- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.161
Ya ben withoutyou nun falci cikmasina epey uzuldum acikcasi, hic beklemiyordum ondan bunu
It's all business mate.Iyi gelirleri var, 30 lira faldan 10 lira aliyorlar. Gunde 10 tane baksa al sana 100 lira. Kotu para degil isin acikcasi.
aynen tam tersi aslında dediklerinin dedikçe enerjimiz uyuşmadı diyorduKlasik falci yalani bu, enerjim uyusmadi:)))) gorende diyecek hepsi psisik yani:) bakan bakiyor valla, iki satir yaziyor ama hayatini dokuyorlar.
iyice yeni falcı profili gördükçe guvenililiği azaldı bence bu ne ya 2 ay bakınmadım 100 farklı kışı saysam vardırYani o da mı yalan oldu şimdi fal sitesi değil resmen çete mafya gibi bişey bunlar
Biliyorum ve yoklukları çok belli, bir süre ben de girmedim. Özgürlüğün kısıtlanmasiydı bana gore, tehditler bilmem ne ama inadına yazmak istedim düşüncelerini ve döndüm.Hepsi gitti ki, capella da stms de:SSS kizlar o olaydan ve yonetimin tutumundan dolayi ayrildilar tamamen. Cok uzucu, Leyla okuyorsan burayi "don adanadan":)))
Withoutyou kim çıktı? Ben onun falcı yorumlarını baya dikkate alıyordum ya
Biliyorum ve yoklukları çok belli, bir süre ben de girmedim. Özgürlüğün kısıtlanmasiydı bana gore, tehditler bilmem ne ama inadına yazmak istedim düşüncelerini ve döndüm.
Yarım saat ara ile 2 kredi kazanınca saat başı başına bekledim. Ben Pakize Soyadan 'ın hazır metni gönderdiğini inanıyorum. Herkese uyacak yorumdu.Ben 5 gun oldu Indira Gandhi anca 110 kredi birikti bende. 500 kredi nasil yaptin? Wow! Ama sonuç değmez diyorsun yani, o tarz uygulamalar var hani gerçek falcılar diyorlar ama en basta hazir metin oluşturmuşlar, kart yorumlatmışlar sonra falcı boot aslında...
Sende bulursan bana haber verirsin :)Bulursan benide yeşillendir lütfen bende öyle birini arıyorum
Nakta var bende sadeceSende bulursan bana haber verirsin :)
Nakta var bende sadeceona da pazar günü baktırdım bakmaz asla
Nakta iyi diyolar o analiz konusunda galiba ama pahalı geliyor bana
Rewsen Anne, Zeynep Ana, Meryem Abla aynı kişiler ve çoklu hesabi olan büyük bir gruba dahiller.Kızlaar simdi rewsenannenin duvarına bakıp cok memnun kalan var diye fal atcaktım ama sanırım burdaki herkesin falı patlamıs geri mi ceksem ki kahve falı indirimde diye aklımı çelmişti oysa
40 lira vermeye de icim elvermiyor bir miktar hele ki öğrenci halimleiyi evet. fiyatı banada pahalı geliyor düşürse keşke biraz
oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdiKızlaar simdi rewsenannenin duvarına bakıp cok memnun kalan var diye fal atcaktım ama sanırım burdaki herkesin falı patlamıs geri mi ceksem ki kahve falı indirimde diye aklımı çelmişti oysa
Aaa teşekkür ederim hemen iptal edelimResen Anne, Zeynep Ana, Meryem Abla aynı kişiler ve çoklu hesabi olan büyük bir gruba dahiller.
Ahahahah aaaa bunu yeni duyuyoruum bu falcı dünyası cok garip...oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdihatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı
oyle yazılara inanma fake profil oluşturup kendilerine bakıyorlar daha once mercanteyze ve karadedeyi yakalmıstım hepsinin sifresi 123456 ydı ikiside aynı kiişi ve mesela fincan fotosu bile çekmeden masa atıyorum elini falan atarak fkglşsfbdfşjbdjnsn falan diye fal yorumu yaparak kendilerini övmüşlerdihatta kazandıkları krediyle falcılara fal baktırıp beğenmedim iğrenç 1 puan falan yapmışlardı
hatta ben mercanteyzenin duvarına yazdım fake hesap acıyorsun bari şifresini 123456 yapma diye onu silmiş sonraAhahahah aaaa bunu yeni duyuyoruum bu falcı dünyası cok garip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?