Telefonda Fal Bakanlar

Eyleme bende baktırdım yakın zamanda.. Muhteşem diyemem ama kötü diyip hakkını yemek de istemiyorum. Merak ettiğim zaman konusunda nasıl? Bilebiliyor mu?

Eyleme bende baktırdım yakın zamanda.. Muhteşem diyemem ama kötü diyip hakkını yemek de istemiyorum. Merak ettiğim zaman konusunda nasıl? Bilebiliyor mu?
canım ilk baktırdığımda vaaay demiştim eylem için sanki olayları benimle birlikte yaşamış gibiydi. Ama sonraki baktırmalarımda ki en az bi 10 kere baktırmışımdır aynı şeyleri söyledi. Sürekli ısrarla olacak dediği şeyler de bir türlü olmuyor. İnşallah tarihler konusunda yanılıyordur da dedikleri geç de olsa olur. Bana dedikleri çıkmadı yani. En son 3 gün önce baktırdım. Bu ay içinde benim eski sevgili geri dönecekmiş bekliyorum bakalım dediği gibi olacak mı?

Bana verdiği zaman baya gec.. Daha erken olmasını ümit ediyorum ama dediği şekilde değil.. Tutarsızlık var gibi bilemiyorum

Eylem'in hiçbiiiirrr dediği çıkmadı bana. Defalarca da baktırmışımdır.
Aynen bende eylemzedelerdenim.
Bana kesin kocan seni aldatıyo kesin bosanacaksin senin bu adamdan cocugun asla olmayacak.başka biriyle tanisacaksin filan demişti ama su an değil boşanmak çocuğumuzu doğurmak üzereyim

Kuzey orta halli fazla beklenti oluyor yazılanları okuyunca
Aynen. Bende de çok beklenti oldu ama genel geçer şeyler konuştu bana
Eylem e fazla güvenme derim canım ben. Burada reklami yapılıyor ama ben defalarca baktirdim yani hiç mi biri tutmaz ya. Hiçbiri tutmadı. Kızlara söylüyorum sürekli ama dinleyen yok maalesef

katılıyorum canım sana hiç de güvenmiyorum zaten. 3 aydır dedikleri olmadı zaten

Kizlar bende uzun zamandir fal defterini kapatmıştım hayat işte gene beni muhtaç etti. Bir kereden birşey olmaz yok bu işte bir başladınız mı sonu gelmiyor gibi. Gerci ben wengo dan tek geçeceğim iki isimden bahsetmiştim ki dediklerini yasadigim icin yayinlamistim. ama işte sistemi sıkıntı yoksa bende başka arayışa girmez rahatlamak istedikçe yürürdüm ama işte.. Bu arada dolandirilimda uyanık olduğumu sanırdım ama değilmişim. Sizlerden bir iki isimde alıp aradım mesela aklıma gelen elmira denenebilir ama çok para baktığına göre bence şimdiki aklım olsa o kadar vermezdim. Daha uygun olsaydı öneririm. Bu süreçte o kadar cok fal baktirdimki bu isimlerin icinden memnun kaldığım birkaç isim var gibii ama simdilik veremem cunki süreç gerçekleşmedi ama geçmişte ve nokta atışlarında oldukca iyiler. Diyorum ya değerlendirme konusunda tecrübeyle uzman oldum. Ancak çıkarsa vebal alabilirim. Aciklar isteyenler olursa veririm Biraz beklemem lazım ve sonra umarım bende bu fal mevzusunu gene noktalayacagim. Umarım birdaha ihtiyacım olmaz cunki ben durmak bilmiyorum. İçimi döktüm ya zamanında çok güzellikler yaşadım buralarda çok özlemişim de döktürdum işte. ..

Selam, ben bu platform da çok yeniyim ve telefonda fal baktırabileceğim birine ihtiyaç duyuyorum lütfen çok karışık bu aralar kafam lütfen yardımcı olur musunuz varsa bilen numarasını yazabilir mi

Selam, ben bu platform da çok yeniyim ve telefonda fal baktırabileceğim birine ihtiyaç duyuyorum lütfen çok karışık bu aralar kafam lütfen yardımcı olur musunuz varsa bilen numarasını yazabilir mi
Dediğim gibi cnm beğendikleri var ama henüz çıkan bişey yok tarihleri gelmedi henüz o yüzden bekliyorum henüz önermek icin

Telefonda zeynep e baktırdım cok etkilendim hem cıkmasını ıstıyorum falın hem cıkmamasını. Daha once baktıran var mı? Birkac sorum olabilir

Kızlar selam
Telefonda bakan zeynep nasıl
Çıkan falları var mı ve karşı tarafı fln biliyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…