tellwe.com'da bakılan fallar!

Eminim zaten başkasinin falı birçok fali kesip birleştirip yolluyor paragraflar tum dikkatine rağmen belli ediyor alakasız yerlerden alinti yaptığını. Çoğu kişiye de nazar, 6. Hissin kuvvetli falan diye sallıyor

Ayevi bana haziran ayını vade olarak verdi. Bence de bir şey olursa o zaman olur. Çıkarsa haber ederim. Çıkmasını çok isterim

FalciSeray'i ben de çok beğendim,o fiyata göre çok iyi,Parlakzel favori falcilarim arasındadır zaten.Ek olarak yenilerden Sihirli hatun ve Loneer'i beğendim ben.

Baktirdim Seray'a anda iyiydi gelecek sanmiyorum çıkmaz herhalde bende anda iyi olanlar patliyor genelde. Eskiden fal deneyimlerimi çok yazdim buraya bu aralar yine çok sardım fallara forumda beğenilmemiş ama okaliptüs49 da 3 falim var ilkinde onemli birşey çıktı dediği o yuzden tekrar attim sonuç asil konu çikarsa yazarim ve akrepgoz de bende anda iyi

Y

Ya tabiki sonu hayırlı olsun yeterki olsun :)) ama kısa bir vade vermis bir an önce olsun istiyorum :)
Elbette canim,hepimiz bir umut,bir beklenti sonucu atıyoruz bu fallari,benim beklentilerim zaten öyle çok yakın zamanda olacak seyler değil ki gerceklesmesi mucize olur zaten benim adıma.Ama şöyle bir an önce bir iş bulabilsem hiç fena olmaz:)

Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı kapılar açılır senin için

İnşallah canim, İnşallah kim içinde iyi niyetler barindiriyorsa bir an önce gerçekleşir:)

seray ve parlakzel'e ne atiyorsun fal olarak?
Ben kahve den başka fal atmıyorum kimseye canim,Tarot,katına felan ne bileyim bana cazip gelmiyor ya da eski kafaliyim bu konuda.Sadece bir kez Medyum Cetin'e Tarot atmıştım çünkü kahve falı bakmiyor kendisi,onun dışında nadir olarak yildizname ve su falı atarım.Su falı da bir kere baktirdim gerçi,çünkü çok büyük profosyellik gerektiriyor su fali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…