- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.601
Eminim zaten başkasinin falı birçok fali kesip birleştirip yolluyor paragraflar tum dikkatine rağmen belli ediyor alakasız yerlerden alinti yaptığını. Çoğu kişiye de nazar, 6. Hissin kuvvetli falan diye sallıyordün kahinbetul'a fal yolladım demiştim kızlar. çok yüzeysel sanki başlkasının falıydı. sorduğum soruya ait bir fal değildi. soru kısmına yazdım ama hala cevap yok. ne derece iyi artık bilmiyorum. Ve Nakta'nın falını tekrar dinledim ve verdiği tarih geçti ve ortada hiçbir şey yok. o da foss
bana da aynu sekilde haziran sonu dedi daha önce falının cıktıgı olmusmuydu sanaAyevi bana haziran ayını vade olarak verdi. Bence de bir şey olursa o zaman olur. Çıkarsa haber ederim. Çıkmasını çok isterim
FalciSeray'i ben de çok beğendim,o fiyata göre çok iyi,Parlakzel favori falcilarim arasındadır zaten.Ek olarak yenilerden Sihirli hatun ve Loneer'i beğendim ben.Uygun fıyatlı olup da 40 tl verdıgım Nakta falından daha cok nokta atısı yapan falcı Seray'ı önereblrm.Parlakzel de fena degıl,denenebılır ve uygun fıyatlı....Ben begendm dıye yazıyorm ama umarm Nurseli gıbı olmazlar.....
Banu iken olmaz dedgne Uyumsuz ıken olur dıyor.....Kahroldm Uyumsuzdan yorum aldgma.....anında anladm o yazım seklını.....Ve yıne canlı fal davetleri.....Alım,Herra...su an aklıma gelen dıger profıllerı.....
Falcıserayin verdiği vadeler tutuyor mu pekiFalciSeray'i ben de çok beğendim,o fiyata göre çok iyi,Parlakzel favori falcilarim arasındadır zaten.Ek olarak yenilerden Sihirli hatun ve Loneer'i beğendim ben.
Bilmiyorum ki canım ben daha yeni baktirdim sayilir,daha var verdiği vadelere ama yaptığı yorum çok hoşuma gitti.Nokta atislari çoktu.Falcıserayin verdiği vadeler tutuyor mu peki
Inşallah vadesi tutar yaBilmiyorum ki canım ben daha yeni baktirdim sayilir,daha var verdiği vadelere ama yaptığı yorum çok hoşuma gitti.Nokta atislari çoktu.
İnşallah canım,vadelere çok takilmiyorum ben sonucu hayırlı olsun yeter.Inşallah vadesi tutar ya
Ya tabiki sonu hayırlı olsun yeterki olsun :)) ama kısa bir vade vermis bir an önce olsun istiyorum :)İnşallah canım,vadelere çok takilmiyorum ben sonucu hayırlı olsun yeter.
Elbette canim,hepimiz bir umut,bir beklenti sonucu atıyoruz bu fallari,benim beklentilerim zaten öyle çok yakın zamanda olacak seyler değil ki gerceklesmesi mucize olur zaten benim adıma.Ama şöyle bir an önce bir iş bulabilsem hiç fena olmaz:)Y
Ya tabiki sonu hayırlı olsun yeterki olsun :)) ama kısa bir vade vermis bir an önce olsun istiyorum :)
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı kapılar açılır senin içinElbette canim,hepimiz bir umut,bir beklenti sonucu atıyoruz bu fallari,benim beklentilerim zaten öyle çok yakın zamanda olacak seyler değil ki gerceklesmesi mucize olur zaten benim adıma.Ama şöyle bir an önce bir iş bulabilsem hiç fena olmaz:)
seray ve parlakzel'e ne atiyorsun fal olarak?FalciSeray'i ben de çok beğendim,o fiyata göre çok iyi,Parlakzel favori falcilarim arasındadır zaten.Ek olarak yenilerden Sihirli hatun ve Loneer'i beğendim ben.
Ben kahve den başka fal atmıyorum kimseye canim,Tarot,katına felan ne bileyim bana cazip gelmiyor ya da eski kafaliyim bu konuda.Sadece bir kez Medyum Cetin'e Tarot atmıştım çünkü kahve falı bakmiyor kendisi,onun dışında nadir olarak yildizname ve su falı atarım.Su falı da bir kere baktirdim gerçi,çünkü çok büyük profosyellik gerektiriyor su fali.seray ve parlakzel'e ne atiyorsun fal olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?