- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Evet sevimli halasıAy abartmayın yahu bu ne görümce düşmanlığı. Başka bi derdiniz var muhtemelen yoksa çok absürt dert ettiğiniz şey. Yalnızca telefonu kulağa dayamak değil çocuğun yanında bu konuyu açmak için kullandığınız telefon da zararlı çünkü. Madem bu denli hassassınız komple bırakcaksınız bunları. Korkmayın çocuğunuzu kanser etmeye çalışmıyor görümceniz siz onu sevmiyor olabilirsiniz ama o çocuğunuzun halası.
Normal diyen olmadı ama sonuçta tutmamışlar sorun da Burda başlıyor.5 aylık bebeğin kulağına telefon tutmak normal yani :) peki
Yok herkes gayet normal demişNormal diyen olmadı ama sonuçta tutmamışlar sorun da Burda başlıyor.Hayat bu kadar takıntı ile yaşanmaz.
Ben de görümcenin üniv mezunu,görgülü ve eğitimli oluşuyla yiğeni ile telefonda konuşmak istemesini bağdaştırmanı bekliyorumWifi unutulmasın ama. İnternete bağlanmıyorum cevabı da bekliyorum ben.
Kasıtlı yaptı demiyorum
El kadar bebeğin kulağına telefon mu tutulur ?
Diğer aletlerdeki radyasyonu biliyorum elbet
Yok herkes gayet normal demiş
5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.Ben de görümcenin üniv mezunu,görgülü ve eğitimli oluşuyla yiğeni ile telefonda konuşmak istemesini bağdaştırmanı bekliyorum
Bu derece mi? Keşmiş olsun( Geçmiş olsun)5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.
Yiğen değil , yeğen bu arada.
Ben de görümcenin üniv mezunu,görgülü ve eğitimli oluşuyla yiğeni ile telefonda konuşmak istemesini bağdaştırmanı bekliyorum
5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.
Yiğen değil , yeğen bu arada.
Hamile iken dikkat ettim zaten bu tarz şeylereBana biraz eşinizin ailesini kafanıza fazla takmışsınz gibi geldi.
Şöyle düşünün bunu benim kardeşim annemden isteseydi ne tepki verirdim?
Şimdi radyasyon var da anne değilsiniz galibalar da havada uçar ama..
Sizin hamile kalmayı planladığınız andan itibaren telefonla ilişkinizi kesmeniz gerekiyordu bu kadar hassassaniz. Yeme içme konusuna hiç girmiyorum bile.
Evde bebeğimBebeğiniz nerede şu an? Siz telefon/tablet/laptop elinizde internettesiniz de bebiş nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?