Telefonumdaki fotoğrafları silmeli miyim

tamam:) bir de alakasız ama bu pc alınırken verilen ürün kurtarma cd leri ile format atmak mümkün mü?

Evet, mümkün. Yalnız, format atmadan önce kendi indirdiğiniz dosyaları, kişisel klasörleri vs. usb veya harici diske yedeklemeyi unutmayın :)

Bu Bu program ne ise yariyor yaaa?
Benim pc de var bu ama bir kere acmisligim yok kim indirdi hatta hic bilmiyom bile ne ki o?

Bigisayara yüklenen her dosya, silinse bile bilgisayarda bir iz bırakır. Recovery programları da o izlerden silinen şeyleri yeniden puzzle parçaları gibi birleştirmeye yarar. İzleri ya üstüne başka bir şey yazarak yok edersiniz ya da bahsedilen programlar gibi programlarla tamamen silersiniz.

Evet, mümkün. Yalnız, format atmadan önce kendi indirdiğiniz dosyaları, kişisel klasörleri vs. usb veya harici diske yedeklemeyi unutmayın :)

yapsam mı diye düşündüm format atmaya götürmek yerine demek evde yapabilirim iyi oldu bu.peki bir ayar yapmam gerek mi cd yi takınca zaten belirli yönlendirme oluyor mu seçenekler zorlanmam değil mi? çok soru sordum

Harici hard disk alıp onda saklıyabilirsiniz,telefonda virüs bulaşma ihtimali var.ÖZellikle akıllı telefon ise yada telden nete giriyor iseniz yine virüs bulaşır.
Teşekkür ederim.

Oluyor öyle şeyler. Sizin bilgisayarınıza girildiği an bütün dosyalarınızı da alabiliyorlar. Oradan da işe yarayan fotoğrafları kullanıyorlar. O yüzden bilgisayara atmak istemiyorum. Ne zor işlermiş bunlar ya, gönderirken ve alırken iyi de sonrası sırf zahmet

Bilgisayarda imha edilecek ozm:)

bu kadar oenmlı olan ne anlamadım
baskasının gormesını ıstemedıgın seylerı tutmada basın agrımasın sonra

Bilgisayarda imha edilecek ozm:)
Kendimi komple imha edeyim, kökten çözüm

bu kadar oenmlı olan ne anlamadım
baskasının gormesını ıstemedıgın seylerı tutmada basın agrımasın sonra
Başkalarının görmesini tabii ki istemiyorum, sonuçta özel fotoğraflar ama ben arada bir göz atıyorumBir sürü güzel çözüm önerisi geldi neyse ki : )

ne fotosu sevgılınle falan mı
bence sıl nolur nolmaz

11 sayfa boyunca nasıl fotograflar olduğu merak edilmişti ipucu yok galiba ....nasıl fotolar bunlar yaw

ne fotosu sevgılınle falan mı
bence sıl nolur nolmaz
Sevgiliyle değil, öyle olsa problem olmazdı zaten.
Şöyle diyelim, onun çekip bana gönderdiği, benim çekip ona gönderdiğim bazı fotoğraflar.

Canim flaşa aktar onu da sakla yani bi sıkıntı olmaz o zaman
Teşekkür ederim.

11 sayfa boyunca nasıl fotograflar olduğu merak edilmişti ipucu yok galiba ....nasıl fotolar bunlar yaw
Eheh ya işte iki kişi arasında gidip gelebilecek, başkalarının görmesi sakıncalı, bir takım yetişkin insan fotoğrafları
Geçen sayfalarda bir arkadaş kırmızı noktalı demişti

Bu recovery nasıl yapılıyor

Fotoğrafları neden silmiyorsun peki shot? Saklama sebebin ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…