Telefonla Konuşmayı Sevmiyorum - Derde bak

O senin bu durumunu bildiği için daha çok yanında olmak istiyor olabilir mi?
yani belki normal bir durumda olsanız bu kadar çok arayamayacak ama o ciddi problemden dolayı yalnız kalmandan endişe ediyor olabilir.

Muhtemelen öyle. Sanırım profesyonel destek alacağım artık yoksa delireceğim yavaş yavaş.

Ben bunu şu şekilde çözmüştüm gün içinde whatsaptan devamlı muhabbet ses kaydı video fotograf
Böylece konuşmaya daha az ihriyaç duyuyor insan

Benimde eşim nişanlıyken 5 dk anca konuşurdu bende o yüzden şikeyet ederdim.
Bu erkeklerin hiç ortası yok herhalde ya konuşup bunaltıyorlar yada konuşmayıp sinir ediyorlar.

Ay çok iyi anladım sizi. Bende de vardı öyle bir numune, daha doğru düzgün sevgili olamadan kaçtım.

Yahu 45 dakika konuşmuşuz, "ben kaçayım, yemek yiyeceğim" diyorum, "kapatmak için bahane mi arıyorsun" diyor. Yemek la YEMEK.
Arar mesela, duştayım haliyle duştayken telefonla konuşmuyorum. 10 dakika içinde 2 cevapsız arama, 3 mesaj olur. Duştan çıkıp ararım tripler. Samimi söylüyorum abartmıyorum.

Sonuçta ben artık onun telefonlarını sessize alan hatta açmayan, mesajlarına ölü taklidi yapan biri oldum ve bitti.

O yüzden Allah kolaylık versin, umarım geçicidir diyorum.

Umarım.. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim bundandır belki ama kesin karar verdim bir danışmana gitmeye. Belki bu ilişkimizi de rahatlatır zira doğal davranamıyorum. Ama bıkıyor insan.

Umarım.. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim bundandır belki ama kesin karar verdim bir danışmana gitmeye. Belki bu ilişkimizi de rahatlatır zira doğal davranamıyorum. Ama bıkıyor insan.
Haklısınız.
Hayır adam iyi niyetinden yapıyorsa bir şey de denmez şimdi.

Haklısınız.
Hayır adam iyi niyetlinden yapıyorsa bir şey de denmez şimdi.

Aynen bakalım. Önemli bir sorunum çözülecek ölüm kalım meselesi gibi. Bir buçuk ayım kaldı.. Eğer atlatabilirsem biraz rahatlar belki. Ben o sorun yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum fakat sanırım kabullenmem gerek. Anam bu da ayrı bir dert konusu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…