Telefonumu şarj ederken uçuş moduna aldım diye ayrıldık

bi de çapanoğlu ararım gibi kıroca bir laf kullanmış, telefon bu yani kapanabilir ne var ki bunda? elektrik kesilir internet kapanır, şarjı biter telefon kapanır yani şeyi pek küçük herhalde bu kadar özgüvensiz. salın bu çüküprensleri.

Basit şeylere takılan, seni üzen insanı taşıma. Yorulan sen olursun.

Vallahi tatlım ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım ama tabi senin tercihin yani ömür boyu çocuk avuturum diyorsan başka

“Kişi kedinden bilir işi” diye boşuna dememişler.
Güle güle demek lazım böylelerine.

Ben günün her saati uçuş modunda şarj ederim. Hatta unuturum kalır öyle.daha esim öyle imana bile bulunmadı. Güvenir bilir. Bosverin yol verin bide.

Bu karakterdeki insan basa bela olur zaten onunde sonunda. Ayrildigin iyi olmus, aynen devam.

bahane olmuş sanki ayrılığa çok saçma sudan sebepler herkesin kişisel alanı olur daha şimdiden tolere edemiyosa iyi olmuş bence toksik bi davranış

Aynen öyle canım kimseyi çekmek zorunda değiliz

Evet canim hic boyle dusunmemistim olgun degil resmen wy hic ugrasamam kimsenin egosuna hizmet etmek zorunda degilim

Yok canim barismam asla ayrica bugun onsuz gecen ilk gunum ve uzerimden buyuuuk bir yük kalkmis gibiyim demek ki beni yoruyormus da farketmiyormussum

Geçmiş olsun, Allah sizi beterinden korumuş, bir yakınım benzer bir adamla evlendi 20 yılı ziyan oldu, telefonu duymasa, geç açsa, gülerek açsa, nefes nefese açsa sen bir haltlar mı karıştırıyorsun deyip iğrenç imalarda bulunur iftira atardı, böyleleri kadının ailesinden de kıskanıyor, kadın çalışsa trafiğe takıldığı için eve 5 dakika geç gitse yine iğrenç imalarda bulunuyor, ki kişi kendinden bilir işi, adam eşini aldatıyormuş meğer.

Ölüyorum dese dönmeyin pişman olursunuz.

Aslaaa amaa aslaaa dönmem tiksindim bıktım artık ve onsuz daha güzelmiş hayat vallahi de

Aslaaa amaa aslaaa dönmem tiksindim bıktım artık ve onsuz daha güzelmiş hayat vallahi de
Dönerseniz kendinize yazık edersiniz, bu karakterdeki erkekler kadına nefes aldırmıyor, uçuş moddaki telefon için iftira atıp ayrılması tek kelimeyle basitlik.
Siz iyi adamlara layıksınız, böyleleri evlenince daha beter oluyorlar, gözümle görmesem inanmazdım ama bizzat tanık oldum insanı sinir hastası yapıyorlar.

Benim
ben ayrıldım canım terk ettim onu çğnkü bunaldım bıktım sinir hastası olmaya da hiç niyetim yok zaten hassas bir insanım kendimi korumam kazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…