- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.181
Telefonunu verebilir misiniz ?Kızlar yaklaşık 1-1,5 aydır girmiyordum buraya.. Hepinize haber vermek istedim, zehranın falı birebir çıktı bende an itibariyle.. Eylül diye de zaman vermişti üstelik..
Bilginiz olsun.
EYLEM NERDE KAÇA BAKIYOR ? TELEFONDA NASIL BAKIYOR BİDE YARDIMCI OLABİLİR MİSİNKızlar merhaba,
Daha önce yazmıştım Eylem ve Burak'la yaklaşık bir yıldır sürekli görüşüyorum. İsteyene eylemin numarasını gönderebilirim ama Burak no verilmesini istemiyor gönderemiyorum kusura bakmayın.
İkisinin de enerjisi bana iyi geliyor. Şimdiye kadar ana konuyla ilgili söylenenler dışında %90 tutturdular.
Eylem daha uzun ve daha net anlatır. Burak tarihlerde ve kişilik analizlerinde daha iyidir ama soru sorarak daha çok bilgi alırsınız. Yakın gelecek ve anı tahminde ikisi de aynı oranda iyi bende.. Özellikle iş ve maddiyat konusunda da hiçbir şekilde haberim olmayan şeyleri ilk onlardan duyup verdikleri zamanlarda yaşadığım ve şok olup tekrar telefona sarıldığım çok oldu.
Ana konuyu tahmin etmek zor değil.. Eski sevgilin dönecek.. Onlar hala inatla gelecek diyor. Ben artık konuyu kapattım:) Falların gelişimi de sanırım benim duygularıma göre zamanla değişti. Bi müddet sonra önce Burak sonra Eylem "sana kesin gelecek ama o anki duyguna göre kabul edip etmemek sana kalacak" demeye başladılar. Zaten bana hep paralel şeyler söylüyorlar.
Ama şunu da söylemem gerek;
- Burak 6 ay öncesinden beri teyzeme 8. ayda eline toplu para geçecek bir sıkıntını çözeceksin diyordu. Tabi biz bunu havadan gelecek bir para miras vs şeklinde yorumluyorduk ama kredi çekmek zorunda kaldı
- Ben hayatıma yeni birini almıştım 1,5 aydır. Uyumsuz olduğumuzu ama karşımdaki kişinin iyi bir insan olduğunu, bana iyi geldiğini, gittiği yere kadar gideceğini ilk günden beri ikisi de söyledi. Ani ve şiddetli bir tartışmayla ayrıldık 2 hafta önce. Eylem "eylülün 1 inde ya da 9 unda arayacak seni bu kişi sen bitti demeden bitmez" dedi. Gerçekten de ayın 1 inde aradı. Ama bende kalan eşyalarını almaya geleceğini söylemek için! Geleceği gün Burak'la konuştum. "Barışma niyetiyle geliyor gibi ama bugün eşyasını alıp gitse bile bikaç gün içinde koşa koşa dönecek sana" dedi.. Adam eşyasını alıp koşa koşa gitti :))) 9 gün geçti üzerinden bugün.. Hiçbir adım yok.. Gelecek diye gördükleri buysa bilemiyorum artık :)
Yani pespembe bir tablo çizemiyorum. Bu detayları da sizinle paylaşmak istedim. Tutup tutmadığı yoruma açık..
Önceki hafta yiğiti aradım ilk kez.. Onun da enerjisini çok sevdim.. Diğer ikisiyle tamamen aynı şeyleri söyledi bana her konuda.. Dolayısıyla tutanlar aynı, tutmayanlar aynı, zaman kaymaları aynı diyebiliriz :)
Dün zehrayla görüştüm yıldızımız barışmadı resmen kadınla.. Paramla laf işittim.. Söyledikleri çıkar ya da çıkmaz bilmem ama enerjimiz tutmadı ve bütün günüm mahvoldu moralim bozuldu.. "Üç beş kuruş verdin diye sana mutluluk tablosu çizecek değilim" diye başladı zaten söze.. Diğerlerinden farklı yorumladı durumları, gelecekle ilgili pek birşey söylemedi anı konuştu. Tarih, isim vs vermedi. Kesinlikle kaba ya da terbiyesiz bir tavrı yoktu. Sadece üslup.. Yine de özellikle söylüyorum belki karşılıklı enerjimiz tutmadığındandır.. Bir daha aramam.
Bu arada Eylem, Yiğit ve Zehrayı buradan duydum. Nolarını da sağolsunlar buradan mesaj attığım kişilerden aldım.
Sadece paylaşmak istedim yaşananları sizinle de.. Belki fikir verir :)
Canım eylem telefonda bakıyor tarot kartları kullanıyor ve ücreti 50tlEYLEM NERDE KAÇA BAKIYOR ? TELEFONDA NASIL BAKIYOR BİDE YARDIMCI OLABİLİR MİSİN
çok teşekkür ederim siz baktırdınız mı eyleme memnuz kaldınız mı ? önce parayı mı yatırıyoruz anlaşıp naısl oluyoCanım eylem telefonda bakıyor tarot kartları kullanıyor ve ücreti 50tl
Memnun kaldım tavsiye ederim canm evet önce parayı yatırıp sonra bakabileceği saati bildiriyoçok teşekkür ederim siz baktırdınız mı eyleme memnuz kaldınız mı ? önce parayı mı yatırıyoruz anlaşıp naısl oluyo
Memnun kaldım tavsiye ederim canm evet önce parayı yatırıp sonra bakabileceği saati bildiriyo
Çok teşekkürler0 (553) 603 30 00
telefonda bakan falcılar kahve falının fotosuna bakmıyorlar, sen onlara öyle foto falan göndermiyorsun. kahven için online falcılara baktırabilirsin ancak.Kızlar bana çok acil telefonda iyi bakan birinin numarasını verir misiniz, eylem olur varsa. Falımda direk surat çıkmış çok çok farklı bi fal birine baktırmam lazım
Brn bi kişiye baktırmıştım sadece ona ya sen yolluyordun ya da senin niyetine içiyordu, diğerleri ne yapıyor?telefonda bakan falcılar kahve falının fotosuna bakmıyorlar, sen onlara öyle foto falan göndermiyorsun. kahven için online falcılara baktırabilirsin ancak.
büyük ihtimal ya varlıklar vasıtasıyla, ekstra bi şeye bakmadan bakıyorlar ya tarot ya da durugörü.Brn bi kişiye baktırmıştım sadece ona ya sen yolluyordun ya da senin niyetine içiyordu, diğerleri ne yapıyor?
İstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?