tellwe.com'da bakılan fallar!

Kafam karıştı başka önereceğiniz biri var mı ona göre okaliptusu iptal edeyim 2 saat oldu halen cevablıcak bide olumsuz denilince dahada kıl kaptm:))

Kafam karıştı başka önereceğiniz biri var mı ona göre okaliptusu iptal edeyim 2 saat oldu halen cevablıcak bide olumsuz denilince dahada kıl kaptm:))
kehanettini denediniz mi ? okaliptus bana anlık iki durum söyledi birisi doğru değil diğeri de doğru değildir die umut ediyorum :) kehanettin kişilik ile ilgili çok spesifik bir durumu bildi şaşırdım sonuç beklemede

Okaliptusu iptal ettim KahinFevziye ateş falı gönderdim net ve kesin cevab olacakms aksamı bekliyorum bakalım yazarm sonucu kehanettini ben beğenmiştim sonuc beklemede ama karakter kişi analizinde oldukça başarılı bence hislide bi yorumcu

Bakıpta suan çıkanı söyleyen falcı oldumu peki
Bu konu için onlarca fal attım ama bir yolun var da sadece 2 ay once Hira'ya atmıştım o siteye girmiyorum bile artik ama Hira felaket habercisidir her zaman enerjisinden nefret ettiğim halde sırf 2015-16 daki olumsuz falları çıktı diye meraktan atmıştım ve evet bunu söyleyen sadece o oldu ama kadını o kadar sevmiyorum ki olumlu falı bile çıksın istemezdim.

Kehanettin iyi mi cidden ismi asiri komik bence neden boyle sacma bi isim secmis ki. Daha once atsam mi dedim ama ciddiye alamadim sirf isminde dolayi

Kizlar Okaliptus49 begenen var mi? Herkese cok olumlu mu bakiyor? Anda bildigi seyler oldu ani bildi ama gelecek icin biraz fazla olumlu konusmus gibi geldi.

Ben baktırdım buradaki yprumları okuduktan sonra. üç dört dk ama dolu dolu bir faldı. tek sıkıntısı sorduğum soruya cevap vermedi. duvarına yazdım sildi. normal soru yerine tekrar yazdım cevap vermedi. tekrar atacağımı sanmıyorum çok sinirlednim çünkü.

Ayevii'ne hayat haritası ya da sinastri baktırıp memnun kalan var mı? Daha önce de sordum kimse cevap vermiyor
Ben baktirdim. Hayat haritası. Açıkçası uzun bir fal beklemiştim. Sorularıma tek tek cevap vermiş ama hani hayat haritası olunca baska şeyler beklemiştim. Vadesi çıkar mi bilmiyorum

Falın nasıldı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…