- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #23.161
Bence önceki söylediği çıktığı için ipucu sayılmaz:))Aynen ben de söylüyorum ama yanlış mı yapıyorum hani ipucu mu veriyorum diye fikir almak istedim
Tamam beni de tutun o zaman dayanamıyorum:))Hmm belki ondan da olabilir bu ara çok sık baktırmıyorum ama geçen sene en kötü oldugum dönemde dahi ayda 3-5 i geçmemişimdir o konuda tecrübem yok bişey demeyeyim.
Ama sık baktırınca enerjinin düştüğünü söyleyen çok oldu forumda, hatta elfin demet burdan birine kart falı sık baktırılırsa vadeyi ötelediğini şöylemişti hatırlıyorum.
Evet bende beğenmiştim inşş sonucta çıkar 2 kere flan baktrdm kendisineAz önce kehanettine baktırdım,kişi analizi çok iyiydi,beğendim ben,bakalım sonuç nasıl olcak
Canim sen atmış miydin kehanettineKızlar bir süre olmayacağım buralarda. Her ay 300₺ fatura ödemekten yıldım artık.
Selizay ve Peralina’da son fallarım. Yorumlayan olursa, çıkan bir fal olursa yazarım tabii size buradan.
Cici bakın kendinize
Merhaba:) ben size özelden mesaj atmayı denedim ama olmadı. Forumda doğa danla ilgili mesajları aratırken sizin mesajınızı gördüm, patladı yazmışsınız. Hiç mi çıkmadı size, süreci hiç mi bilemedi?Kızlar bir süre olmayacağım buralarda. Her ay 300₺ fatura ödemekten yıldım artık.
Selizay ve Peralina’da son fallarım. Yorumlayan olursa, çıkan bir fal olursa yazarım tabii size buradan.
Cici bakın kendinize
Merhaba:) ben size özelden mesaj atmayı denedim ama olmadı. Forumda doğa danla ilgili mesajları aratırken sizin mesajınızı gördüm, patladı yazmışsınız. Hiç mi çıkmadı size, süreci hiç mi bilemedi?
Merhaba:) bende Yeni baktırdım. bildiği noktalar olmuştu ama sonradan kaydı dinleyince fark ettim bazı şeyleri hiç bilememiş telefondayken fark etmemişimselam Doğan Dan 'dan bende yorum aldım fakat bendede hiçbir noktası çıkmadı anda bile çıkmadı doğru değildi yorumu ama kadın çok özenli yamıştı o konuda hakkını yiyemem lakin falı bende anda ve sonuçta patladı diyebilirim..
Merhaba:) bende Yeni baktırdım. bildiği noktalar olmuştu ama sonradan kaydı dinleyince fark ettim bazı şeyleri hiç bilememiş telefondayken fark etmemişimbi de son dönemde baktırdığım tüm falcıların aksi bi gidişat çizmiş o yüzden pek emin olamadım... biraz da moralimi bozdu açıkçası, bakalım bekleyip göreceğiz. Çook teşekkür ederim cevap için :)
Ya zaten iki satır fal yazıyor. O da karışık. Hiç bekledigim gibi degildiAy şu Kırmızı Kapşon'un duvarı beni öldürecek,çok acemi görünüyor. Kızın birine de ne ağır bi senaryo yazmış
Sallamıştır diye düşünüyorum. Hisleriyle bakan biri gibi gelmedi banaYa zaten iki satır fal yazıyor. O da karışık. Hiç bekledigim gibi degildi
ben hiç beğenmedim kendisini sadece sorduğum soru üzerinden yorum yapmış ekstra hiç bir şey demedi. Anda zaten iki durum tespiti yapmış birisi doğru değil diğerini bilmiyorum sonucu da olumlu bağlamış. fal sonrası sorularıma da cevap vermedi.Kizlar Okaliptus49 begenen var mi? Herkese cok olumlu mu bakiyor? Anda bildigi seyler oldu ani bildi ama gelecek icin biraz fazla olumlu konusmus gibi geldi.
Ben de durum analizleri falan çok güzeldi. Sonucu olumlu evet ama vadesi varben hiç beğenmedim kendisini sadece sorduğum soru üzerinden yorum yapmış ekstra hiç bir şey demedi. Anda zaten iki durum tespiti yapmış birisi doğru değil diğerini bilmiyorum sonucu da olumlu bağlamış. fal sonrası sorularıma da cevap vermedi.
Bana da gec cevap vermis cok gecmediyse duvarina yazip hatirlat bence sorularini. Ben emin olamadim anlik durumda soyledikleri dogru ama herkesi olumluya bagliyor galiba.ben hiç beğenmedim kendisini sadece sorduğum soru üzerinden yorum yapmış ekstra hiç bir şey demedi. Anda zaten iki durum tespiti yapmış birisi doğru değil diğerini bilmiyorum sonucu da olumlu bağlamış. fal sonrası sorularıma da cevap vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?