- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.101
Gayet iyi anlıyorum okuduklarımı emin ol, sen de sakin kafayla okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kafayı yemişsiniz, okuduğunuzu anlamıyorsun vs bunlar nasıl sözler, çok şaşırttın beni.Kimseyi savunmuyorum okuduğunuzu mu anlamıyorsun acaba?
Konu Demet değil genel olarak falcilardan bahsediyorum ben.
O espriydi ve espri olduğunu anlayan anladı. Tutarsız yorumları görünce bende kendi yorumumu yapıyorum doğal olarak ve anlaşılmak istiyorum.Gayet iyi anlıyorum okuduklarımı emin ol, sen de sakin kafayla okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kafayı yemişsiniz, okuduğunuzu anlamıyorsun vs bunlar nasıl sözler, çok şaşırttın beni.
Zamana bırak sen iyi olacaksın kesinlikle hissediyorum bunu.aranizda aglayanlar varbirbirinizi yemeyi birakip beni teselli edin. falcilari yiyin ne biliim
Espri ve mizahtan anlarım ama senin sözlerin bana öyle gelmiyor. Kamelya ve Demet eğer para kazanmak istiyorlarsa neden gitsinler ki, işlerine gayet devam ederler endişe etme.O espriydi ve espri olduğunu anlayan anladı. Tutarsız yorumları görünce bende kendi yorumumu yapıyorum doğal olarak ve anlaşılmak istiyorum.
Falcilarin burayı takip etmesi son derece normal bir şey ama üyeler öyle yorumlar yapıyor ki şimdi de kamelyam kaçıp gidecek bı kaç güne ona da sararlar :)
Ben falı bıraktım endişe edeceğim bir şey yok ama hâlâ anlatamıyorum ki ne demek istediğimi..Espri ve mizahtan anlarım ama senin sözlerin bana öyle gelmiyor. Kamelya ve Demet eğer para kazanmak istiyorlarsa neden gitsinler ki, işlerine gayet devam ederler endişe etme.
O da senin kararın, senin hayatın uzatmayacağımBen falı bıraktım endişe edeceğim bir şey yok ama hâlâ anlatamıyorum ki ne demek istediğimi..
Tamam o espri uygunsuz olduğu için özür dilerim gerçekten. Kesinlikle espriydi kendim için de dahil..O da senin kararın, senin hayatın uzatmayacağım
Bende bunu söylemeye çalıştım ama saçma espriyle olmadı..Demet bencede çok hisli. Bana sorduğum kişiyi tarif etti diş görünüş olarak mesela. Spesifik bildiği şeylerde oldu.
Forumu okudumu okumadı mı ayrı konu, ama Demet’in hakkına girmeyelim bence çünkü kadın iyi bi falcı ve hisli. Bunu eklemek istedim.
Demetin burayı okuyup da bir şeyler yazdığına asla inanmıyorum en azından bana öyle yapması mümkün değildiBende bunu diyorum, kimin kim olduğunu nasıl bilecek? Günde 10-15 kişi fal atıyor milyon detay var.
Konu demeti beğenip beğenmemek değil, böyle bir şeyi yapıp yapmaması. Benim exin brnim bile unuttuğum bir sürü spesifik detayını biliyor kadın, hatta tanışıyorlar mı diye paranoyak bir düşünce geçmişti bi ara kafamdan
Kesinlikle katılıyorum emek verip uzun uzun yazmış kadın. Foruma yazmadığım başka falcılara söylemediğim detayları da bildi kadın.Demet bencede çok hisli. Bana sorduğum kişiyi tarif etti diş görünüş olarak mesela. Spesifik bildiği şeylerde oldu.
Forumu okudumu okumadı mı ayrı konu, ama Demet’in hakkına girmeyelim bence çünkü kadın iyi bi falcı ve hisli. Bunu eklemek istedim.
peki genel olarak falı beğendiniz mi tutarlı mıydı öngörüleri nasıldı ben de öngörü de yok gelecekle ilgili bir şey yokTabi ben burada neden böyle düşündüğümü argümanlarıyla sunuyorum. İftira atma veya zan altında bırakma derdim yok. Para da benim için önemli değil. Ben kendi deneyimimi paylaştım. Falı olumluydu aklınızda soru işareti kalmasın bu açıdan.
Sonuçta kimseye şuna baktırın buna baktırmayın diyemem. Herkes kendi tercihleriyle yorum alıyor yorumculardan. Herkese fal baktırmaya gerek kalmayacak bir yaşam diliyorum.
Demet için soruyorsanız dediğim gibi aa bunu kimse bilemez dediğim detay okumadım. Gelecek vadeleri 3-4 ay sonrası. Yakın vade olsa çıktı çıkmadı şeklinde yorum yapabilirdim.peki genel olarak falı beğendiniz mi tutarlı mıydı öngörüleri nasıldı ben de öngörü de yok gelecekle ilgili bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?