Telefonda olmayan mesajlar

Ben tam anlayamadım canım ya...
Kendi wp im nereye gidiyor o ara
Silecek miyiz önce

O degilde yahu eşinizin iş arkadaşının kendi telefonu yok sanki.

Şahsen eşimin arkadaşlarıyla hic muhatap olmam. Numaramıda bilmezler. Ne gerek var ki. Kac yıllık arkadaslarıda var cevremizde cokta samimiler hala. Ama hic o cocugun numarasini aliyim kocama ulasayim diye ugrasmadım.

Bu konulardan hiç hoşlanmadım. Iyi arastirin. Birde whatsapp i silip yukleyince eski yedeklenen mesajalr geri yukleniyor. Online sistemdende bakin mutlaka

Benim esimde yakin arkadaslarimin nosu sende olsun der ne olur ne olmaz bana ulasamazsan onlari ararsin diye..kaydetmedimde 4 senedirde lazim olmadi..hatta bugun birini kendi kaydetmis.ama bu vatsab aramasini bende yanlislikla birini aramistim.yanlislikla olabilir.
Mesela bi konuda dogru soyluyorsam karsimdakini ikna etmek icin sogukkanli olur ve ikna etmeye calisirim kirmam bisey..bisey olmayabilirde esiniz nasil bunu dusunur diye sinirlenmiste olabilir.

Vatsap yazismalarini okuyabiliyomussun esinin tlfonundan birkac adimla yazismalar direk senin cebine geliyomus oyle bisey okudum gecen gazetede.. belki bisey yoktur icin rahatlar.

Vatsap yazismalarini okuyabiliyomussun esinin tlfonundan birkac adimla yazismalar direk senin cebine geliyomus oyle bisey okudum gecen gazetede.. belki bisey yoktur icin rahatlar

Yalnislikla olabilir ama mesajlarda var maalesef yada daha dogrusu yok, birde aksam ustu gorusme var. Onuda gectim kocasiyla olan yazisma bile yok, guzel guzel sordum ilk basta dedim aciklamasi vardir belki ama bu aciklamalarda batip durdu

Sessiz ol takipte kal. Bana normal gelmedi. Eşimin iş arkadaşının telefonu neden bende olsun? Neden her konuşmalarına ben dahil olayım? Hem aynı anadan babadan olmadıkları sürece abisi gibi kardeşi gibi olayına da inanmıyorum! Bu işte bi iş var arkadaş. Takipte kal. Gözünü de korkut.

Hayir ondan suphelenmedim ama bu durumu sadece daha mantiksiz yapiyor, ne yazistilar hicbir fikrim yok. Ayrica aynisi bana olsa nolurdu acaba?? Sanirim direk bosanirdi, olacak sey degil. Her ikisiylede mesajlar yok
belki telefonun hafızasında yer tutmasın diye mesajları silmiş olabilir. bence sonuçta aldatmadan şüphelenmiyorsanız çok fazla dert edip üzerinde düşünmenize gerek yok.

Iste bu yuzden ailece gorusme taraftari degilim gorusulsede kadinlar ayri erkekler ayri otursun. Ya ne bileyim ben cok kiskanc bi insanim aklima her turlu sey geliyor.. Seytan durter bisey olur kas goz oynar ben katil olurum.. Biz bulustugumuzda ayri takiliyoruz hem erkeklerin kadunlarla muhabbeti bir degil onlar mutlu biz mutlu

Valla bir erkek bir şey saklıyosa en basit bir soru da dahi yalanı ortaya çıkmasın diye bağırmaya kızmaya başlar ki siz de basit bir şey söylemişsiniz eşiniz birden kızmış illa ki o bayanla bir şey var demiyorum ama sanki sakladığı birseyler kesin var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…