Telefonu kurcalamak

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Arkadaşlar merhaba yine ben...
Erkek arkadaşımla dün gece tartıştık. Önceden telefonumu alıp kurcalamak istemişti. Ben de telefonumu elinden sert bir şekilde çekerek almıştım. Bu duruma bozuldu. Tamam sert bir şekilde cekmemeliydim ama o da benim telefonumu izinsiz almamalıydı. Sürekli sen benden bir şey gizledin diyor. Geçmiş zaman hatırlamıyorum bile. Haksız olan taraf kim bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım?

erkek arkadaşımın telefonunu alıcam bıseye bakmak ıcın oda sertçe elımden çekçek? olay çıkarırım ozel hayat ozel hayat dıye de bukadar kasmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Benım için ozel hayat aılemdır aıle ıcı ozelımı erkek arkadaşıma anlatmam sadece okadar

Karşı taraf o telefonu benden sert bir şekilde alsa ben de işkillenirim.
İzinsiz aldığı için o anlık bir tepki olduğunu, size güvenmesi gerektiğini sakince anlatın.

İlk konunuzu okudum ama yorum yapmadım ikinci konu gene erkek arkadaşınızın güvensizliği üzerine. Madem güvenmiyor bitirin ilişkinizi bu ne böyle?Siz de telefonunuzu,şifrenizi vermeyerek iyice şüphelendiriyorsunuz. Ben de karışılmasından hoşlanmam bu yüzden ilişkiyi bitirirdim karar sizin...

erkek arkadaşımın telefonunu alıcam bıseye bakmak ıcın oda sertçe elımden çekçek? olay çıkarırım ozel hayat ozel hayat dıye de bukadar kasmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Benım için ozel hayat aılemdır aıle ıcı ozelımı erkek arkadaşıma anlatmam sadece okadar
Ee telefonda aile içi meselelerinizin olduğu bir yazışma varsa mesela o zaman ne yapacaksınız?

Arkadaşlar merhaba yine ben...
Erkek arkadaşımla dün gece tartıştık. Önceden telefonumu alıp kurcalamak istemişti. Ben de telefonumu elinden sert bir şekilde çekerek almıştım. Bu duruma bozuldu. Tamam sert bir şekilde cekmemeliydim ama o da benim telefonumu izinsiz almamalıydı. Sürekli sen benden bir şey gizledin diyor. Geçmiş zaman hatırlamıyorum bile. Haksız olan taraf kim bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım?

umarım ömrün, erkek arkadaşını adam etmeye çalışmakla geçmez..
sana da yazık..

Ee telefonda aile içi meselelerinizin olduğu bir yazışma varsa mesela o zaman ne yapacaksınız?

kımsenın bılmemesı gereken bıseyse sılıyorum zaten, erkek arkadaşım için değil kaybederim dusururum bıyerde unuturum.

olduda sılmedım telefonu elınden alınca soylerım aılevı bı mevzu var onu sılıyım vercem gerı derım ınanmazsa elımle yazıları kapatır ısmı gosterır oyle sılerım.

Bunu uzun yıllık ılıskıler ıcın soylemıyorum aama yenı ılıskılerde oluyor yanı bunlar,zamanla bısı bulamadıkça sıkılıp bırakıyoruz kurcalama ısını karşılıklı zaten

ya da ben farklıyım bılemıyorum ben güvene 0 dan baslar yukseltırım kımı ınsan 100 den baslar düşüre düşüre sıfırlar.

kımsenın bılmemesı gereken bıseyse sılıyorum zaten, erkek arkadaşım için değil kaybederim dusururum bıyerde unuturum.

olduda sılmedım telefonu elınden alınca soylerım aılevı bı mevzu var onu sılıyım vercem gerı derım ınanmazsa elımle yazıları kapatır ısmı gosterır oyle sılerım.

Bunu uzun yıllık ılıskıler ıcın soylemıyorum aama yenı ılıskılerde oluyor yanı bunlar,zamanla bısı bulamadıkça sıkılıp bırakıyoruz kurcalama ısını karşılıklı zaten

ya da ben farklıyım bılemıyorum ben güvene 0 dan baslar yukseltırım kımı ınsan 100 den baslar düşüre düşüre sıfırlar.
Kimsenin telefonunu kurcalamadigim için şimdiye kadar, bana garip geliyor. Sevgilim de benimkini kurcalamadi hiç. Bilemedim.
Bu benim için güven değil saygı meselesi. Ondan sanırım.
Hem aynı şekilde sevgiliniz de sizin görmenizi istemediğiniz şeyleri telefonundan siler muhakkak, kurcalamanin manası yok gibi.:KK51:

Son düzenleme:
telefonumu hiç saklamadım bugüne kadar, masada bırakıp lavaboya gittiğimde oldu. üstelik şifremi de bilir, ama daha hiç baktığını görmedim (evet itiraf ediyorum bazen yemledim onu, acaba arkamdan telefona bakacak mı diye ama bakmadı :KK53:) ben de onunkine bakma ihtiyacı hissettim.
eğer bakacak olsam hızlıca çekse elimden işkillenirim ama haftalar sonra da hala lafını yapmam. güvensizlik var malesef.

Back
X