çoğu insan hafıza kartıyla satar telefonunu ben içinden alır öyle satarım satacaksam.içindeki bilgiler silinse de döndürülebilinir yani sen şimdi bu resimleri telden silip birgün telefonu hafıza kartıyla birlikte satsan olmazda olurya bi psikopat taksa karta bilgileri geri getirse resimler geri gelir.ya da telefoncu bunu çok rahatlıkla yapabilir.O yüzden her zaman bilgisayarınızdan shift delete ya da bazı temizleme programlarıyla dosya resim vs silin.Telefondakini de hafıza kartını içinden alarak kurtarın.
ben öyle biliyorum birşeye shift delete diyince kalıcı olarak silmeyi öneriyor dikkat ettiysen.shift del yaparak silmek daha mı sağlıklı o zaman geri dönüşüm olmuyor mu?
ben öyle biliyorum birşeye shift delete diyince kalıcı olarak silmeyi öneriyor dikkat ettiysen.
çoğu insan hafıza kartıyla satar telefonunu ben içinden alır öyle satarım satacaksam.içindeki bilgiler silinse de döndürülebilinir yani sen şimdi bu resimleri telden silip birgün telefonu hafıza kartıyla birlikte satsan olmazda olurya bi psikopat taksa karta bilgileri geri getirse resimler geri gelir.ya da telefoncu bunu çok rahatlıkla yapabilir.O yüzden her zaman bilgisayarınızdan shift delete ya da bazı temizleme programlarıyla dosya resim vs silin.Telefondakini de hafıza kartını içinden alarak kurtarın.
rica ederim bu tür konularda çok hassasımdır.Olayın mantığını anladıysan hep dikkat edersin artık.Doğru söylüyorsunuz. Fotoğraf makinasında falan da hafıza kartını çıkartıp satmak lazım.
Teşekkür ederim ilginize.
Bugün telefon kendiliğinden kapandı açıldı, "bozuldu mu acaba" derken aklıma geldi tamire gitmesi gerekse napacağım diye. İyi ki açmışım valla konuyu buraya : )rica ederim bu tür konularda çok hassasımdır.Olayın mantığını anladıysan hep dikkat edersin artık.
Ne kadar şifre koyarsan koyyy.. O klasörü açacak adam zaten açar. Bazı insanlar için zor bir şey değil. İmkansız diye bir şey yoktur. Telefona keylogger girerse ya da girmişse napacaksın? Güzel fanteziymiş vallahi.. Nasıl güvendiyseniz. CongratZ
Sakin ol bence kimse o fotoğrafların peşinde değildir
shift del yaparak silmek daha mı sağlıklı o zaman geri dönüşüm olmuyor mu?
ben öyle biliyorum birşeye shift delete diyince kalıcı olarak silmeyi öneriyor dikkat ettiysen.
evet bazı bilgileri kalıcı siliyor da dosya silerken hiç denememiştim mantıklı:)
ben cclener kullanıyorum mesela acaba o kalıcı olarak siliyor mu sahi silmesede önemli birşey yok ama şahsi fotoları bilgisayarı satarsam döndüremesinler bir daha.shift delete kesin çözüm değil, microsoft'un kendi sitesi bile shift delete ile silinmiş dosyaları geri getirmek için recovery programlarını öneriyor.
dosyanın bulunduğu diski başka dosyalarla doldurur , başka bir deyişle dosyanın eskiden bulunduğu yere başka bir şey yazarsanız önüne geçebilirsiniz ancak bu durumun.
naparsan yap o fotoları pulacaguumm aha buraya yazıyorum
ben cclener kullanıyorum mesela acaba o kalıcı olarak siliyor mu sahi silmesede önemli birşey yok ama şahsi fotoları bilgisayarı satarsam döndüremesinler bir daha.
fotoğrafları bastır,fotografcıyı kaçır..
sakladıgın albümü bir yere göm..
uçurumdan atBastır, kaçır, göm. Ok. Sonra fotoğrafçıyı napacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?