- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.821
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.221
Bakıpta suan çıkanı söyleyen falcı oldumu pekiMaalesef canım geçen ay korktuğum bir konu vardi bu soru için 3. Falımı atmıştım öyle birşey olmayacak rahat ol demişti ama oldu
Anladim, uzuldum.Maalesef canım geçen ay korktuğum bir konu vardi bu soru için 3. Falımı atmıştım öyle birşey olmayacak rahat ol demişti ama oldu
Tellwe de ben Perseis’i begendim ama uzakta bir aydir girmiyor.Bakıpta suan çıkanı söyleyen falcı oldumu peki
Anladım aslında anlık ben beğenmiştim okaliptusu sadece gelecek fazla pembeci gibiKafam karıştı başka önereceğiniz biri var mı ona göre okaliptusu iptal edeyim 2 saat oldu halen cevablıcak bide olumsuz denilince dahada kıl kaptm:))
kehanettini denediniz mi ? okaliptus bana anlık iki durum söyledi birisi doğru değil diğeri de doğru değildir die umut ediyorum :) kehanettin kişilik ile ilgili çok spesifik bir durumu bildi şaşırdım sonuç beklemedeKafam karıştı başka önereceğiniz biri var mı ona göre okaliptusu iptal edeyim 2 saat oldu halen cevablıcak bide olumsuz denilince dahada kıl kaptm:))
Okaliptusu iptal ettim KahinFevziye ateş falı gönderdim net ve kesin cevab olacakms aksamı bekliyorum bakalım yazarm sonucukehanettini denediniz mi ? okaliptus bana anlık iki durum söyledi birisi doğru değil diğeri de doğru değildir die umut ediyorum :) kehanettin kişilik ile ilgili çok spesifik bir durumu bildi şaşırdım sonuç beklemede
Bu konu için onlarca fal attım ama bir yolun var da sadece 2 ay once Hira'ya atmıştım o siteye girmiyorum bile artik ama Hira felaket habercisidir her zaman enerjisinden nefret ettiğim halde sırf 2015-16 daki olumsuz falları çıktı diye meraktan atmıştım ve evet bunu söyleyen sadece o oldu ama kadını o kadar sevmiyorum ki olumlu falı bile çıksın istemezdim.Bakıpta suan çıkanı söyleyen falcı oldumu peki
Kehanettin iyi mi cidden ismi asiri komik bence neden boyle sacma bi isim secmis ki. Daha once atsam mi dedim ama ciddiye alamadim sirf isminde dolayiOkaliptusu iptal ettim KahinFevziye ateş falı gönderdim net ve kesin cevab olacakms aksamı bekliyorum bakalım yazarm sonucukehanettini ben beğenmiştim sonuc beklemede ama karakter kişi analizinde oldukça başarılı bence hislide bi yorumcu
İsimlere bakarsak hepsi saçma ötesiiii :)) ben beğenmiştim canım durum analizi kişi analizi cok iyiydi :)Kehanettin iyi mi cidden ismi asiri komik bence neden boyle sacma bi isim secmis ki. Daha once atsam mi dedim ama ciddiye alamadim sirf isminde dolayi
bakalim atarim ben de bir dahakineİsimlere bakarsak hepsi saçma ötesiiii :)) ben beğenmiştim canım durum analizi kişi analizi cok iyiydi :)
Kizlar Okaliptus49 begenen var mi? Herkese cok olumlu mu bakiyor? Anda bildigi seyler oldu ani bildi ama gelecek icin biraz fazla olumlu konusmus gibi geldi.
Cherry biz senle genelde ayni falcilari begeniyoruz galiba. Okaliptus49 sana da olumlu muydu? Pembeci olmasindan supheleniyorum da emin olamadim o yuzden herkese boyleyse pek umutlanmayayim falindan :)
An itibariyle okaliptus49 'un dediği birşeyin tam tersi oldu.
A evet sesli bakıyordu aksanlı maksanlı biraz zor anlaşılıyor gerçi acaba gerçekten aksanı var mı ses kaydında mı öyle konuşuyor tam emin değilim.Tekrar dinleyeyim panpa unuttum bile
Püh kötü olmuş
Ben baktirdim. Hayat haritası. Açıkçası uzun bir fal beklemiştim. Sorularıma tek tek cevap vermiş ama hani hayat haritası olunca baska şeyler beklemiştim. Vadesi çıkar mi bilmiyorumAyevii'ne hayat haritası ya da sinastri baktırıp memnun kalan var mı? Daha önce de sordum kimse cevap vermiyor
Falın nasıldı canimOkaliptusu iptal ettim KahinFevziye ateş falı gönderdim net ve kesin cevab olacakms aksamı bekliyorum bakalım yazarm sonucukehanettini ben beğenmiştim sonuc beklemede ama karakter kişi analizinde oldukça başarılı bence hislide bi yorumcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?