Telefonu bebeğimin kulağına dayar mısın diyen görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke herkes sizin gibi ince düşünse
Teşekkürler

Yani şimdi yenidoğan ile, 5 aylık bebeği karıştırmayın bence. 5 aylık bebek pekâlâ seslere tepki verir. Kaldı ki bebekle, telefonda konuşan kişi de bebeğin cevap vermesini beklemez. Kendi sevgi sözcükleri söyler. Bir tur sevme şekli yalnız.
Ben 2-3 ay bebeğimin olduğu odaya telefon sokmadim ama tabi ki arada watsap aramaları ile büyükler gördü-konustu.
İnanılmaz takıntılı buldum sizi, ki ben de takıntıliyimdir çoğu konuda

Yeni nesil ?
Ben 40 yaşındayım
Ayrıca bebeğim dışarıda herkese Güler herkes de sever ben mutlu olurum :)
Beni tanımadan yorum yapmayın farklı konuda
40 yaşında olmanız yeni nesil anne olmanızı değiştirmez, şu anda çocuğunuz 5 aylıksa tam bir yeni nesil annesi
herkes bir olmuyor, fabrika üretim tek tip çıkmıyoruz sonuçta, bazı annelerde gereksiz aşırı hassasiyet olabilir, kimi ilk çocuğa hassas olur kimi son çocuğun üstüne titrer. ben de ilk çocukta çok takıntılıydım farkettim düzelttim çok şükür

Görüntülü arıyorlar zaten
Kulaga dayama isteğine kızdım

Görüntülü arıyorlar zaten
Kulaga dayama isteğine kızdım
E az önce hoparlöre aldı diye yazmıştınız konuyu ?
Hayır bilmediğimden soruyorum ben görüntülü konusurken direk hoparlör olarak arıyor zaten, önce telefonun ahizesine kulağa dayayıp sonra hoparlör açmıyorum ki görüntülü ise zaten bebeğin kulağına dayamasına da gerek yok ki; önce normal arayıp kapatıp sonra görüntülü aramamı yapıldı nasıl yani ne .. kafam da deli sorular. aman neyse ya.

Görüntülü arayıp uzaktan bebeği görmesine arada birsey demiyorum
Bugün normal arayıp kulağına koyun bebeğin konuşacağım onunla dedi

Evde wifi varsa, TV açık oluyorsa, mutfağa gelip gidiyorsa ( fırın ve buzdolabı ) ancak o kadar radyasyon aliniyormus telefondan da.
Özellikle wifi olan evler zaten radyasyon ağıyla örülü.

2 dk. konuşma ve o dedi diye yapılmak zorunda değil, nitekim yapmamışsınız.

Vallah Allah eşinin ailesine yardim etsin..Her şeylerine sinir oluyorsun.

Ben bu söylediğinde tuhaflık göremedim..Belki kısık sesle onu sevecek ,güzel sözler söyleyecekti..Yeğenin tatlı iki agusunu dinleyecekti.

Bence çok sinirlenecek bir durum yok. Telefon çocukla aynı odada zaten madem bu kadar düşünüyorsunuz odanın dışında olmalı telefon. Ben bi art niyet göremedim.

Çok zor oluyor evet
Böyle düşüncesiz insanlara maruz kalınca adın takıntılı oluyor
Eceeeeeee bak döveceğim seni ama haaaa
bişey olmaz o kadar da takma canım benim

bu arada Ece ye takıntılı diyenler önceki üyeliğiyle olan konuarı bilseniz anlardınız
ve bir çoğumuz olsak o görümceye neler yapardık neler :)

Ayy ayy ayy annesi bilir, annesi musaitse ve annesi uygun gorurse olurmuş...
Alti ustu telefondan cocuga sesini duyurmak istemiş kadin, sohbet edemeyecegini kendide biliyordur 2-3 kelime birseyler soyleyecektir sesi duyulsun diye amma afra tafra oldu.

Bebegin bir gunahi yok ama böyle "benim cocugum" diye kasim kasim kasılan insanin cocugunun suratina bile bakmazdim ben olsam. Halanin haberi var midir acaba bunlardan.

Mune konumu kapatır mısın
Herkes masallah tavır almaya gelmiş ....
Konu açıp rahatlamaya çalışan insani iyice sinirlendiriyorlar .
Ben hassas olabilirim bu konuda .
Bebeğimi korumak isteyebilirim .
Annesiyim .....

Halasına birşey dediğim yok
Ben de halayım kaçıncıya yazıyorum özellikle.

Halası sevmesin , aramasın , sormasın diyen mi oldu ??
Hala da lafımın arkasındayım
5 aylık pamuk bebeğin kulağına telefon dayayıp konuşulmaz.

Evet bu eğitimsiz insanların düşüncesidir
Bana göre doğru değildir .
Sizler o halde heryer kötü tehlikeli diye çocuklarınızı bırakın sokakta yaşasınlar...

Kasım kasım kasılmak mi
Benim çocuğum evet ayrıca
Ama halası anneannesi dedesi babaannesi dayısı da var
Ne alaka . Benim çocuğum sevmeyiniz diyorum
Görmeyin mi diyorum
Ellemeyin mi diyorum
Kulağına telefon dayanmaz diyorum sadece ...

Neyse görümcem çok cici ben kötüyüm anlaşılan :)
Teşekkür ederim

İkili diyaloga girmeyi tercih etmiyorum kusura bakmazsanız, elbette kimse de kimsenin çocuğunun suratına bile bakmaya mecbur değil, bakmayıverirsiniz siz de aynen dediğiniz gibi yerinde olursanız halanın, anne de rahat eder tahminim

Aynen isabet olur
Bu hala ,babaannelerinin oğullarının cocugu diye kendine herseyi hak görmesi deli ediyor beni .
Bebeğimle saçmasapan konuşuyor halası
Yok adam gibi adamla evlen
Yok karakterli bir eş bul
Yok büyüyünce mini mini giy cluplere git anne peşinden koşsun
Bebeğe böyle şeyler söylenir mi ya
Ben de halayım
Gelinimizden çekinirim
Böyle bilinçsiz asla konuşmam
Bir adım geride dururum evet halayım ama annesi değilim değil mi yeğenimin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…