- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Keşke herkes sizin gibi ince düşünseHaklısınız tabi ki, öncelikle siz onun annesisiniz, neye ne kadar maruz kalacağına halaydı babaanneydi vs. değil siz karar verirsiniz elbette. İkincisi, radyasyondan tamamı ile izole bir ortamda büyütemiyor oluşumuz 5 aylık bebeğimizin kulağına telefon dayamanın absürt olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bebeği özleyen, görmek isteyen elbette siz müsait olduğunuzda ve uygun görürseniz gelip görebilir, ya da telefon sohbeti için biraz beklemesi gerekir haliyle çocuğun konuşması için epey zaman olduğu düşünülürse
Neden hakaret yok küfür yok canım digerlerinin yazdığından farklı ne var kiBan yiyeceksin
Yani şimdi yenidoğan ile, 5 aylık bebeği karıştırmayın bence. 5 aylık bebek pekâlâ seslere tepki verir. Kaldı ki bebekle, telefonda konuşan kişi de bebeğin cevap vermesini beklemez. Kendi sevgi sözcükleri söyler. Bir tur sevme şekli yalnız.Onları engelleyebiliyor muyuz peki ?
Hayır
Ama bebeğin kulağına telefon dayanmasını engelleyebiliriz değil mi ?
Pes gerçekten
Çok olağan bir istekmiş
Herkesin bebeği Yenidoğandan itibaren sevgili akrabaları İle telefonda konuşuyormuş sanırım
40 yaşında olmanız yeni nesil anne olmanızı değiştirmez, şu anda çocuğunuz 5 aylıksa tam bir yeni nesil annesiYeni nesil ?
Ben 40 yaşındayım
Ayrıca bebeğim dışarıda herkese Güler herkes de sever ben mutlu olurum :)
Beni tanımadan yorum yapmayın farklı konuda
herkes bir olmuyor, fabrika üretim tek tip çıkmıyoruz sonuçta, bazı annelerde gereksiz aşırı hassasiyet olabilir, kimi ilk çocuğa hassas olur kimi son çocuğun üstüne titrer. ben de ilk çocukta çok takıntılıydım farkettim düzelttim çok şükürValla buradaki bir çok kadın ikinciden önce bir ilki doğurup büyüttü ama hiç bu kadarına takılmamıştır..
Benim savaşım daha çok mikroplarlaydı emeklemeye başlayınca o keçileri de saldım gitti.
Telefon ve radyasyon olayında engelleyeceğimiz bir durum da yok. Zira sinyaller havada asılı..
Engellemek için İsviçre Alpler'ine falan gitmem gerekecekti. Onunla da kim uğraşacak dimi?
O yüzden kaçınılmazsa zevk almaya bakacan demişler..
Görüntülü arıyorlar zatenYani şimdi yenidoğan ile, 5 aylık bebeği karıştırmayın bence. 5 aylık bebek pekâlâ seslere tepki verir. Kaldı ki bebekle, telefonda konuşan kişi de bebeğin cevap vermesini beklemez. Kendi sevgi sözcükleri söyler. Bir tur sevme şekli yalnız.
Ben 2-3 ay bebeğimin olduğu odaya telefon sokmadim ama tabi ki arada watsap aramaları ile büyükler gördü-konustu.
İnanılmaz takıntılı buldum sizi, ki ben de takıntıliyimdir çoğu konuda
Muazzam. Konu tam olarak radyasyon mu şimdi?Görüntülü arıyorlar zaten
Kulaga dayama isteğine kızdım
E az önce hoparlöre aldı diye yazmıştınız konuyu ?Görüntülü arıyorlar zaten
Kulaga dayama isteğine kızdım
Görüntülü arayıp uzaktan bebeği görmesine arada birsey demiyorumE az önce hoparlöre aldı diye yazmıştınız konuyu ?
