- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.201
Aslında ben sadece tellwede baktırmıyorum,falalem,bir yolun var,falsepeti,binnaz,falmabedi :) Tellwe'den bahsedecek olursam;nakta iyiydi bende,ellynore,meyumçetin,bedrunnisa,hevingazel,yiramir ,sihirli hatun,eflin4,madamnadya iyi analiz yaptılar ,anı filan,bakalım hepsi aynı sonucu söyledi,bekliyorum.en çok memnun kaldığınız falcı kim? ya da en çok bilen
eflin4'ün falı nasıldı ben kendisine yıldızname attım sadece sorumu cevaplamış yani bu normal mi başka bir şey gözükmüyor mu yıldıznamede birde aslında mevcut durum uyuyor gibi ama bi nokta atışı yok çok genel geçer geldi.Aslında ben sadece tellwede baktırmıyorum,falalem,bir yolun var,falsepeti,binnaz,falmabedi :) Tellwe'den bahsedecek olursam;nakta iyiydi bende,ellynore,meyumçetin,bedrunnisa,hevingazel,yiramir ,sihirli hatun,eflin4,madamnadya iyi analiz yaptılar ,anı filan,bakalım hepsi aynı sonucu söyledi,bekliyorum.
Evet bana da Banu 3. Falda baştan savma bakmaya başladı 50 tllik mum ve su gönderseydim öyle olmazdi muhtemelen. Tarotu katinayi kisa vadeli bakti hep ki mum falina gideyim sonucu söylesin diye ama gitmedim zaten Alim olarak sonucu söyledi artık baktırmam. Kısa vadeyi biliyor evet ama onun için de 50 tl ye gerek yok. Bu olması olacak vb yazim tarzini byvar fama ya da benzetiyorum artik Allah bilirBence de ayni kisiler ben Falcialim atmadim ama uyumsuzz ve banuyilmaz'i cok benzettim birbirlerine. BIraz fark var ama genel olarak ayni seyleri soylemisler. Aslinda Banu bana cok tutturuyordu basta ama ona cok attim bastan savma bakiyor son 2-3 fali atmasyondu biraz artik atmam ona.
Evet son fali hele tam 4 satir yazmis hep tekrar etmis kendini soruma da cevap ayni sekilde kisacik. Bana bir ara yakin gelecekte inanilmaz tutturuyordu, tam zamanina kadar ama son fallarinda da sadece bu ay veya onumuzdeki ay demis genellemis ve cok ozensiz. Aslinda hisleri var ama ya cok baktirdigim icin ya da enerjisi dustu son zamanlarda.Evet bana da Banu 3. Falda baştan savma bakmaya başladı 50 tllik mum ve su gönderseydim öyle olmazdi muhtemelen. Tarotu katinayi kisa vadeli bakti hep ki mum falina gideyim sonucu söylesin diye ama gitmedim zaten Alim olarak sonucu söyledi artık baktırmam. Kısa vadeyi biliyor evet ama onun için de 50 tl ye gerek yok. Bu olması olacak vb yazim tarzini byvar fama ya da benzetiyorum artik Allah bilir
Bende de aynı. Ilk falları çıkıyordu en son attigim kısacık özensiz tekrarlayan kelimeler vade belirsizEvet son fali hele tam 4 satir yazmis hep tekrar etmis kendini soruma da cevap ayni sekilde kisacik. Bana bir ara yakin gelecekte inanilmaz tutturuyordu, tam zamanina kadar ama son fallarinda da sadece bu ay veya onumuzdeki ay demis genellemis ve cok ozensiz. Aslinda hisleri var ama ya cok baktirdigim icin ya da enerjisi dustu son zamanlarda.
Yok tatlım ınan Allah degıl cumle alem bılıyor,eskı yazıları gozden kacırmıssın:) Tellwe herra,byzmelek,ugga,bır yolun var sema ve aylın de aynı ksı....Sanırım coklu kısılık bolunmesıEvet bana da Banu 3. Falda baştan savma bakmaya başladı 50 tllik mum ve su gönderseydim öyle olmazdi muhtemelen. Tarotu katinayi kisa vadeli bakti hep ki mum falina gideyim sonucu söylesin diye ama gitmedim zaten Alim olarak sonucu söyledi artık baktırmam. Kısa vadeyi biliyor evet ama onun için de 50 tl ye gerek yok. Bu olması olacak vb yazim tarzini byvar fama ya da benzetiyorum artik Allah bilir
Doğrudur böyle saçma bi yazım tarzı pek tesadüf olamaz zaten. Fama'da Banu gibi durumu bilir ufak tefek yakın olayları tuttururdu bende ama kesin sonuç çıkmazdı. Falalem Meryem var bir de tabii o tayfadan ki, o da biraz çıkardı. Ben sırf bunlardan kurtulmak için o siteleri bırakıp Tellweye geçtim yok.. Artık fal cafelerde bile düşünür oldum bu acaba hangi sanal falcı diye. Ama moralim bozuldu şimdi o zaman sonuç çıkmayacak demek ki. Fama 2 ayrı kişi için 2 yıl tam sonuçta yanılmıştıYok tatlım ınan Allah degıl cumle alem bılıyor,eskı yazıları gozden kacırmıssın:) Tellwe herra,byzmelek,ugga,bır yolun var sema ve aylın de aynı ksı....Sanırım coklu kısılık bolunmesı
Iletisim kismindan soyleyebilirsin yorumcuya iletirler.kızlar ya, falsepetinden fal yollamıştım ama ayarlara bi baktım doğum tarihim yanlış. falı geri de çekemiyorum, napabiliriz?
Evet yazarsan sevinirim Okaliptus hakkinda. Herkese olumluya bagliyor sanki tabi keske ciksa bana baktigi fal :)Yesil cingene ve medyum çetine baktırmayı çok istiyorum 2 defa attım 2 sndede iade ediyolar olumlu olumsuz bi enerji alamıyorlarmış:)) okaliptusa attım memnun kalırsam baktırdıgım falı burdan yazarım
Cherry biz senle genelde ayni falcilari begeniyoruz galiba. Okaliptus49 sana da olumlu muydu? Pembeci olmasindan supheleniyorum da emin olamadim o yuzden herkese boyleyse pek umutlanmayayim falindan :)Parlakzele attim panpalar.
Cok uzun degildi yani sizleri kesmeyebilir :) ama atmasyon tutmasyon degildi kesinlikle, tespitleri, gecmis, anlik durumlar vs dogruydu.
Medyum Serayi begenmedim.
Okaliptus49u begendim.
Bu kadar:)
Öyle mi?? Olumsuz bir durum mu oldu?An itibariyle okaliptus49 'un dediği birşeyin tam tersi oldu.
Maalesef canım geçen ay korktuğum bir konu vardi bu soru için 3. Falımı atmıştım öyle birşey olmayacak rahat ol demişti ama olduÖyle mi?? Olumsuz bir durum mu oldu?
Fal atmıştım bekliyorum iptalmi etsem :/Maalesef canım geçen ay korktuğum bir konu vardi bu soru için 3. Falımı atmıştım öyle birşey olmayacak rahat ol demişti ama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?