Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maddi beklentiniz var. Herkes aynı değil, beş aylık bebeğin alınacak hediyeden anlamayacağını düşünüyor, ihtiyacınız olmadığını da biliyorsa almıyordur. Normal bir davranış biçimi. Hediye almayınca halalıktan men edilmediğine göre siz oldukça abartılı bir tavır sergiliyorsunuz.

Engelleyebilirsiniz isterseniz. Ama hayat standardınız düşer, bu da işinize gelmez. Telefonunuzdan bile vazgeçememişsiniz ki. telefon sadece kulağa dayanınca zarar veriyor sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz.

5 aylık bebekle telefonda konuşmak çok mu mantıklı ? hakikaten pes.
Yiğen değil , yeğen bu arada.
Kimse size mantıklı cevabını vermemiş zaten, bazen konularınıza denk geliyorum hep eşinizin ailesi ile ilgili sorunlarınız dertleriniz var, halbuki biri babaannesi biri halası. Hiçbir şey yapmasalar bile bu gerçeği maalesef değiştiremezsiniz.
Halası bir anda öyle demek istemiş demek ki bunun altında neden bir şey arıyorsunuz ki onu anlayamadım? düşünememiş olabilir, özlemiş olabilir, belki ses duyunca agu magu diyeceğini hissetmiş olabilir vs vs ne bileyim.
Bu kadar stres, takıntı size ve özellikle bebeğinize zarar verir; ciddi anlamda. ve unutmayın ki sakınan göze çöp batar :)
Sahi bebeğinizi kimden koruyorsunuz? halasından mı? babaannesinden mi?

herneyse.

Evet 5 aylık bebek alınan eğitici bir oyuncaktan anlar
Ama düşüncesiz bir halanın telefondaki sevgi gösterisinden anlamaz ...

Baklava yine iyi aslında vezir parmağı bile olabilir.

Ama bir çorap almadığı için tatlı demeye bile hakkı olmadığını unutmayalım. Maddi destek yoksa yeğen sevmek de yok.

Yani 7 sayfa sadece "abartıyorsun" diyenlere bakmadan boşu boşuna moralini bozup strese sokuyorsun kendini.
Hayır süt veriyorsundur ona üzülüyorum. Kortizol seviyen yükseliyor. Ben bunu dedim diye de pimpiriklenmezsin umarım..

Sen almayı hediye etmeyi seversin öteki sevmez. Bu bir kanaat notu olmamalı bence.

Pintidir almaz. Bence öyle biri hiç almasın zaten aldığından hayır gelmez.

Malesef metropolde veya yarı metropollerde yaşıyorsan o radyasyon direk konuşsan da konuşmasan da gelir bulur..

Ver ağzının payını görümcene ne bu samimiyet nasıl yeğeninin sesini duymak icin debelenirsin kız eğitimli de ! Sonra foruma gir başlık aç "çocuğuma elini bile sürmeyen yeğen sevgisi noksan eğitimli görümce" diye .

Korumuyorum
Ben de halayım
Daha evvel de yazdım
Hala ise madem bebek doğunca gelse imiş madem hala
Hastaneye eve bir gelse imiş
2 ay sonra gelmese imiş
E bir zahmet gelirken de öldüğü yeğenine bir çorap , önlük , pijama falan alıverseymiş
Bunu da halası aldı diye bilirdik mesela

dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık

Hoparlör ile konuştuklarına bakmayın, şimdi o konuştukları şifreli dille halası yeğenine size karşı uygulayacağı taktikleri söylemiş olabilir.

Yalnız helal olsun halaya, öyle görümceye rağmen 5 aylık bebekle iletişimini geliştiriyor.

Şu öfkenizin size de bebeğinize de bir yararı olmayacak.
Siz mantıklı şeyler de isteseniz, gereksiz zilyon(düzeltmenizi beklemiyorum,siz bilirsiniz) tane ayrıntılarda gezdiğiniz için karşı taraf bu tavırlarınızı nefret diye anlamlandıracak.

Beş aylık bebek oyuncakla oynayabilir, onu halasının getirdiğini hediye ettiğini anlamaz. Annesi anlar, halaya gıcık olur, bebeğini ilerleyen zamanlarda halaya karşı doldurur, hala yeğen ilişkisini zedeler. Yarın öbür gün anne göçüp gittiğinde akrabalarından uzaklaşmış yalnız bir yetişkin olur.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz eğitiminiz nedir ne mezunusunuz
İnsan sesiyle nefesiyle o sevgi tınısıyla kanlı canlı o sestense plastik alaşımlı bir oyuncak evla diyorsunuz yani pes bu yaşıma geldim bir şey daha öğrendim
Güzelim kaynana görümce böyle bilenene kadar aç biraz araştır bak bu dünyaya bir birey yetiştiriyorsun biraz oku olmaz mı

Sizin siniriniz tavrınız bundan dolayı zaten hiçbir şey yapmadıkları için. Ama herkesi aldığı ile ettiği ile ölçemezsiniz. Sizin hala kavramınız farklıdır benim ki farklı. Eminim görümcenizin yaptklarını kız kardeşiniz yani bebeğiniz teyzesi yapsa, bu kadar sorun haline getirmezsiniz. Net

Çok farklı bakıyorsunuz olaya gerçekten
Ben de halayım diyorum
Yeğenim bana gıcık olsa üzülürüm
Ancak bu şekilde kendi bencilliğim için de insanları bunaltmam
Benim de yeğenim var 2 aylık bir bebeği alıp annesiz parka götürmek istemem
Çocuk 2 yaşına kadar bebektir ve anneden ayrılmaz Değil mi
Sizin 2 aylık bebeğiniz olsa hala İle dışarı gezmeye yollar misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…