Telefonla Konuşmayı Sevmiyorum - Derde bak

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Aslında bir derdim var benden içeri ama kimseye anlatamıyorum kahretsin. O yüzden böyle antin kuntin şeyleri konuşup kafamı rahatlatacağım. Çok vaktiniz yoksa bence okumayın çünkü gereksiz bir konu açtım bu sefer.

Arkadaşlar farkındasınızdır sürekli burada takılıyorum. Burada işim gücüm yok, başlayacağım bayramdan sonra ama bir süredir böyle, arkadaşlarımın hepsi ya evlendi ya da çalışmaya gitti. Yalnızım yani. Sosyal medya hesaplarımın hepsini kapattım. Zor günlerden geçiyorum. Anlatamayacağım çok büyük bir sıkıntım var ve annemden sonra en büyük maddi manevi desteği sevgilim vermekte ona minnettarım ancak..

Sürekli arıyor. Ben telefonda konuşmaktan nefret ediyorum. Kendimi yazarak daha iyi ifade ediyorum. Sıkılıyorum bunalıyorum konuşacak bir şey bulamıyorum. Saatlerce açık kalıyor o telefon bir süre sonra "hee, hıı, aynen" demekten ileriye gitmiyor söylediklerim. Son zamanlarda kırıcı olmaya başladım az önce yine neyse canım kapatıyorum dedim neden diyor olmuş 65 dk.. E nedeni mi var konuşacak bir şey kalmadı diyorum. Yani buna gerek kalmasa. Bu uzun konuşmaları nasıl bitirebilirim kırmadan? Her gün böyle bir gün olsa katlanabilirdim. Bu konuyu konuştum hak da verdi ama bir şey değişmedi, defalarca konuşunca da kırılıyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Bu arada bir seneyi yan yana geçirdik birkaç aydır uzaktan ilişki yürütüyoruz en kötü üç haftada bir normal şartlar altında iki haftada bir görüşüyoruz.

Benim esim de sevgiliykende simdide ben onu aramasam beni hayatta aramazdi :) babalari da bu durumdan cok sikayetciler hala. Ben boyle kabul ettim su an pek dert etmiyorum.
Ki siz gercekten uzun saatler konusuyormussunuz surekli telefonda konusacak kadar vaktiniz de olmayabilir birazcik anlayisli davranmali.

İşe başladığımda çözülür sanırım ama ben film izlemek istiyorum, kitap okumak istiyorum boş boş durmak istiyorum kulağım çınlıyor artık :)

Ayy bir seneye yakındır aynı sorun bendede var özellikle kızım doğduktan sonra annem teyzelerim
Abartmiyorum bugün 10kisiyle konusmusumdur tlfnda bıktım ya acmazsam eşimi arıyorlar bide teyze hala kızları gorumce arkadaş flnda olursa offf
Sogudum tlfndan

Ay Bebişi merak ediyorlar normal :)))) en azından bir amacı var.

Seninki zamanla düzelir şuan erkek kardesimde öyle dün evlenme teklifi etti
Telefon kulağından düşmüyor

Bizde eşimle zamanında oyleydik

Yaklaşık bir sene
bazılarının derdi bazılarının arayıp bulamadığı şey oluyor demek ki :)
bizde 9 aydır beraberiz. ilk zamanlar çok sık arardı saatlerce konuşurduk özellikle akşamları. şimdi cicim ayları bitti sanırım. 2 3 günde bir arıyor. o da sadece hal hatır sormak için. onun dışında mesajlaşıyoruz ama sesini duymanın yeri başka ya.

bence kıymetini bil canım ben sevgilimle 8 senedir birlikteyim 9 aydır yurt dışında zor günler yaşıyoruz whatsapptan telefonda konuşmaya çalışıyoruz 1 dkda bir kere bağlantı kopuyor aylardır adamın sesini net duyamadım sende işim var biri çağırıo vs diye bahane bul arada bence işe girince geçer bu durumun

Canım anlıyorum biz de babamla bu şekilde konuşabiliyoruz sevgilim öyle olsa çok zorlanırdım..

Peki o ne konuşuyor yani 65 dakika ne konuşulur ki

Ayy aşkım çok özledim mi diyor

Biz de mesafeler olan ilişki yaşadık uzun konuşmalar da yaptık ama o ger gün olmaz değişik bir şey olur onu anlatırsın bir şeye kızar onu anlatırsın ya da telde yaramazlık yaparsın ama günlük o kadar ne konuşulur ki

Asıl korkum bu aslında. Önceki sevgilim birkaç ay sürekli aradı sonra aramamak için kırk takla attı ilgisini çekti ve ben ilgisine alıştığım için yıkıldım.
Tamam birkaç ayı geçti ama ya bir süre sonra ilgisini çekerse? Bende önceki sevgilimden dolayı fobi oldu çok arayan Adam hep öyle kalmaz diyorum ve sürekli kontrolcü olmaya çalışıyorum.

Sorun da orda bir şey konuşmuyoruz mesela kahvaltı hazırlıyorum sabahları hatta ben arıyorum sabah sesini duyacağım diye. Hazırladıktan sonra hayatım yiyeyim şimdi diyorum açık kalsın diyor. Olmaz deyip kapatıyorum ama kapatamazsınız da öyle açık duruyor saçma sapan.

ilk başlarda adam benimle deli gibi ilgilenirdi. şimdi öyle değil. başta çok sorun yaptım. elinden oyuncağı alınan çocuk gibi ağladım zırladım ama hiçbir işe yaramadı. bende başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum kendimi. yalnızda mutlu olmaya çalışıyorum. beni sevdiğinden eminim. ayrı şehirlerdeyiz sık sık gelir, özler. Yanımdayken bebek gibi sever beni.
Sen sürekli hı he dersen bir süre sonra sıkılır zaten bence. Böyle isteksiz 60 dk konuşmaktansa ikinizin de keyif aldığı 15 dakikalık konuşma dahada canlı tutar ilişkinizi.

Seni anlıyorum inan. Değişmiyor bir şey ben de kendimi çok yırtmıştım ama ben abarttım tabii başka sorunlarımız da oldu ayrıldık. Ben biraz daha iş çıkaracağım kendime hem kendim için hem de ilişkimiz için. Çünkü sıkılmaya başladım. Bahsedemediğim o ciddi problemden dolayı aklımı bir şeye veremiyorum ama olacağın önüne geçemem hayatıma devam edeyim bari. İki kişilik bir depresyon yaşıyoruz.

Kendimi bildim bileli telefonda konuşmaktan hiç hoşlanmam ama ben mesaj yazmaktan da hoşlanmam,yüz yüze konuşmak en ideali.Tabi sizin şu an böyle bir imkanınız olmadığı için ve sevgilinizle birkaç aydır uzak olduğunuz için telefonda konuşmak istemesine hak veriyorum.

O senin bu durumunu bildiği için daha çok yanında olmak istiyor olabilir mi?
yani belki normal bir durumda olsanız bu kadar çok arayamayacak ama o ciddi problemden dolayı yalnız kalmandan endişe ediyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…