- 10 Ekim 2014
- 33.012
- 148.776
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Maddi desteğe ihtiyacım yok
Ama bu kadar ölüp bitiyorum diyen bir hala da özenir değil mi
Şahsen ben yeğenime gördükçe alaşım geliyor
Benim aldığım oyuncakla oynaması , aldığım kuyafeti giymesi hoşuma gidiyor
Ne alakası var maddi destek ile
PekiFransızcadan dilimize geçen bu kelime genellikle pirenses / piremses şeklinde yanlış yazılmaktadır. Doğru kullanımı prenses şeklinde olmalıdır :)
Onları engelleyebiliyor muyuz peki ?
Hayır
Ama bebeğin kulağına telefon dayanmasını engelleyebiliriz değil mi ?
Pes gerçekten
Çok olağan bir istekmiş
Herkesin bebeği Yenidoğandan itibaren sevgili akrabaları İle telefonda konuşuyormuş sanırım
kimse normal demiyor sizin tepkiniz daha anormal sadece, ilk çocukta böyle hassasiyetler olabiliyor, kendine zarar, ve gereksiz hassasiyet çocuğa da zarar, zamanla anlarsınız.Yok herkes gayet normal demiş
Kimse size mantıklı cevabını vermemiş zaten, bazen konularınıza denk geliyorum hep eşinizin ailesi ile ilgili sorunlarınız dertleriniz var, halbuki biri babaannesi biri halası. Hiçbir şey yapmasalar bile bu gerçeği maalesef değiştiremezsiniz.5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.
Yiğen değil , yeğen bu arada.
Konuyu biliyorsun, hazırlan.Uç değil ki. Telefondan daha fazla radyasyon yayan aletler bunlar. Sizin tavrınız uç olmasın sakın.
Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlarMaddi beklentiniz var. Herkes aynı değil, beş aylık bebeğin alınacak hediyeden anlamayacağını düşünüyor, ihtiyacınız olmadığını da biliyorsa almıyordur. Normal bir davranış biçimi. Hediye almayınca halalıktan men edilmediğine göre siz oldukça abartılı bir tavır sergiliyorsunuz.
Baklava yine iyi aslında vezir parmağı bile olabilir.
Ama bir çorap almadığı için tatlı demeye bile hakkı olmadığını unutmayalım. Maddi destek yoksa yeğen sevmek de yok.
Maddi desteğe ihtiyacım yok
Ama bu kadar ölüp bitiyorum diyen bir hala da özenir değil mi
Şahsen ben yeğenime gördükçe alaşım geliyor
Benim aldığım oyuncakla oynaması , aldığım kuyafeti giymesi hoşuma gidiyor
Ne alakası var maddi destek ile
KorumuyorumKimse size mantıklı cevabını vermemiş zaten, bazen konularınıza denk geliyorum hep eşinizin ailesi ile ilgili sorunlarınız dertleriniz var, halbuki biri babaannesi biri halası. Hiçbir şey yapmasalar bile bu gerçeği maalesef değiştiremezsiniz.
Halası bir anda öyle demek istemiş demek ki bunun altında neden bir şey arıyorsunuz ki onu anlayamadım? düşünememiş olabilir, özlemiş olabilir, belki ses duyunca agu magu diyeceğini hissetmiş olabilir vs vs ne bileyim.
Bu kadar stres, takıntı size ve özellikle bebeğinize zarar verir; ciddi anlamda. ve unutmayın ki sakınan göze çöp batar :)
Sahi bebeğinizi kimden koruyorsunuz? halasından mı? babaannesinden mi?
herneyse.
İyi kurtuldun bariGitti az evvel
dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Şu öfkenizin size de bebeğinize de bir yararı olmayacak.Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...
Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz eğitiminiz nedir ne mezunusunuzEvet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Sizin siniriniz tavrınız bundan dolayı zaten hiçbir şey yapmadıkları için. Ama herkesi aldığı ile ettiği ile ölçemezsiniz. Sizin hala kavramınız farklıdır benim ki farklı. Eminim görümcenizin yaptklarını kız kardeşiniz yani bebeğiniz teyzesi yapsa, bu kadar sorun haline getirmezsiniz. NetKorumuyorum
Ben de halayım
Daha evvel de yazdım
Hala ise madem bebek doğunca gelse imiş madem hala
Hastaneye eve bir gelse imiş
2 ay sonra gelmese imiş
E bir zahmet gelirken de öldüğü yeğenine bir çorap , önlük , pijama falan alıverseymiş
Bunu da halası aldı diye bilirdik mesela
Çok farklı bakıyorsunuz olaya gerçektenBeş aylık bebek oyuncakla oynayabilir, onu halasının getirdiğini hediye ettiğini anlamaz. Annesi anlar, halaya gıcık olur, bebeğini ilerleyen zamanlarda halaya karşı doldurur, hala yeğen ilişkisini zedeler. Yarın öbür gün anne göçüp gittiğinde akrabalarından uzaklaşmış yalnız bir yetişkin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?