tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana da gec cevap vermis cok gecmediyse duvarina yazip hatirlat bence sorularini. Ben emin olamadim anlik durumda soyledikleri dogru ama herkesi olumluya bagliyor galiba.
en az üç gün bekledim cevap gelmeyince sorumu sildim dediğim gibi falı da iyi değildi. bana ellynore ile beyazçingene dışında neredeyse herkes olumlu konuştu fakat gidişat öyle durmuyor bende beklemekten vazgeçtim artık. ellynore'un diğer bütün vadeleri patladı. Benim en memnun kaldığım falcı uyumsuz oldu şu anki durumu en iyi o bildi vadesine daha var çıkarsa bildiririm.

Mrb uyumsuz için banu yilmaz ve falcıAlimle aynı kişi deniyor. Bu isimlere baktırmış mıydınız?

Mrb uyumsuz için banu yilmaz ve falcıAlimle aynı kişi deniyor. Bu isimlere baktırmış mıydınız?
evet banuyılmaza baktırdım uyumsuz ile farklı hesaplardan baktırdım hatta banuyılmaz'da olumlu konuştu ama falı bir tuhaftı pek sevmemiştim. uyumsuz asıl konu için beş aylık bir vade verdi ama haziran sonuna kadar başka bir vadesi var. banuyılmaz özel hayatla ilgili vade vermedi

Olumlu olması zor mu diyorsunuz yani çıkma ihtimali düşük mü okaliptus49 un? Bana da olumlu ve sonucu en çok beklediğim falcı o şu an
Benim icin verdigi tarih 2 sene sonrasi (daha dogrusu 2 sene icinde) su an imkansiz gibi gozukuyor. Ama ondan once Haziran sonu olacak bir seyden bahsetti o olursa yazarim.

Bence de ayni kisiler ben Falcialim atmadim ama uyumsuzz ve banuyilmaz'i cok benzettim birbirlerine. BIraz fark var ama genel olarak ayni seyleri soylemisler. Aslinda Banu bana cok tutturuyordu basta ama ona cok attim bastan savma bakiyor son 2-3 fali atmasyondu biraz artik atmam ona.

Bana da gec cevap vermis cok gecmediyse duvarina yazip hatirlat bence sorularini. Ben emin olamadim anlik durumda soyledikleri dogru ama herkesi olumluya bagliyor galiba.
Bana da geç cevap verdi,ben duvarına yazmıştım sonra cevapladı sorumu,ama umarım herkesi olumluya bağlamıyordur,çünkü bana da yazacak dedi,sonuç olumlu yani

Valla bıktım fallara para vermekten,artık durcam diyorum gene dayanamıyorum yaa,para veriyoruz bari pembeci olmadan direk olumsuzu da söyleseler ,boşa ümitlenmese kimse,yazık yani
ben en son kredilerimle kehanettine attım bir umut olumsuza bağlar gerçekler ile yüzleşirim die düşündüm o da çok olumlu olumlu konuştu bir anlam veremedim benim fallarımda çoğu falcı anlık durumu biliyor ama sonucu hep olumlu bağlıyor

Benimde hep olumlu söylüyorlar ,aynen anlık durum pek parlak sayılmaz,çok umutlu değilim ama her an herşey olabilir diye düşünüyorum,umarım öyle olur
anlık durum negatif olduğu için benimde pek umudum yok yoksa benim de dileğim olumlu olması, fallarımın çoğunun en geç vadesi ağustos sonu gibi. çıkarsa buradan duyururum :)
Hayatta ne olacagi belli olmaz gercekten surprizlerle dolu, gun dogmadan neler doguyor. Insallah olur herkesin gonlune gore

Arkadaşlar Hevingazele ve Binnazda dilara Soycana baktırdım ama beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Benim sorumdan yola çıkıp, olumlu tablo çizmişler gibi.
Dilara Soycan'i ben de hic begenmemistim, sallamis bana anda ozellikle bir sey soylemis alakasi yok sonra baska bir sey soylemis olmasina imkan yok. Senle de genelde benzer kisileri begeniyoruz dikkatimi cekti. Tellwe'de okaliptus49'a baktidin mi? Anlik iyiydi bende bir de Perseis'i begendim. Gerci her ikisi de olumlu sonuclamis ve ihtimal dahilinde gozukmuyor su an icin tabi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…