Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz sakin olup daha makul bakmaya çalışın çünkü şu an ben de herkes gibi sorunun görümcede değil sizde olduğunu düşünüyorum. Biz de bebekleri düşünen, eltiyi görümceyi kaynanayı sevmeyen insanlarız o konuda hep destek ama bunun için görümceye zeka yoksunu deyip haklılığınızı savunmaya devam etmek de ne biliyim

Evet sevimli halası
Ölüp biter halası
Bir çorap almışlığı yok özenip
Ben de halayım bu arada
Aynı şekilde görümce de...

Bana biraz eşinizin ailesini kafanıza fazla takmışsınz gibi geldi.
Şöyle düşünün bunu benim kardeşim annemden isteseydi ne tepki verirdim?
Şimdi radyasyon var da anne değilsiniz galibalar da havada uçar ama..
Sizin hamile kalmayı planladığınız andan itibaren telefonla ilişkinizi kesmeniz gerekiyordu bu kadar hassassaniz. Yeme içme konusuna hiç girmiyorum bile.

Kasıtlı yaptı demiyorum
El kadar bebeğin kulağına telefon mu tutulur ?
Diğer aletlerdeki radyasyonu biliyorum elbet

Yani siz bunun kadar basit bir şey için konu açıyorsunuz ya, bizim "ne olmuş ona göre çok zararlı gelmiyordur boş bulunmuştur" gibi beyanatlarımız sizi hiç bir şekilde tatmin etmez.

Ama bu kadar abartıp mesele yapmak bünyeye zarar demedi demeyin.

Bu çocuğunuzu da kötü etkiler. İzole bi ortamda büyümesine yol açar.

2-3 dakika kulağında telefonla konuşunca bebek kanser olmaz.
Kulağına tutsaydınız demiyor kimse, siz bu konuyu abartıyorsunuz diyor..

Ben de görümcenin üniv mezunu,görgülü ve eğitimli oluşuyla yiğeni ile telefonda konuşmak istemesini bağdaştırmanı bekliyorum

Orasını anladık görümce okumuş ama radyasyonun bebeğe zararlı olacağını bilmiyor, eşeklik baki kalmış demeye çalışıyor muhtemelen. Beklenen destek gelmeyip görümce gömülmeyince şaşırdı azıcık.

Eşinizin ailesini sevmediğiniz için ne yapsalar gözünüze batıyor sanırım. Yoksa bu kadar abartılacak bir şey değil.

Hamile iken dikkat ettim zaten bu tarz şeylere
Şirkette odama değiştirdim evde Wi-Fi yi kapadım çoğu zaman
Evet birçok şeye engel olamıyoruz malesef ancak 5 aylık bebekle de telefonda konuşma isteği aşırı komik ve düşüncesizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…