Telefonda olmayan mesajlar

Ayristirmamak lazim. Her yerde her sey olabiliyor.

Igrenclik maalesef diz boyu. Zaman kötü hemde cok kötü.

Eski zamanlarda yasamak isterdim telefon yok, internet yok, tv tek kanal, avm yok... Herkesin herkesi tanidigi, insanlığın oldugu yillarda... daha masumdu sanki..

Son düzenleme:
bi adam telefon kırıyosa yedigi nanenin ne kadar buyuk oldugunu anla kimse bisey sordu diye tel kırmaz

Doğru evet heryerde var herkesin derdi var işte

Verdiği cevaplari da goruyorum kuzum niye sakin kalmayayim sağolsun savunuyor esim onlara karsi

Benim telefon hep ortada. Herkes aliyor eline coluk cocuk demeden ciftlik oyunu yüklü herkes pesinde

Uygulamayi gizledim menude gorunmuyor. Epey oldu yukleyeli fark etmedi henuz teknoloji özürlü biraz ondan olabilir

bir araştırma yapmışlardı en kötü kv Konya dan çıkıyormuş bence normal o yüzden

bir araştırma yapmışlardı en kötü kv Konya dan çıkıyormuş bence normal o yüzden

Dmi ya kötü kaynana aldatan eş bilmem ne nasıl memleket bi alisamadim alismamda heralde...!
Allahtan benm kv burdakilerle kiyaslamam bile bi kötülüğünü görmedim şükür görmem de inşh

ya bence şimdi o doldurmalara karşı savunmaları eşi hiç sormadan sanki bilmiyor muş gibi aaa geçen ablanla annenle böyle böyle bir olay yaşadım diye anlatıp sonra yapıcı bir tavır takınırsa eşi ona daha çok bağlanır mantığımız aynı sanırım ne dersin Parcali Bulutlu

senin ki nereli ki ? ya ilin kötüsü yok ama oğullarını paylaşmaya en çok yanaşmayan annelerin bulunduğu il konyaymış işte

Öyle öyle
Bi komsumuz var oğluyla gelinini ayrı eve göndermek istemiyor, onlar istiyor bu defada yazın gelir sizde kalırız öyleyse diyor
Bunlari görünce eve gelip ağlamak istiyorum resmen sinirden

Yok ablasi baska sehirden buraya yetisiyor. Onunla fiili olay olmuyor. Anneden duyduklarini paylasiyor. Annem uzulmus, misafir varmis cikmamis yukari...boyle sapsal konular..

Ben anlatmam hic. Sorarsa soylerim. Yoksa hiic isim olmaz. Ustume sicratmayi istemiyorum hic birini. Ben bileyim yeter. Bilgileri henuz kullanmadim :)

Telefon u al online şifreyi al arama detayına bak
Bu seferliktir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…