tellwe.com'da bakılan fallar!

Kimler celisti sana ?
canım yesilcingene adamın gözüktüğü biri gibi olmadığını ama yine de kötü biri olmadığını fakat kız düskünü ve capkın oldugunu benden etkilendiğini ve ilişki olacagını söyledi suan hayatında kimse yokmus öyle dedi, ancak ben ilk kartları actığımda bütün kartlar ters geldi pasandra kartı cıkmıstı baskası var demek bu. sonra bidaha acılım yaptırdım ay evine oda benim ruh halimi tanımlamıs ama cok iyi konustu oda ilişki olucak dedi ama adamla ilgili söylediği özellikler yesilin tam tersi cok iyi biri falan dedi

Yesilcingene kisilik ozelliklerini dogru yorumluyor diye biliyorum bir kere baktirmistim dogru bildigi seyler vardi. Ayevine baktirmadim.

Yeşilçingene karşınızdaki her kimse gömüyor demiştim. Şimdi eski fallarını okudum çıkan yerler varmış yav. Bir de tellwede çok eski fallarımı göremiyorum sizde de öyle mi?

Son düzenleme:
Yeşilçingene karşınızdaki her kimse gömüyor demiştim. Şimdi eski fallarını okudum çıkan yerler varmış yav. Bir de tellwede çok eski fallarımı göremiyorum sizde de öyle mi?
bende göremiyorum şimdi sen söyleyince denedim siliniyor galiba.. yesilcingene abartıyor evet o huyunu bende biliyorum ama hisli biri artık dayanamadım kahve attım sanırım kart fallarını üst üste cok baktırınca artık yanıltıcı oluyor cektiğim kartların hepsi ya alakasız yada ters gelmeye basladı katinada

Arkadaşlar bu falcılara epey büyük paralar döküyorsunuz, konuyu biraz incelediğimde edindiğim izlenim bu yönde. Ben de bu batağa düşmek ile düşmemek arasındayım hatta üye oldum bu siteye ama. Parayı kenara koyup daha verimli değerlendirmek daha cazip geliyor sizlerin falları çıkmadıkça. Verdiğim paraya asla pişman olmadım dediğiniz bir falcı var mı?

Bence yol yakınken vazgeçin. Fal anlık rahatlama sağlıyor ama uzun vadede hem maddi hem de manevi insani çökertiyor. Hatta bazen anlık rahatlama bile sağlamıyor, olumsuz bi fal olunca insan ister istemez takılıyo o fala.
Hiç bulaşmayın bence, zaten öyle mükemmel denebilecek bi falcı da yok. Onun yerine gidin alışveriş yapın, kenara koyun birisini sevindirin, istediğiniz bi kursa gidin vs... Emin olun daha mutlu olursunuz :)

ye
zümra değil arkadaslar bir türlü karar veremediğim icin falımı geysudan da cekip tekrar yesile atmıstım. Yesil cingeneye tövbeler tövbesi bidaha asla baktırmam.
şil çingene banada zamanında 2 kere çook ağır şekilde olumsuz konuştu ama çok şükür ki çıkmadı
Çok takma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…