Telefonumdaki fotoğrafları silmeli miyim

ayrıca sevgilinden de rica et telden resimleri silsin tatlım sakat iş.

shift del yaparak silmek daha mı sağlıklı o zaman geri dönüşüm olmuyor mu?

Doğru söylüyorsunuz. Fotoğraf makinasında falan da hafıza kartını çıkartıp satmak lazım.
Teşekkür ederim ilginize.

Doğru söylüyorsunuz. Fotoğraf makinasında falan da hafıza kartını çıkartıp satmak lazım.
Teşekkür ederim ilginize.
rica ederim bu tür konularda çok hassasımdır.Olayın mantığını anladıysan hep dikkat edersin artık.

rica ederim bu tür konularda çok hassasımdır.Olayın mantığını anladıysan hep dikkat edersin artık.
Bugün telefon kendiliğinden kapandı açıldı, "bozuldu mu acaba" derken aklıma geldi tamire gitmesi gerekse napacağım diye. İyi ki açmışım valla konuyu buraya : )

Ne kadar şifre koyarsan koyyy.. O klasörü açacak adam zaten açar. Bazı insanlar için zor bir şey değil. İmkansız diye bir şey yoktur. Telefona keylogger girerse ya da girmişse napacaksın? Güzel fanteziymiş vallahi.. Nasıl güvendiyseniz. CongratZ

Sakin ol bence kimse o fotoğrafların peşinde değildir

Şu anda sorun olduğunu düşünmüyorum, keyloggerla girecek kadar kafayı takan biri yoktur herhalde bana. Benim asıl endişem telefona bir şey olursa idi.

Güven konusu da daha önce söylediğim gibi, kimliğim belli olsa asla zaten göndermezdim : )

Sakin ol bence kimse o fotoğrafların peşinde değildir

Sakinim zaten, panikte olduğumu nereden çıkardınız ki? : )

Sadece telefona bir şey olursa, zor durumda kalmadan önlemimi almak istedim o kadar. Yoksa telaşla oraya buraya saldırmıyorum ay napsam napsam diye.

shift del yaparak silmek daha mı sağlıklı o zaman geri dönüşüm olmuyor mu?

ben öyle biliyorum birşeye shift delete diyince kalıcı olarak silmeyi öneriyor dikkat ettiysen.

evet bazı bilgileri kalıcı siliyor da dosya silerken hiç denememiştim mantıklı:)

shift delete kesin çözüm değil, microsoft'un kendi sitesi bile shift delete ile silinmiş dosyaları geri getirmek için recovery programlarını öneriyor.

dosyanın bulunduğu diski başka dosyalarla doldurur , başka bir deyişle dosyanın eskiden bulunduğu yere başka bir şey yazarsanız önüne geçebilirsiniz ancak bu durumun.

ben cclener kullanıyorum mesela acaba o kalıcı olarak siliyor mu sahi silmesede önemli birşey yok ama şahsi fotoları bilgisayarı satarsam döndüremesinler bir daha.

ben cclener kullanıyorum mesela acaba o kalıcı olarak siliyor mu sahi silmesede önemli birşey yok ama şahsi fotoları bilgisayarı satarsam döndüremesinler bir daha.

evet, o program gibi bu sırf bu işe özel yapılmış programlar diskin o bölümünü recovery edilemez haline getirmek için birebir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…