- Konu Sahibi ladyindark
aynen canım ballım görücez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım ballım görücez
kötü olmuş canım yafalcıların da günü oluyor demek ki ona denk gelmek lazım. ben de baktırdım mesela sevil hanıma bana da 12 ye kadar zamanım var dedi ve maille bakıyor "telefon hep açık olmuyor diye yazmıştı. saat 12 oldu bi kaç sorum kalmıştı ama ulaşamadım. ama ertesi günü yazdığımda cevap verdi.. galiba müşterisi çok birisi gelir birisi gider yapıyor :///
kötü olmuş canım yafalcıların da günü oluyor demek ki ona denk gelmek lazım. ben de baktırdım mesela sevil hanıma bana da 12 ye kadar zamanım var dedi ve maille bakıyor "telefon hep açık olmuyor diye yazmıştı. saat 12 oldu bi kaç sorum kalmıştı ama ulaşamadım. ama ertesi günü yazdığımda cevap verdi.. galiba müşterisi çok birisi gelir birisi gider yapıyor :///
doğru diyorsun da canım para kazanmak o kadar kolay birşey değil bu şekilde müşteri kaybeder yani. burda yeni okuyan bir sürü arkadaş var bir iki kötü yorum okusa baktırmaktan vazgecer. sahsen ben oyleyim 100 kisi güzel desin 1 kişi olumsuz yorum yapsın ben direk baktırmam. eminim birçok insanda benim gibi düşünüyordur. sonuçta herkes birbirine tavisye ederek buluyor.. tavırları cok yanlıstı bakalım bugun bana bakıcakmıs. inşalah bende memnun kalırım bu sefer.
Telefonu açar açmaz adını yaşını doğum tarihini anne adını istiyor ve sonra başladı anlatmaya ben sadece 1 durum ile ilgili merak ediyordum yaklaşık 12 dk o durumu anlattı anı çok iyi bildi gelecek için direk tarih verdi bakalım ne çıkacak 50 TL bu arada ücreti.
fal meraklısıyım bende ama öğrenci olarak zor oluyor baktırmak :/
çok haklısın edda cım bizlerde olumlu yorumlara bakarak fal baktırdık sen şansız bir durum yaşamışsın bak bu kadar olumluda bir olumsuzluk işte ve ayrıca senle konuşmalarımızda anladımki klasik laflar dönüyor fallarda bizlere söylenenler var sende de sen söylediklerine çok takılma dönersede haber ver oldumu:)))