tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada Kahin Betül'e birkaç gün önce kahinat fali baktirdim çok uzundu, 20 yildir fal baktiran biri olarak farklı fallardan kesip kopyalayip yapıştırdığını anladim cumlelerin gidişinden, alakasızlığından ve 1 yildiz verdim iade etti. Kadın tam bir dolandirici anne ismi tarih vs isteyip güven olusturmaya çalışıyor falci bile değil

O onceinawhile ayevi falına bakarsa nasıl bulduğunu yazar mısın lütfen.

Banu Yılmaz’a buradaki konuşmalardan etkilenip attım her defasında canlı fala çağırdı. 3 4 kez. Sonra farklı bir hesaptan Katina attım hiç beğenmedim herkese uyan fal.

Erkeklere kaybetme korkusu vermek şart kızlar! Benim hikaye artık belli biliyosunuz olayları geçen günden sonra Annesi seni kayıp eden düşünsün diye mesaj yazdı ve oğlum sana çok değer veriyo ama yaptığı cahillik falan dedi [her erkek annesi demez bunu] veeeeee ben hayatıma devam ediyorum, 2 haftadır erkeği takmıyorum bildiğiniz gibi!!!
2 gün önce aradı beni Ben sana ÖLÜRÜM, egomu tatmin etmek için yaptım bi saçmalık seni kaybetmek istemiyorum 15 gündür beni kenara attın beni sana çok değer veriyorum yokluğunla sınama yakma gemileri falan 1 saaatttt. ARKADAŞLAR ARASINDA SORUN OLMAZ BOŞLUKLAR AYAĞINI DENK AL DEDiiiiim kapattım telefonu sakin sakin :)))). Dün mesajlarrrr ölürüm ben sana. Adam olsun adam bu da iyi olmuşşşş annemle tanıştırıcam yüz yüze seni falan dedi. Tutuştu. Ve bunları bana Kahve falında Buğra demişti.........!!!!
Bu soğuma kavga şart Mayıs ayında sonra daha net bi şekilde gelecek sana dedi. Ben böyle devam ediyorum parmağımı oynatmadan. Buğra bunun hakkında bir haber de vermişti kızlar kendi hayatıyla alakalı yaşayacağı bir sevinç var bu erkeğin ve annesi de yanında olacak dedi fln [geçen hafta olmuş kendi gözümle gördüm buğranın dediği olayı] demem o ki bırakın kendinizi yormayın eşlik etmek isteyen gelir. Yol verdim tutuştu

Uygun fıyatlı olup da 40 tl verdıgım Nakta falından daha cok nokta atısı yapan falcı Seray'ı önereblrm.Parlakzel de fena degıl,denenebılır ve uygun fıyatlı....Ben begendm dıye yazıyorm ama umarm Nurseli gıbı olmazlar.....
Mrblar Banu Yılmaz ve Falcı Alim ikisine de fal baktiran oldu mu hiç? Olmasi olacak vb yazim tarzları ve falin gidişatı yönünden ayni kişi olduklarini düşündüm
Banu iken olmaz dedgne Uyumsuz ıken olur dıyor.....Kahroldm Uyumsuzdan yorum aldgma.....anında anladm o yazım seklını.....Ve yıne canlı fal davetleri.....Alım,Herra...su an aklıma gelen dıger profıllerı.....

ay evinden falım geldi yesil ciingenenin söylediklerine taban tabana zıt cok pembeci buuldugum bir fal ancak ay evinin tarihlerine inanıyrum cunku bana onceki baktığı falın tarihi cıkmıstı..

Ben de şimdi Banu Yılmaz' a 3 fal atmışken Alim'e 50 tl verdiğim için kahroldum bana iki profilinden de aynı doğrultuda konuştu ama sanmıyorum çikacağini. Yalniz anı biliyor banu yakin gelecekte birkaç şey çikabiliyor. Bilseydim ayni kişi Medyum Nebis diye biri var çok merak ettiğim ona baktirirdim. Nakta bana inanilmaz kötu bir fal baktı pespembe adami melek gibi gösteren ki adam bildiğin şeytan. Tavsiye için teşekkürler deneyeceğim Seray'ı

Ben Banuya baktırdım sildim falı..
bişii yoktu verdiğim paraya acıdım da neyse
Hakkını yemeyeyim Banu ya ilk falım da bilgi vermediğim halde ki, ben falciya sadece neler olacak derim soru olarak,durumu bilmiş ve dedigi yakin gelecek fazla onemli olmayan durumlar çıkmıştı 10 tllik falinda ama çoklu profil sahtekarlığı varmış artik atmam zaten sonuç olarak çıkacağını sanmıyorum falinin.

ay evinden falım geldi yesil ciingenenin söylediklerine taban tabana zıt cok pembeci buuldugum bir fal ancak ay evinin tarihlerine inanıyrum cunku bana onceki baktığı falın tarihi cıkmıstı..
Ayevine ben de baktirmistim 5 tl iken cok klasik pembe bir faldi spesifik bir şey yoktu. Tesadüfen çıkmış olabilir mi tarih size ?

dün kahinbetul'a fal yolladım demiştim kızlar. çok yüzeysel sanki başlkasının falıydı. sorduğum soruya ait bir fal değildi. soru kısmına yazdım ama hala cevap yok. ne derece iyi artık bilmiyorum. Ve Nakta'nın falını tekrar dinledim ve verdiği tarih geçti ve ortada hiçbir şey yok. o da foss

yesilcingene'ye ben hep kahve falı atarım. Memnunum aslında ondan. olanı olduğu gibi söylüyor. Abartma kısmını bilmiyorum. bu zamana kadar en çok baktırttığım kişi o dur. tarih olarak net bir şey demez zaten. ama durumla ilgili dediği şeyleri çoğu zaman yaşadım

ben katina attım gecen ama simdi kahve atıcam gibi, yesil cingene bana cıkmasa bile canı sağolsun cidden cok seviyorum gercek hayatta arkadasım olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…