Hayır bilmediğimden soruyorum ben görüntülü konusurken direk hoparlör olarak arıyor zaten, önce telefonun ahizesine kulağa dayayıp sonra hoparlör açmıyorum kigörüntülü ise zaten bebeğin kulağına dayamasına da gerek yok ki; önce normal arayıp kapatıp sonra görüntülü aramamı yapıldı nasıl yani ne .. kafam da deli sorular. aman neyse ya.
Vallah Allah eşinin ailesine yardim etsin..Her şeylerine sinir oluyorsun.Evet Kızlar
Bende bir görümce var
Kendisi Üniversite mezunu
İş geçmişi olan
Kendisini tanımlarken çok eğitimli , görgülü tanımlayan görümcem bugün kv dem bizde iken kv demi aradı ve ona telefonu bebeğimin kulağına dayanmasını ona birseyler söyleyeceğini söyledi
Kv dem bana baktı , dur hoparlörü açayım dedi ve görümcem diyeceklerini oradan dedi bebeğime
Bebeğim 5 aylık
Görümcemle bir araya geldiğimiz zamanlar dışında konuşmayız
O anda dondum kaldim birsey diyemedim.
Hala çok sinirliyim
Eceeeeeee bak döveceğim seni ama haaaaÇok zor oluyor evet
Böyle düşüncesiz insanlara maruz kalınca adın takıntılı oluyor
Haklısınız tabi ki, öncelikle siz onun annesisiniz, neye ne kadar maruz kalacağına halaydı babaanneydi vs. değil siz karar verirsiniz elbette. İkincisi, radyasyondan tamamı ile izole bir ortamda büyütemiyor oluşumuz 5 aylık bebeğimizin kulağına telefon dayamanın absürt olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bebeği özleyen, görmek isteyen elbette siz müsait olduğunuzda ve uygun görürseniz gelip görebilir, ya da telefon sohbeti için biraz beklemesi gerekir haliyle çocuğun konuşması için epey zaman olduğu düşünülürse
Kasım kasım kasılmak miAyy ayy ayyannesi bilir, annesi musaitse ve annesi uygun gorurse olurmuş...
Alti ustu telefondan cocuga sesini duyurmak istemiş kadin, sohbet edemeyecegini kendide biliyordur 2-3 kelime birseyler soyleyecektir sesi duyulsun diye amma afra tafra oldu.
KAsım kasım
Bebegin bir gunahi yok ama böyle "benim cocugum" diye kasim kasim kasılan insanin cocugunun suratina bile bakmazdim ben olsam. Halanin haberi var midir acaba bunlardan.
Neyse görümcem çok cici ben kötüyüm anlaşılan :)Eceeeeeee bak döveceğim seni ama haaaa
bişey olmaz o kadar da takma canım benim
bu arada Ece ye takıntılı diyenler önceki üyeliğiyle olan konuarı bilseniz anlardınız
ve bir çoğumuz olsak o görümceye neler yapardık neler :)
İkili diyaloga girmeyi tercih etmiyorum kusura bakmazsanız, elbette kimse de kimsenin çocuğunun suratına bile bakmaya mecbur değil, bakmayıverirsiniz siz de aynen dediğiniz gibi yerinde olursanız halanın, anne de rahat eder tahminimAyy ayy ayyannesi bilir, annesi musaitse ve annesi uygun gorurse olurmuş...
Alti ustu telefondan cocuga sesini duyurmak istemiş kadin, sohbet edemeyecegini kendide biliyordur 2-3 kelime birseyler soyleyecektir sesi duyulsun diye amma afra tafra oldu.
Bebegin bir gunahi yok ama böyle "benim cocugum" diye kasim kasim kasılan insanin cocugunun suratina bile bakmazdim ben olsam. Halanin haberi var midir acaba bunlardan.
Aynen isabet olurİkili diyaloga girmeyi tercih etmiyorum kusura bakmazsanız, elbette kimse de kimsenin çocuğunun suratına bile bakmaya mecbur değil, bakmayıverirsiniz siz de aynen dediğiniz gibi yerinde olursanız halanın, anne de rahat eder tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?