- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #1.681
Kızlar internette gezinirken Yıldız diye birini buldum. Baktırınca haber veririm nasıl diye. Kahve su iskambil bakıyormuş. Su 70₺ ymış hayırlısı
Selam bu yiğit hala bakıyor mu bakıyorsa kaça? ve telefon numarasını alabilir miyim?Ne kadar verdigimi hatirlamiyorum, Eylul'de baktirmistim. 50 tl mi ne vermistim.
Ask cikti zaten , isi hatirlamiyorum:))
Ocakta teklif var, ucari, sarisin bir tipten ama damat adayimiz o degil demisti. Cidden teklif eden oldu, ama olmadi.
Selam bu yiğit hala bakıyor mu bakıyorsa kaça? ve telefon numarasını alabilir miyim?
Sen baktırdım mı pekiKız, yiğitin çıkmadığu çok insan var, artık piyasada daha iyileri var onlara baktır:))) Kuzey iyiymiş dediler.
Sen baktırdım mı peki
Dediği zaman dolduğu? Çıktı mı?Arkadaslar cinarda sok olmamin sebebi sadece isim bilmesi degil cunku bu zamana kadar ismini hatta soyismine kadar soyleyen kisilerede gittim( enfal ozellikle nalan soyadina kadar soyledil) ama nalanin dedigi seyleri yasamadim.anda fena degildi nalan. Ama cinar su an gercekten benim de kendimle yuzlesmek istemedigim seyleri yuzume vurdu. Sadece isim degil eski erkek arkraslarim aileleri ile ilgili bilgileri de soyledi ( su an detayini paylasamicgimama benim ogrenmem gereken seylerdi) yani benim icin gercektnn cok iyi bi faldi. Gelecek cikarmi bilmem ama su an ogrenmem gereken seyleri ogrendimki benim icin onemli olan da buydu
Selam bu kuzeyin no alabilir miyim? Kaça bakıyor?Kızlar normalde İstanbul'da olan ama telefonda da bakan Kuzey diye birine baktırmıştım bilmiyorum duydunuz mu adını. Deneyebilirsiniz mevcut durum analizi gayet iyi, diğer konular için çıkmasını bekliyorum.
Ayrıca bu arada Göker diye birine de baktırdım. Bakalım onda da beklemedeyim.
Eylem telefonda bakıyor muKızlar çınar ın iyi baktıgını söyleyenlerdendim.ama baktırmıyorum artık ona.benim için eylem hnm.vazgeçilmez
Önereceğin biri var mı pekiEylem'in hiçbiiiirrr dediği çıkmadı bana. Defalarca da baktırmışımdır.
Eylemin no atarmısınız arkadaşlarattim şimdi canım
Bende dün konuştum. Şimdiki zaman ve gecmiste iyiydi.. Verdiği tarihleri bekliyorum. Telefonda baktırabileceğim önerileriniz var mı?Kuzeyin her dediğini yaşadım sadece hamilelik durumumu zamanını bilemedi yaza hamilesin demişti
Canım eylem dediğin adanalı eylem mi?2 senedir eylem hnm ne dediyse er geç yaşadım.ki bazı dönemlerde çok iyi oluyor.
Yakın gelecekte çok iyi.
Çınar ve yiğit i de denedim .onlar da iyiydi.ama eylem hnm.dan vazgecemiyorum.
Çünkü en çok onun dediği çıktı bana.
Özellikle şu sıralar.
Çınar geçmişte iyi.yiğitciğim ince ayrıntıya girmez.
Evet aynenCanım eylem dediğin adanalı eylem mi?
Eğer oysa umarım bana dedikleri de çıkar sık sık konuşuyoruz kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?