğit konusuna kendi açımdan açıklık getirmek isterim. Eskiden 2-3 yıl öncesi favorim Yiğitti- belki 20 kez baktırmışımdır. İlk falında tutturduğu bazı şeyler olmuştu ve anlık bakımda keyif veren bir tarzı var- ama adam boşa ümit verip 1 sene beklememe sebep oldu- aşk konusunda çizdiği mutlu sonların hiç biri olmadı-- bir kez iyi giden ve hala devam eden ilişkimi sorayım dedim- herhalde alıştığı hep sorunlu ilişkiler- ayrı olduğun bir adam var diye başladı ve fal baştan sona saçmaydı.. Müşterisine hiç saygısı yoktur- saat verir bekle ki baksın adamı kanser eder.. Özetle anı bilmesine aldanmayın- maalesef gelecekle ilgili öngörüsü çok zayıf- hatta anı bilme konusu bile sıkıntılı artık- burda hala yiğit diye telefon soranları görüyorum- isteğiniz ümitse baktırın ama sonra o fallara bel bağlamayın.. Buraka gelince onun falları son 1-2 kez hariç bende hep çıktı/ bazen zaman şaştı- fal patladı diye düşündüm hatta ilk falından beri Yiğitle zıt konuşmuştu ve ben falını vasat bulmuştum ama sonra sonra çıktı.. Ama ben işin cılkını çıkarıp 100 kez baktırdığım için artık eski randımanı alamıyorum. Ama geleceği bilme noktasında Burak iyi bir falcı..Bir de cadde symbolde 5 dklık fallarıyla meşhur Serkanımız var -6/7 yıldır ara ara baktırırım çıkma yüzdesi 85%.

Arkadaşlar ben İzmir'den Ali diye birisine baktırdım. Sadece ben değil ablam ve teyzem de baktırdı aynı zamanda. Bana söylediği şeylerin zamanını bekliyorum. Ablam için yakın zamanlı söyledikleri var onların olması daha yakın bana göre. Ama genel anlamda memnun kaldık. Sanki frekansım tuttu gibi geliyor. Numarasını buradan bulmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…