- Konu Sahibi victoryvivi
-
Anlayamadığınız nokta şu, 5 aylık bebekle telefonda konuşmak diye b,ir şey zaten olamaz evet gereksiz ama boş bulunup söylemiş olabilir. Burda sorun olan sizin bunu dert edip konu açacak durumda olmanız.Hamile iken dikkat ettim zaten bu tarz şeylere
Şirkette odama değiştirdim evde Wi-Fi yi kapadım çoğu zaman
Evet birçok şeye engel olamıyoruz malesef ancak 5 aylık bebekle de telefonda konuşma isteği aşırı komik ve düşüncesizlik
Gayet aklı başında olan bir üyenin, herşeyi takıntı haline getirmesine değil de özellikle hiç bir yararı olmadıklarından dolayı sevmeye bile hakları yokmuş gibi herşeyi ama herşeyi kendine dert edinebilmesine şaşırıyorum ya da şaşırmıyorum. Çünkü tdk gibi kelime yanlışına takılabiliyor.Orasını anladık görümce okumuş ama radyasyonun bebeğe zararlı olacağını bilmiyor, eşeklik baki kalmış demeye çalışıyor muhtemelen. Beklenen destek gelmeyip görümce gömülmeyince şaşırdı azıcık.
Niye bu kadar abaartiyorsunuz ya halası sonuç olarak o anda dusunememis olabilir sanki asmış kesmiş tövbe yaEvet Kızlar
Bende bir görümce var
Kendisi Üniversite mezunu
İş geçmişi olan
Kendisini tanımlarken çok eğitimli , görgülü tanımlayan görümcem bugün kv dem bizde iken kv demi aradı ve ona telefonu bebeğimin kulağına dayanmasını ona birseyler söyleyeceğini söyledi
Kv dem bana baktı , dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Görümcemle bir araya geldiğimiz zamanlar dışında konuşmayız
O anda dondum kaldim birsey diyemedim.
Hala çok sinirliyim
Wifi unutulmasın ama. İnternete bağlanmıyorum cevabı da bekliyorum ben.
Normal demedik, radyasyon konusunda bu kadar takıntılı olan insanın evindeki tüm elektronik aletleri yok etmesi gerekir dedik. Zira tv kumandası bile telefondan daha fazla radyasyon yayıyor.
Ben hastanedeyim
Bebeğim evde
Fransızcadan dilimize geçen bu kelime genellikle pirenses / piremses şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı prenses şeklinde olmalıdır :)Prens ve ya piremses bebek yükleniyor. Hadi hayırlı olsun
E yani? Çorap alınca mı ölüp biten hala olunuyorEvet sevimli halası
Ölüp biter halası
Bir çorap almışlığı yok özenip
Ben de halayım bu arada
Aynı şekilde görümce de...
Evinde tv wifi var mı yok mu anlamadı, ama mesele bu değil, görümcenin konuşmak niyetiyle ağzını açması
"Tatlı yeğenim" deyince "çocuğumu baklavaya benzetti eğitimli görümce" diye konu açarmıydı acaba?
Takıntı çok kötü bir şey..
Hep böyle uc mu örnekler ?Hmm bebek ve siz birlikte evdeyken hiç telefon kullanmıyorsunuz o zaman. Wifi de kapalıdır kesin bebek evdeyken. Tv açılmıyordur, klima çalışmaz, fırın yemeği yapılmaz, zinhar saç kurutulmaz.
Dalga geçmiş zaten senin bildiğini herkes biliyor :)Fransızcadan dilimize geçen bu kelime genellikle pirenses / piremses şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı prenses şeklinde olmalıdır :)
Bi sonraki adım olarakWifi unutulmasın ama. İnternete bağlanmıyorum cevabı da bekliyorum ben.
Maddi desteğe ihtiyacım yokBaklava yine iyi aslında vezir parmağı bile olabilir.
Ama bir çorap almadığı için tatlı demeye bile hakkı olmadığını unutmayalım. Maddi destek yoksa yeğen sevmek de yok.
Hep böyle uc mu örnekler ?
Gitti az evvelSenin kv gil ne zaman gidiyor sen iyice bunaldın basit şeylere takılmaya başladın aynı bana benziyorsun
Onları engelleyebiliyor muyuz peki ?Uç değil ki. Telefondan daha fazla radyasyon yayan aletler bunlar. Sizin tavrınız uç olmasın sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?