Telefondan bakılan fallar

aynen canım ballım görücez

kötü olmuş canım ya :( falcıların da günü oluyor demek ki ona denk gelmek lazım. ben de baktırdım mesela sevil hanıma bana da 12 ye kadar zamanım var dedi ve maille bakıyor "telefon hep açık olmuyor diye yazmıştı. saat 12 oldu bi kaç sorum kalmıştı ama ulaşamadım. ama ertesi günü yazdığımda cevap verdi.. galiba müşterisi çok birisi gelir birisi gider yapıyor :///

kötü olmuş canım ya :( falcıların da günü oluyor demek ki ona denk gelmek lazım. ben de baktırdım mesela sevil hanıma bana da 12 ye kadar zamanım var dedi ve maille bakıyor "telefon hep açık olmuyor diye yazmıştı. saat 12 oldu bi kaç sorum kalmıştı ama ulaşamadım. ama ertesi günü yazdığımda cevap verdi.. galiba müşterisi çok birisi gelir birisi gider yapıyor :///

ben iş yerindeyim mail olursa sevinirim dedim tamam demişti:))acaba diyorum hepimize aynımı fal terimleri diyor diye aklıma gelmişti baktırdığımda sonra iş ark baktırdı tamamen farklı şeyler yazdı bana ayrıca en enteresanı isimler vermesi idi:)))dot seza var bu k.k onada isimler vermiş bende öyle dediği için son falım sevil hanım olsun demiştim banada atışlar acayip iyi geldi çok sevecendi ayrıca benimde ertesi gün mailimede cevap verdi:))belki bir kaç kelime genelleme vardır hepimize annen hasta para gelcek hediye var masa başı iş var demiştir bugüne kadar bakan her falcı gibi:)))))))))) ama çoğunu bildi şuanı en azından çok iyi bildi gelecek için bişey diyemem diyorum ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
bana mail attı bugun. musaitseniz arıyacagım dıye saat 3 bucuktu. bende 6 da musaitim dedim cevap vermedi bakalım beklyorum. telefonda bakıcakmıs bana ama yanı bu kadar negatif olaydan sonra nasıl bakıcak çok merak ediyorum acıkcası. arasın size bilgi veririm kızlar

doğru diyorsun da canım para kazanmak o kadar kolay birşey değil bu şekilde müşteri kaybeder yani. burda yeni okuyan bir sürü arkadaş var bir iki kötü yorum okusa baktırmaktan vazgecer. sahsen ben oyleyim 100 kisi güzel desin 1 kişi olumsuz yorum yapsın ben direk baktırmam. eminim birçok insanda benim gibi düşünüyordur. sonuçta herkes birbirine tavisye ederek buluyor.. tavırları cok yanlıstı bakalım bugun bana bakıcakmıs. inşalah bende memnun kalırım bu sefer.

en güzeli ben gibi birdaha baktırmamak :))verdiğim paralara yazık oldu işin kötüsü düşünüyorumda hep aynı şeyler söylendii:))
geleceği alah bilir allaha havale ediyorum artık sizde öyle yapın bunların kazancını sorgulmak malesef yersiz zaten birgün fal cafede istemiyorum kalsın demiştim zorla almıyoruz paranı demişti falcı:))doğru diyorlar napalım kendi düşen ağlamzmış

doğru diyorsun da canım para kazanmak o kadar kolay birşey değil bu şekilde müşteri kaybeder yani. burda yeni okuyan bir sürü arkadaş var bir iki kötü yorum okusa baktırmaktan vazgecer. sahsen ben oyleyim 100 kisi güzel desin 1 kişi olumsuz yorum yapsın ben direk baktırmam. eminim birçok insanda benim gibi düşünüyordur. sonuçta herkes birbirine tavisye ederek buluyor.. tavırları cok yanlıstı bakalım bugun bana bakıcakmıs. inşalah bende memnun kalırım bu sefer.

çok haklısın edda cım bizlerde olumlu yorumlara bakarak fal baktırdık sen şansız bir durum yaşamışsın bak bu kadar olumluda bir olumsuzluk işte ve ayrıca senle konuşmalarımızda anladımki klasik laflar dönüyor fallarda bizlere söylenenler var sende de sen söylediklerine çok takılma dönersede haber ver oldumu:)))

Telefonu açar açmaz adını yaşını doğum tarihini anne adını istiyor ve sonra başladı anlatmaya ben sadece 1 durum ile ilgili merak ediyordum yaklaşık 12 dk o durumu anlattı anı çok iyi bildi gelecek için direk tarih verdi bakalım ne çıkacak 50 TL bu arada ücreti.

telefonu nedir acaba ??bir arkadaşım için soruyorum....

çok haklısın edda cım bizlerde olumlu yorumlara bakarak fal baktırdık sen şansız bir durum yaşamışsın bak bu kadar olumluda bir olumsuzluk işte ve ayrıca senle konuşmalarımızda anladımki klasik laflar dönüyor fallarda bizlere söylenenler var sende de sen söylediklerine çok takılma dönersede haber ver oldumu:)))

canım hala aramadı bu saatten sonra da arıyacagını sanmıyorum. gercekten artık olan oldu yapacak bırsey yok. buda bana cok guzel ders oldu yanı. sadece telefonla arayıp ne dicekti cok merak edıyorum

Back
X