tellwe.com'da bakılan fallar!

Tamam beni de tutun o zaman dayanamıyorum:))

Canim sen atmış miydin kehanettine

Merhaba:) ben size özelden mesaj atmayı denedim ama olmadı. Forumda doğa danla ilgili mesajları aratırken sizin mesajınızı gördüm, patladı yazmışsınız. Hiç mi çıkmadı size, süreci hiç mi bilemedi?

selam Doğan Dan 'dan bende yorum aldım fakat bendede hiçbir noktası çıkmadı anda bile çıkmadı doğru değildi yorumu ama kadın çok özenli yamıştı o konuda hakkını yiyemem lakin falı bende anda ve sonuçta patladı diyebilirim..

Merhaba:) bende Yeni baktırdım. bildiği noktalar olmuştu ama sonradan kaydı dinleyince fark ettim bazı şeyleri hiç bilememiş telefondayken fark etmemişim bi de son dönemde baktırdığım tüm falcıların aksi bi gidişat çizmiş o yüzden pek emin olamadım... biraz da moralimi bozdu açıkçası, bakalım bekleyip göreceğiz. Çook teşekkür ederim cevap için :)

rica ederim ne demek :) çıkan arkadaşlar varmış ama bende hiçbirşeyi çıkmadı ..

Kizlar Okaliptus49 begenen var mi? Herkese cok olumlu mu bakiyor? Anda bildigi seyler oldu ani bildi ama gelecek icin biraz fazla olumlu konusmus gibi geldi.

Fala o kadar çok para verdim ki artık daha fazla vermek istemiyorum, o yüzden 5 tl’ye iyi bakan birisi var mı?

Ay şu Kırmızı Kapşon'un duvarı beni öldürecek,çok acemi görünüyor. Kızın birine de ne ağır bi senaryo yazmış

Kizlar Okaliptus49 begenen var mi? Herkese cok olumlu mu bakiyor? Anda bildigi seyler oldu ani bildi ama gelecek icin biraz fazla olumlu konusmus gibi geldi.
ben hiç beğenmedim kendisini sadece sorduğum soru üzerinden yorum yapmış ekstra hiç bir şey demedi. Anda zaten iki durum tespiti yapmış birisi doğru değil diğerini bilmiyorum sonucu da olumlu bağlamış. fal sonrası sorularıma da cevap vermedi.

Ben de durum analizleri falan çok güzeldi. Sonucu olumlu evet ama vadesi var

Bana da gec cevap vermis cok gecmediyse duvarina yazip hatirlat bence sorularini. Ben emin olamadim anlik durumda soyledikleri dogru ama herkesi olumluya bagliyor galiba.

Olumlu olması zor mu diyorsunuz yani çıkma ihtimali düşük mü okaliptus49 un? Bana da olumlu ve sonucu en çok beklediğim falcı o şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…