bizimkide saçmaydı. zengin dul bayanlarla tanışmak için üye ol diyor.ben kadınlara ilgi duymuyorum dedim. eşimde o zaman sana erkeklerin nosunu göndersinler diyo. biz bu şekilde dalga geçiyoruzİnan saçma sapan bir mesaj ya . Aklımı çok kurcalıyor. Daha önce de buna benzer gelmiştir jel falan uyelik gibi . Eşim engellemiş numarayı ben rahatsız olduğum için . Sonra da bu çıktı
Anam yuva yıkar bu neÜyelik işi değil,reklam,virüs oluyor banada geliyor bu ara hatta diğer aile bireylerinede geliyor,bir ara maile dadanmışlardı kendi adımla geliyor mesaj mesela bulca uzun zamandır yoksun siteye hiç uğradın x arkadaşın seni bekliyor kullanıcı adın bulca şifren şu diye
Gelen maillerin hemen hemen hepsi cinsel içerikli mesaj sohbet ki hiç üyeliğim olmaz o tür sitelerde evli olmuş olsam eşimde bu mailleri gerçek zannetse aynen yuva bile yıkılır kaç tane engellediğimi ben bile bilmiyorum :) şimdi telefonlara dadandılar.Anam yuva yıkar bu ne
Maile sasirdim ya telefonda banada geldigi olmustu da maille su su üyeliginiz falan fena hakıkatenGelen maillerin hemen hemen hepsi cinsel içerikli mesaj sohbet ki hiç üyeliğim olmaz o tür sitelerde evli olmuş olsam eşimde bu mailleri gerçek zannetse aynen yuva bile yıkılır kaç tane engellediğimi ben bile bilmiyorum :) şimdi telefonlara dadandılar.
merhaba daha önce bir evli arkadaşımın da başına geldi ve benim de başımda şu anda . Eşimin telefonuna gelmiş . Kayıtlar başlamıştır
Siz de para kazanın ( açık yazmak istemedim ) gibisinden . Bu ne demek oluyor daha önce sizlere de geldi mi ?
Eşime dün gelmiş Bugun gördüm telefonu ortadadır . Sordum mesaj geldi bende baktım çıktım silmedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?