Telefondan bakılan fallar

ninadefuego, sende mi neysehalin mail adresine gönderdin? yanıt gelince sölediklerini bizimle paylaşırsın değilmi ? :))

evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyor:D O yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)

evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyor:D O yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)[/QUOTE

daha sonra yorumlarını bekliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yolladım oraya dot seza ile çok kazıklandık daha önce bu son olsun diye baktırıyorum.Çok fal baktırdıkça işleriniz mok oluyor:D O yüzden bu son.Yolladım inşallah cevap gelir hesap numarasını falan atsın kadın bekliyorum şuan :) Paylaşırım canım :)

cevap verdimi hemen mesajınıza bugün için saat verdimi nasıl bakıyor para gönderdin mi ay çok merak halindeyim sevil hanımı

ninadefuego, sana yanıt geldi mi? ben bir arkadaşıma söylemiştim. sevil hanım yanıt vermiş az önce. parayı yatırması durumunda bugün bakabileceğini söylemiş. arkadaşım bugün parayı yatırabilirse baktıracak.

ninadefuego, sana yanıt geldi mi? ben bir arkadaşıma söylemiştim. sevil hanım yanıt vermiş az önce. parayı yatırması durumunda bugün bakabileceğini söylemiş. arkadaşım bugün parayı yatırabilirse baktıracak.

Allah allah bu hatun niye bana donmedi :2:

Kızlar yolladım parayı da yolladım yanıt da geldi bekliyorum bakalım yorumlasın.Bekliyorum şuan yorumun gelmesini paylaşacağım :)

ne zaman bakıcam demişti valla yorumları okumadan çıkmak istemiyorum bugün bakıcakmı sorsaydınız

Bana bugün bakarım dedi saat 2 gibi parayı yolladım valla bekliyorum.Hani ne zamana bakar bilmiyorum bu bayandan da bugün ilk randevu alanlardan biri olabilirim belki...Yazacağım ana hatlarıyla bildiklerini zaten...:)Şuan mesaj attım ne zaman bakarsınız bugün diye söylerim size...

Kizlar baktirdim.Dusuncelerimi sakir sakir okudu.Gormeden sesimi duymadan bunu nasil yapti bilmiyorum.Ama birinin dusuncelerini merak ediyorsaniz adini verin okusun...Benim dusunduklerimi bana soyledigini bir kac cumlesinden anladim.Dusunuyorsun dedi surekli ama dusundugum (astrolojik acidan baktirdigim fala gore) evlilik tarihlerini bana soyledi.Suan kalbimde olan kisiye karsi olan dusundugum tum duygularimi bana soyledi.Yani onun dusuncelerini degil benim dusuncelerimi.Yetenekli ama gelecegi Allah biliyor.Yarin birine daha baktiracagim bakalim.

Kizlar baktirdim.Dusuncelerimi sakir sakir okudu.Gormeden sesimi duymadan bunu nasil yapti bilmiyorum.Ama birinin dusuncelerini merak ediyorsaniz adini verin okusun...Benim dusunduklerimi bana soyledigini bir kac cumlesinden anladim.Dusunuyorsun dedi surekli ama dusundugum (astrolojik acidan baktirdigim fala gore) evlilik tarihlerini bana soyledi.Suan kalbimde olan kisiye karsi olan dusundugum tum duygularimi bana soyledi.Yani onun dusuncelerini degil benim dusuncelerimi.Yetenekli ama gelecegi Allah biliyor.Yarin birine daha baktiracagim bakalim.

peki o kişinin düşüncelerini de söyledi mi sana? yoksa senin tahmin ettiğin şekilde mi şeyler söyledi onunla ilgili?

Benim onun hakkinda tahmin ettigim.onun dusuncelerini soyledi.Olumsuz dusunuyorsun onun hakkinda dedi evet...Onun hakkinda onun dusuncelerine dair ne dusunuyorsam kalbimde ne varsa onu soledi. .

sevil hanım bildi yanii bu duyduğum 6-7 pozitif yorum bakalım:))diğeri kim canım baktıracağın

neysehalin@hotmail.com mail attım sevil hanıma son falım demiştim son olucak zaten 30 dk önce yazdım işi yokki cevap yazdı..dün yazmamıştı mailime cevap.....banada bakıcak salı günü:)

canım düşünce okumada üstüne yok ama gelecek konusunda bizim düşündüğümüzden ötesini vermiyor bence zor yani...Düşüncesini merak ettiğiniz biri varsa baktırın onun adına :)

Back
X