- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
İsabet olmuş.kızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de üstü çıplak kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var.
Doğrusunu yapmişsin. Uğraşmaya degmez. Daha sorun bile denemiycek kadar kucuk şeylerde boyleyse ilerisinde migren olursunkızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de üstü çıplak kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var.
Yahu su garip detaylari neden veriyorsunuz :) Ustu ciplak resim atmis..Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de üstü çıplak kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok
Güven yoksa o ilişkiyi zaten çoktan bitirmeliydinkızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de üstü çıplak kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var.
Güven meselesinde de sorun olduğu daha dün ortaya çıktıGüven yoksa o ilişkiyi zaten çoktan bitirmeliydin
Önemsiz bir şey yazmış demek istedim. Ayrıca hırsımdan yazdım hala sinirleniyorumYahu su garip detaylari neden veriyorsunuz :) Ustu ciplak resim atmis..
Olay,adamin kapali telefona gerilmesi ozetle..?
Sureklilik arz ediyorsa,konusup anlasamiyorsaniz,seni dinlememekte diretiyorsa,sende uzuluyorsan birak madem..
Trip ve iftira olarak niteliyorsan buraya sormana bile gerek yok..
Birak,gitsin.
tam isabetSalağın teki ya sepetlemen iyi olmuş.
En doğrusunu yapmışsınız, böyle saçma bir nedenden suçlanıyorsanız ileride çok daha vahim durumlar yaşanabilirdikızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var. Şu an hırsımdan yazıyorum bunu buraya sinir oldum. Uğraşamam vallahi kızlar hayat kısa hiç kimseyi çekmek zorunda değiliz.
kızlar çalışıyordum ve mesainin bitmesine yarım saat kalmıştı. Ben de işten hemen sonra düğüne davetliyim vaktim olmayacak diye telimi uçuş moduna alıp şarja taktım ki çabucak dolsun. Ben şarjda takınca saat 15:50 beyefendi yazmış ve spordan çıktım terledim diye bir de kendi resmini atmış spor salonundan yani önemli bir şey yok.ben de sihhatler olsun dedim. Sonra başladı telin neden kapalıydı, ben de söyledim uçuş modunda hızlı doluyor bir kez daha sormuştun biliyosun ya hem işteyim dedim. Hadi öyle olsun dedi inanmadı. Sonra da ben kavgaya meraklı değilim sen bir haltlar karıştıırıyorsun bir çapanoğlu ararım telin kapalıysa öğlen vakti dedi. Ne alaka öğlen değil ki zaten gece vardıyaları vs kendisinin işinden dolayı görülemiyoruz ki. Sen başlatıyorsun sonra da iyi günler diyip kaçıyorsun böyle ilişki mi olur bir sorunu halletmeden küs gidiyorsun dedim. Zaten son zamanlarda başımı epey ağrıttı dolmuştum ve şans vermekten yorulduğumu mutsuz olduğumu söyledim. Şuan blockladım. Ne bir sorunumu konuşabiliyorum ne de tribini çekecek ve iftira dinleyecek halim var. Şu an hırsımdan yazıyorum bunu buraya sinir oldum. Uğraşamam vallahi kızlar hayat kısa hiç kimseyi çekmek zorunda değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?