- Konu Sahibi ladyindark
canım parayı kadının verdiği hesabamı yatırıyorsun?
evet canım ben öyle yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım parayı kadının verdiği hesabamı yatırıyorsun?
evet canım ben öyle yaptım
Bana henüz cevap vermedi 2 mail attım bakalım bekliyorum...
ninadefuego, sende mi neysehalin mail adresine gönderdin? yanıt gelince sölediklerini bizimle paylaşırsın değilmi ? :))
serender canım msj kutun dolu msj yollayamıyorum sana
evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyorO yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)[/QUOTE
daha sonra yorumlarını bekliyoruz
evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyorO yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)
evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyorO yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)
ninadefuego, sana yanıt geldi mi? ben bir arkadaşıma söylemiştim. sevil hanım yanıt vermiş az önce. parayı yatırması durumunda bugün bakabileceğini söylemiş. arkadaşım bugün parayı yatırabilirse baktıracak.
Allah allah bu hatun niye bana donmedi :2:
Kızlar yolladım parayı da yolladım yanıt da geldi bekliyorum bakalım yorumlasın.Bekliyorum şuan yorumun gelmesini paylaşacağım :)
ne zaman bakıcam demişti valla yorumları okumadan çıkmak istemiyorum bugün bakıcakmı sorsaydınız
Kizlar baktirdim.Dusuncelerimi sakir sakir okudu.Gormeden sesimi duymadan bunu nasil yapti bilmiyorum.Ama birinin dusuncelerini merak ediyorsaniz adini verin okusun...Benim dusunduklerimi bana soyledigini bir kac cumlesinden anladim.Dusunuyorsun dedi surekli ama dusundugum (astrolojik acidan baktirdigim fala gore) evlilik tarihlerini bana soyledi.Suan kalbimde olan kisiye karsi olan dusundugum tum duygularimi bana soyledi.Yani onun dusuncelerini degil benim dusuncelerimi.Yetenekli ama gelecegi Allah biliyor.Yarin birine daha baktiracagim bakalim.
Kizlar baktirdim.Dusuncelerimi sakir sakir okudu.Gormeden sesimi duymadan bunu nasil yapti bilmiyorum.Ama birinin dusuncelerini merak ediyorsaniz adini verin okusun...Benim dusunduklerimi bana soyledigini bir kac cumlesinden anladim.Dusunuyorsun dedi surekli ama dusundugum (astrolojik acidan baktirdigim fala gore) evlilik tarihlerini bana soyledi.Suan kalbimde olan kisiye karsi olan dusundugum tum duygularimi bana soyledi.Yani onun dusuncelerini degil benim dusuncelerimi.Yetenekli ama gelecegi Allah biliyor.Yarin birine daha baktiracagim bakalim.
neysehalin@hotmail.com mail attım sevil hanıma son falım demiştim son olucak zaten 30 dk önce yazdım işi yokki cevap yazdı..dün yazmamıştı mailime cevap.....banada bakıcak salı günü:)