Bize de dün göndermiş ş.Mübarek ramazan ayında :)))) bızede okudu baya gülüştük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de dün göndermiş ş.Mübarek ramazan ayında :)))) bızede okudu baya gülüştük
Olmaz mı diyorsun. İçimi rahatlatın kızlar yaHa yokmuş tamam. Bilemiyorum o halde.
Tuşlu tlf oldugu ıcın foto yok. Dedıgınız gibi dul evlı zengın devam edıyordu.Bize gelen mesajda altta bir kadın fotosu var . Siz de yakınlarınız daki dul bayanları diye iğrenç bir şekilde başlıyor
Niye bu kadar abarttığını anlamadım.Bize gelen mesajda altta bir kadın fotosu var . Siz de yakınlarınız daki dul bayanları diye iğrenç bir şekilde başlıyor
Astoria sen bilirsin . Ben şimdi şikayet sitesine yazdım şikayetimi . Ve o kadar kıl oldum ki dava açmayı dahi düşünüyorum savcılığa şikayetçi olsam ne olur ? Resmen aile kurumuna zarar vermektir buHa yokmuş tamam. Bilemiyorum o halde.
Çünkü dün öğlen sıraları gelmiş bu mesaj ve ben bu sabah gördüm . Dün sanki boğazımı sıktılar o kadar içim daraldı ki bi halt var kesin dedim hani kötü bir haber gibi . Ve biraz durdum eşimi aradım dışarı çıkalım akşam diye . Nasıl bir şey bilmiyorum bu mesaj geldikten 1 saat sonra eşimi aramışımNiye bu kadar abarttığını anlamadım.
Adama güveniyorsan,bu mesajların da reklam olduğunu söyledik.
Nedir yanş sorun?
Adını vermeyeceğim ama ajans sitesinden miydi sizinkiTuşlu tlf oldugu ıcın foto yok. Dedıgınız gibi dul evlı zengın devam edıyordu.
cahil sorusu olacak ama incelmesi iyi miymişJigolo görmedim de büyütücü,küçültücü,daraltıcı,inceltici haplar ya da masaj salonları çok görüyorum.![]()
Lütfen mahkemeleri saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin.Astoria sen bilirsin . Ben şimdi şikayet sitesine yazdım şikayetimi . Ve o kadar kıl oldum ki dava açmayı dahi düşünüyorum savcılığa şikayetçi olsam ne olur ? Resmen aile kurumuna zarar vermektir bu
Canım adam bisküvinin çikolatası akmıyor diye mahkemeye veriyor . Ne meşgul etmesinden Bahsediyorsun sen ? Burda aile kurumunun yıkılma söz konusu .Lütfen mahkemeleri saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin.
Virüs gibi düşünüp silin geçin, abartmayın
İnan saçma sapan bir mesaj ya . Aklımı çok kurcalıyor. Daha önce de buna benzer gelmiştir jel falan uyelik gibi . Eşim engellemiş numarayı ben rahatsız olduğum için . Sonra da bu çıktıgeçen hem bana hem eşime geldi öyle bi mesaj. hemen şüphelenme derim
Sordum tabiki . Ama yapsa bile yaptım der mi ? Umarım öyle birşey yoktur . Beni ve bebeğimi kaybederBana da eşime de hiç gelmez ki telefonlarımız çok şirkette ve çok kişide vardır. Acaba o sitelere girip telefon numarası mı vermiş? Ya da biri mi vermiş?
Böyle bir şey için aile kurumunuzun yıkılmasını söz konusu etmeniz çok ilginç . Eşinize güvenin biraz CANIMCanım adam bisküvinin çikolatası akmıyor diye mahkemeye veriyor . Ne meşgul etmesinden Bahsediyorsun sen ? Burda aile kurumunun yıkılma söz konusu .
Bence sorun sende.Çünkü dün öğlen sıraları gelmiş bu mesaj ve ben bu sabah gördüm . Dün sanki boğazımı sıktılar o kadar içim daraldı ki bi halt var kesin dedim hani kötü bir haber gibi . Ve biraz durdum eşimi aradım dışarı çıkalım akşam diye . Nasıl bir şey bilmiyorum bu mesaj geldikten 1 saat sonra eşimi aramışım